Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Vedúci stravovacej prevádzky / Food & Beverage Manager
Do tímu stravovacej prevádzky hľadáme skúseného manažéra, ktorý má dostatočné odborné znalosti a skúsenosti riadiť stravovaciu prevádzku v hoteli so zahraničnou klientelou a viesť tím.Medzi hlavné zodpovednosti a úlohy patrí:
• zabezpečuje chod reštauračnej prevádzky
• zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
• riadi a kontroluje činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
• motivuje svojich podriadených k lepšiemu výkonu pri predaji pri dodržaní servisnému štandardu
• prijíma objednávky, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastronomických akcií
• komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky
• vykonáva fyzickú i účtovnú inventúru odbytových stredísk a skladov
• venuje sa reportingu, spracováva mesačné uzávierky a výkazy
Základná mesačná mzda: od 2100,-€ brutto + príplatky v súlade so Zákonníkom práce + nenároková zložka mzdy (osobné ohodnotenie do 150€).
Výsledná výška základnej mesačnej mzdy bude dohodnutá v závislosti od skúseností uchádzača.
Informácie o pozícii
Iné výhody
Ponúkame:
- zázemie stabilnej a perspektívnej medzinárodnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
- prácu v atraktívnom prostredí jedinečného Kúpeľného ostrova, v príjemnom prostredí a za férových pracovných podmienok
- platené narodeninové voľno,
- benefitný program Benefit Plus Cafetéria (možnosť výberu z množstva tovarov a služieb s finančným príspevkom zamestnávateľa 120€/rok),
- príspevok pri narodení dieťaťa,
- letný tábor pre deti zamestnancov
- odmena pri pracovnom výročí od 200€ až do 1000€,
- príspevok pri odchode do starobného alebo invalidného dôchodku,
- vzdelávanie a rozvoj s možnosťou kariérneho postupu,
- stravovanie vo vlastných zariadeniach s výrazným finančným príspevkom zamestnávateľa (obed za 0,50€) ,
- možnosť využívania moderného fitness za symbolickú cenu, 5€ mesačne
- cenovo výhodné pobyty v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete Ensana a rekreácie na Slovensku a v Čechách
- firemné teambuildingové akcie pre zamestnancov a rodinných príslušníkov
- možnosť služobného ubytovania (od 20€ mesačne)
- zvýhodnené doplatky pre rodinných príslušníkov zamestnanca na pobyty cez zdravotné poisťovne
- zľava až 20% na kúpeľné pobyty v kúpeľoch Piešťany a Smrdáky pre rodinných príslušníkov a priateľov zamestnanca
- zľava až 50% na kultúrne podujatie organizované v hotelových prevádzkach
- parkovanie v areáli pracoviska /15€ ročne
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Požadovaná prax
min 3 roky v riadení prevádzky a vedení tímu
10
10
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• minimálne 3 ročná prax vo vedení reštauračnej prevádzky zameranej na zahraničnú klientelu,
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP,
• schopnosť ísť príkladom, viesť, riadiť a motivovať tím
• aktívna znalosť nemeckého, alebo anglického jazyka
• znalosť práce s PC na užívateľskej úrovni
• prax v zahraničí v oblasti gastronómie výhodou
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok
• schopnosť tímovej práce, flexibility a precíznosti pri výkone svojej práce,
• schopnosť prispôsobiť sa rozličným požiadavkám hostí
• prirodzené proklientské správanie
•mať predajné schopnosti a nevyhnutné finančné povedomie
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP,
• schopnosť ísť príkladom, viesť, riadiť a motivovať tím
• aktívna znalosť nemeckého, alebo anglického jazyka
• znalosť práce s PC na užívateľskej úrovni
• prax v zahraničí v oblasti gastronómie výhodou
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok
• schopnosť tímovej práce, flexibility a precíznosti pri výkone svojej práce,
• schopnosť prispôsobiť sa rozličným požiadavkám hostí
• prirodzené proklientské správanie
•mať predajné schopnosti a nevyhnutné finančné povedomie
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti
Informácie o výberovom konaní
Svoje štruktúrované životopisy posielajte e-mailom alebo poštou na uvedené adresy v slovenskom a cudzom jazyku. Nezabudnite uviesť telefonický kontakt.
Spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie. Zaslaním CV súhlasíte so spracovaním osobných údajov na účely výberového konania.
Spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie. Zaslaním CV súhlasíte so spracovaním osobných údajov na účely výberového konania.
ID: 4337593
Dátum zverejnenia: 2.5.2024
2024-05-02
lokalita: Piešťany Pozícia: F&B manažér, Prevádzkar Spoločnosť: SLOVENSKÉ LIEČEBNÉ KÚPELE PIEŠŤANY, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto): 2 100 EUR/mesiac