Vedúci stravovacej prevádzky / Food & Beverage Manager

Do tímu stravovacej prevádzky hľadáme skúseného manažéra, ktorý má dostatočné odborné znalosti a skúsenosti riadiť stravovaciu prevádzku v hoteli so zahraničnou klientelou a viesť tím.
Medzi hlavné zodpovednosti a úlohy patrí:
• zabezpečuje chod reštauračnej prevádzky
• zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
• riadi a kontroluje činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
• motivuje svojich podriadených k lepšiemu výkonu pri predaji pri dodržaní servisnému štandardu
• prijíma objednávky, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastronomických akcií
• komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky
• vykonáva fyzickú i účtovnú inventúru odbytových stredísk a skladov
• venuje sa reportingu, spracováva mesačné uzávierky a výkazy

Základná mesačná mzda: od 2000,-€ brutto + príplatky v súlade so Zákonníkom práce + nenároková zložka mzdy (osobné ohodnotenie do 150€).
Výsledná výška základnej mesačnej mzdy bude dohodnutá v závislosti od skúseností uchádzača.

Informácie o pozícii

Iné výhody

Ponúkame:
  • zázemie stabilnej a perspektívnej medzinárodnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou
  • prácu v atraktívnom prostredí jedinečného Kúpeľného ostrova, v príjemnom prostredí a za férových pracovných podmienok
  • platené narodeninové voľno,
  • benefitný program Benefit Plus Cafetéria (možnosť výberu z množstva tovarov a služieb s finančným príspevkom zamestnávateľa),
  • príspevok pri narodení dieťaťa,
  • odmena pri pracovnom výročí,
  • príspevok pri odchode do dôchodku,
  • vzdelávanie a rozvoj s možnosťou kariérneho postupu,
  • stravovanie vo vlastných zariadeniach s výrazným finančným príspevkom zamestnávateľa,
  • možnosť využívania moderného fitness za symbolickú cenu,
  • cenovo výhodné pobyty v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete Ensana a výmenné rekreácie na Slovensku a v Čechách
  • firemné teambuildingové akcie pre zamestnancov a rodinných príslušníkov
  • možnosť služobného ubytovania

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelierstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Požadovaná prax

min 3 roky v riadení prevádzky a vedení tímu
10

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• minimálne 3 ročná prax vo vedení reštauračnej prevádzky zameranej na zahraničnú klientelu,
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP,
• schopnosť ísť príkladom, viesť, riadiť a motivovať tím
• aktívna znalosť nemeckého, alebo anglického jazyka
• znalosť práce s PC na užívateľskej úrovni
• prax v zahraničí v oblasti gastronómie výhodou
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok
• schopnosť tímovej práce, flexibility a precíznosti pri výkone svojej práce,
• schopnosť prispôsobiť sa rozličným požiadavkám hostí
• prirodzené proklientské správanie
•mať predajné schopnosti a nevyhnutné finančné povedomie
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti

Informácie o výberovom konaní

Svoje štruktúrované životopisy posielajte e-mailom alebo poštou na uvedené adresy v slovenskom a cudzom jazyku. Nezabudnite uviesť telefonický kontakt.
Spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie. Zaslaním CV súhlasíte so spracovaním osobných údajov na účely výberového konania.
POŠLI PONUKU
ID: 4337593  Dátum zverejnenia: 2.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 2 000 EUR/mesiac