Kuchár

Zerrenpach s.r.o.

Miesto práce
Látky
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
9 - 10 EUR/hod.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
  • Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
  • Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
  • Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
  • Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
  • Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
  • Kontrola kvality hotových jedál.
  • Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
  • Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
  • Plánovanie a príprava menu.
  • Komunikácia s ostatnými členmi tímu kuchárov a servírov.


Zamestnanecké výhody, benefity

  • Zabezpečené ubytovanie, takže sa nemusíš starať o bývanie a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
  • Zabezpečená zamestnanecká strava, takže sa nemusíš starať o jedlo a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
  • Možnosť využitia služieb za zvýhodnené ceny, takže ušetríš peniaze a môžeš si u nás užiť viac zábavy a oddychu.
  • Flexibilný pracovný čas, takže sa môžeš prispôsobiť svojmu životnému štýlu a máš väčšiu slobodu.
  • Možnosť vzdelávať sa a rozvíjať svoje zručnosti, takže sa môžeš posunúť v kariére a zlepšovať sa ako kuchár.
  • Príležitosti pre kariérny rast, takže sa môžeš posunúť v hierarchii a stať sa členom nášho vedenia.
  • Moderné vybavenie a prostredie pracoviska, takže budeš pracovať v príjemnom a efektívnom prostredí.
  • Príjemná a priateľská atmosféra v kolektíve, takže sa budeš cítiť ako doma a budeš mať radosť z práce.

Informácie o výberovom konaní

Ponuka s praxou

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Prax v odbore kuchárstva.
  • Typicky požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou v odbore gastronómia.
  • Hard skills: schopnosť prípravy rôznych druhov jedál, znalosť surovín a technológií, dodržiavanie hygienických štandardov.
  • Soft skills: tímová spolupráca, komunikácia, zodpovednosť, flexibilita.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel Zerrenpach Látky je situovaný v nádhernom prostredí Veporských Vrchov v nadmorskej výške 950 m. Hotel patrí do okresu Detva a leží neďaleko cesty medzi obcami Hriňová a Kokava nad Rimavicou. V Septembri 2019 sa stala naša spoločnosť vlastníkom areálu a od septembra do decembra 2019 prebehla čiastočná rekonštrukcia recepcie,odbytových stredísk a celkovej fasády.
Súčasťou komplexu sú aj chatky určené na ubytovanie, okrem toho multifunkčné ihrisko a v zimnom období aj lyžiarske stredisko. Hotel Zerrenpach Látky ponúka možnosť usporiadať stretnutia a udalosti rôzneho rozsahu, charakteru a na rôznych úrovniach.
V júli 2024 sa otvára úplne nové wellness centrum a kongresová a svadobná sála.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Juraj Vlček
Tel.: +421905848973
E-mail: poslať životopis
ID: 5103540  Dátum zverejnenia: 20.6.2025  Základná zložka mzdy (brutto): 9 EUR/hod.