Kuchár
Zerrenpach s.r.o.
Miesto práce
Látky
Látky
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
9 - 10 EUR/hod.
9 - 10 EUR/hod.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
- Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
- Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
- Kontrola kvality hotových jedál.
- Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
- Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
- Plánovanie a príprava menu.
- Komunikácia s ostatnými členmi tímu kuchárov a servírov.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Zabezpečené ubytovanie, takže sa nemusíš starať o bývanie a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
- Zabezpečená zamestnanecká strava, takže sa nemusíš starať o jedlo a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
- Možnosť využitia služieb za zvýhodnené ceny, takže ušetríš peniaze a môžeš si u nás užiť viac zábavy a oddychu.
- Flexibilný pracovný čas, takže sa môžeš prispôsobiť svojmu životnému štýlu a máš väčšiu slobodu.
- Možnosť vzdelávať sa a rozvíjať svoje zručnosti, takže sa môžeš posunúť v kariére a zlepšovať sa ako kuchár.
- Príležitosti pre kariérny rast, takže sa môžeš posunúť v hierarchii a stať sa členom nášho vedenia.
- Moderné vybavenie a prostredie pracoviska, takže budeš pracovať v príjemnom a efektívnom prostredí.
- Príjemná a priateľská atmosféra v kolektíve, takže sa budeš cítiť ako doma a budeš mať radosť z práce.
Informácie o výberovom konaní
Ponuka s praxou
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Prax v odbore kuchárstva.
- Typicky požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou v odbore gastronómia.
- Hard skills: schopnosť prípravy rôznych druhov jedál, znalosť surovín a technológií, dodržiavanie hygienických štandardov.
- Soft skills: tímová spolupráca, komunikácia, zodpovednosť, flexibilita.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotel Zerrenpach Látky je situovaný v nádhernom prostredí Veporských Vrchov v nadmorskej výške 950 m. Hotel patrí do okresu Detva a leží neďaleko cesty medzi obcami Hriňová a Kokava nad Rimavicou. V Septembri 2019 sa stala naša spoločnosť vlastníkom areálu a od septembra do decembra 2019 prebehla čiastočná rekonštrukcia recepcie,odbytových stredísk a celkovej fasády.
Súčasťou komplexu sú aj chatky určené na ubytovanie, okrem toho multifunkčné ihrisko a v zimnom období aj lyžiarske stredisko. Hotel Zerrenpach Látky ponúka možnosť usporiadať stretnutia a udalosti rôzneho rozsahu, charakteru a na rôznych úrovniach.
V júli 2024 sa otvára úplne nové wellness centrum a kongresová a svadobná sála.
Súčasťou komplexu sú aj chatky určené na ubytovanie, okrem toho multifunkčné ihrisko a v zimnom období aj lyžiarske stredisko. Hotel Zerrenpach Látky ponúka možnosť usporiadať stretnutia a udalosti rôzneho rozsahu, charakteru a na rôznych úrovniach.
V júli 2024 sa otvára úplne nové wellness centrum a kongresová a svadobná sála.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
Kontakt
ID: 5103540
Dátum zverejnenia: 20.6.2025
2025-06-20
lokalita: Látky Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Zerrenpach s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 9 EUR/hod.