Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkar v kaviarni Zeppelin cafe&souvenirs
Zeppelin company, s. r. o.
Miesto práce
Sedlárska 10, Bratislava
Sedlárska 10, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
15.10.2017
15.10.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme skúseného človeka s praxou vedenia prevádzky v gastronómii.
Náplň práce:
- Otváranie prípadne zatváranie prevádzky
-Pomoc pri prijímaní nového personálu
- kompletné zaučenie nového personálu
- neustála kontrola výkonu zamestnancov
- vytváranie priaznivého prostredia pre zamestnancov- teambuildingy
- kontrola inventúrneho súpisu zásob
- kontrola prípravy kávy
- kontrola čistoty a úplnosti rovnošaty personálu
- spisovanie nákupného zoznamu ( nesmienič chýbať, hlavne na víkend)-Objednávanie tovaru, kontrola stavu zásob
- príprava zmien na nasledujúci mesiac do 25. Dňa v mesiaci
- pridelovanie úloh zamestnancom
- kontrola poriadku v prevádzke
- vybavovanie reklamácií
- vybavenie kontrol v prípade, že prídu z príslušných orgánov
- vytlačenie tlačív pre personál
- drobné nákupy ( v prípade aktuálneho výpadku tovaru)
- Organizovať pravidelne stretnutia so zamestnancami
- Kontrola kávostroja, mlynčeka
- Kontrola kasy- tringelty verzus tržba
- Vytváranie pravidelných akcií
- Príjmanie zamestnancov
- Vysporiadanie sa s odchadzajúcimi zamestnancami- prípadne riešiť prepúšťanie
- V lete kontrolovať terasu
- Pravidelné týždenné správy o podniku
- Pravidelná komunikácia so zamestnávateľom
- Zavádzanie noviniek do ponukového lístka
- týždenne reporty zamestnávateľovi ( hlásenie pripomienok, návrhov a inovácií, zisťovanie spätnej väzby od zákazníkov ( viesť personál k tomu, aby dopytoval ľudí ako sa im u nás páči), nové; ponuky, požiadavky od ľudí.
- návrh a príprava akcií raz mesačne
- kontrola vyloženia tovaru ( zákuskov, koláčov- odkontrolovať čerstvosť)
- kontrola príjmu tovaru
- zisťovanie spätnej väzby od zákazníkov ( viesť personál k tomu, aby dopytoval ľudí ako sa im u nás páči)
Náplň práce:
- Otváranie prípadne zatváranie prevádzky
-Pomoc pri prijímaní nového personálu
- kompletné zaučenie nového personálu
- neustála kontrola výkonu zamestnancov
- vytváranie priaznivého prostredia pre zamestnancov- teambuildingy
- kontrola inventúrneho súpisu zásob
- kontrola prípravy kávy
- kontrola čistoty a úplnosti rovnošaty personálu
- spisovanie nákupného zoznamu ( nesmienič chýbať, hlavne na víkend)-Objednávanie tovaru, kontrola stavu zásob
- príprava zmien na nasledujúci mesiac do 25. Dňa v mesiaci
- pridelovanie úloh zamestnancom
- kontrola poriadku v prevádzke
- vybavovanie reklamácií
- vybavenie kontrol v prípade, že prídu z príslušných orgánov
- vytlačenie tlačív pre personál
- drobné nákupy ( v prípade aktuálneho výpadku tovaru)
- Organizovať pravidelne stretnutia so zamestnancami
- Kontrola kávostroja, mlynčeka
- Kontrola kasy- tringelty verzus tržba
- Vytváranie pravidelných akcií
- Príjmanie zamestnancov
- Vysporiadanie sa s odchadzajúcimi zamestnancami- prípadne riešiť prepúšťanie
- V lete kontrolovať terasu
- Pravidelné týždenné správy o podniku
- Pravidelná komunikácia so zamestnávateľom
- Zavádzanie noviniek do ponukového lístka
- týždenne reporty zamestnávateľovi ( hlásenie pripomienok, návrhov a inovácií, zisťovanie spätnej väzby od zákazníkov ( viesť personál k tomu, aby dopytoval ľudí ako sa im u nás páči), nové; ponuky, požiadavky od ľudí.
- návrh a príprava akcií raz mesačne
- kontrola vyloženia tovaru ( zákuskov, koláčov- odkontrolovať čerstvosť)
- kontrola príjmu tovaru
- zisťovanie spätnej väzby od zákazníkov ( viesť personál k tomu, aby dopytoval ľudí ako sa im u nás páči)
Zamestnanecké výhody, benefity
Príjemne prostredie
8hodinové zmeny
Odmeňovací systém
Vyplácanie 2x mesačne
Baristický kurz
8hodinové zmeny
Odmeňovací systém
Vyplácanie 2x mesačne
Baristický kurz
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom: [email protected]
Alebo telefonicky: 0903 557 687
Alebo telefonicky: 0903 557 687
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Prevádzkar v kaviarni
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Základy
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Hľadáme človeka, ktorý ma dobrú prax v gastronómii. V minulosti musel robiť aj čašníka a už viedol tím ľudí. Musí mať dobré organizačné schopnosti, je milý a empatický človek, zvláda stres a vie dobre robiť kávu:)
Anglický jazyk je podmienkou nakoľko vačšina zákazníkov sú cudzinci.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom: [email protected]
Alebo telefonicky: 0903 557 687
Anglický jazyk je podmienkou nakoľko vačšina zákazníkov sú cudzinci.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom: [email protected]
Alebo telefonicky: 0903 557 687
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Kombinovaná prevádzka pozostávajúca z
kaviarne s predajom pekárenských a cukrárenských výrobkov a
suvenírov s širokou ponukou darčekových predmetov.
https://www.facebook.com/zeppelincafebratislava?fref=ts
kaviarne s predajom pekárenských a cukrárenských výrobkov a
suvenírov s širokou ponukou darčekových predmetov.
https://www.facebook.com/zeppelincafebratislava?fref=ts
Počet zamestnancov
3-4 zamestnanci
ID: 3115489
Dátum zverejnenia: 15.9.2017
2017-09-15
lokalita: Bratislava Pozícia: Prevádzkar, Prevádzkový manažér, Vedúci prevádzky Spoločnosť: Zeppelin company, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou