Kuchár Á la carte

Zdenek Černay

Miesto práce
Červený majer, Senec-Červený majer
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
maj 2024
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiac+ osobné ohodnotenie v závislosti od skúseností a zručností kandidáta, príplatky za prácu cez víkendy a sviatky + ostatné dohody na pohovore

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pre novootvorený hotel hľadáme pracovitého a tímového kuchára.


- organizácia a realizácia výroby jedál teplej a studenej kuchyne a cukrárskej výroby
- príprava jedál podľa platných receptúr
- príprava pokrmov á la carte, alebo obedové menu
- zodpovednosť za akcie spoločného stravovania
- zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál, za veľkosť porcií a ich kompletizáciu vrátane správnej servírovacej teploty
- objednávanie surovín a výrobkov určených pre výrobu jedál
- podieľanie sa na tvorbe a realizácii jedálnych lístkov a sezónnych ponúk
- navrhovanie nových kalkulácií a receptúr jedál
- zodpovednosť za správnosť údajov pre všetky tovary a služby strediska Kuchyňa v reštauračnom SW
- zostavovanie jedálneho lístku pre špeciálne programy, podujatia a školenia s prihliadnutím na tematické zameranie programu a sezónnosť
- zodpovednosť za dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov pri výrobe jedál a dodržiavanie predpisov HACCP

Zamestnanecké výhody, benefity

- rodinná atmosféra malého pracovného tímu
- možnosť podieľať sa na vytvorení systému v novo otvorenom zariadení
- využívanie služieb za zvýhodnených podmienok

Informácie o výberovom konaní

"Uchádzač týmto dáva súhlas spoločnosti Zdenek Černay k spracovaniu svojich osobných údajov uvedených v:
- žiadosti o prijatie do zamestnania,
- profesijnom životopise,
- osobnom dotazníku,
- osobných údajov získaných počas pohovorov,

v databáze uchádzačov o zamestnanie, t.j. k ich ukladaniu na nosiče dát, uchovávaniu, vyhľadávaniu v nich, triedeniu, kombinovaniu a likvidácii v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, a to za účelom:
- obsadenia pracovnej pozície uvedenej v žiadosti o zamestnanie
- vykonania interných kontrol v súlade s internými predpismi

Súhlas uchádzač poskytuje na 1 rok. Po dosiahnutí vyššie vymedzených účeloch spracovávania, najneskôr však po 1 roka budú osobné údaje vymazané / zničené. Súhlas je možné kedykoľvek písomne odvolať kontaktovaním spoločnosti Zdenek Černay, Slnečná 4, Senec.

Zároveň beriem na vedomie, že práva dotknutej osoby sú upravené v § 19 a nasl. Zákona o ochrane osobných údajov."

Kontaktovať budeme len kandidátov, ktorí budú spĺňať požiadavky.

Ďakujeme za pochopenie.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

31.5.2024 (ostáva ešte 7 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia, hotelierstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
OS MS Windows - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

Gastronómia

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- minimálne päťročná skúsenosť z práce na rovnakej pozícii je podmienkou
- samostatnosť
- flexibilita
- odolnosť voči stresu
- zodpovednosť
- tímová spolupráca
- trestná bezúhonnosť

Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (ak nie je doklad o vzdelaní preukazujúci odbornú spôsobilosť)

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

hotel, hotelove a restauracne sluzby, wellness, stajna koni, agroturistika

Kontakt

Kontaktná osoba: Elena Vnučko
Tel.: +421915999088
E-mail: poslať životopis
ID: 4823714  Dátum zverejnenia: 6.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac