Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkový technik pre skupinu ZAR, a. s.
Nitriansky kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
plný úväzok
Dohodou
Od 1 400 EUR/mesiacVýška nástupnej mesačnej mzdy závisí od vašich individuálnych skúseností a zručností, je predmetom partnerskej dohody.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme ambiciózneho a skúseného jednotlivca na pozíciu Prevádzkového technika do našej dynamicky sa rozvíjajúcej organizácie. Tvojou úlohou bude zabezpečovať úlohy v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, zabezpečovať povinné školenia a dohliadať na ich platnosť a aktuálnosť podľa potrieb jednotlivých prevádzok. Ak sa chceš zapojiť do tímu, ktorý posúva kvalitu a efektivitu práce na vyššiu úroveň, si správny kandidát pre nás.
Tvojou úlohou bude:
- Navrhovať a koordinovať zavedenie pracovných postupov tak, aby spĺňali všetky požiadavky BOZP
- Spolupráca so zmluvnými bezpečnostnými technikmi pri vykonávaní previerok BOZP a OPP v rámci prevádzok ZAR, vedenie evidencie nedostatkov a koordinácia nápravných opatrení
- Sledovanie stavu revízií v súlade s platnou legislatívou, ich evidencia a zabezpečovanie odstraňovania zistení v súčinnosti s úsekmi údržby prevádzok,
- Poskytovanie inštrukcií personálu v oblasti zlepšovania kvality služieb a zaistenia, aby boli splnené štandardy spoločnosti v zmysle požiadaviek BOZP, OPP a PZS,
- Spolupráca so zmluvnou spoločnosťou v rámci PZS, účasť na auditoch PZS, spolupráca pri vypracovávaní PP, zabezpečovanie LPP v súčinnosti s PZS,
- Zabezpečovanie odborných spôsobilostí a kvalifikácií zamestnancov prevádzok ZAR, sledovanie stavu, evidencia v internom vzdelávacom systéme v súčinnosti s HR oddelením,
- Vypracovávanie a aktualizácia internej riadenej dokumentácie oddelenia kvality v súčinnosti s ostatnými prevádzkovými úsekmi ZAR,
- Zastupovanie spoločnosti pri externom audite, akreditačnom alebo certifikačnom dohľade, pri inšpekcii pridelených systémov manažérstva kvality a kontrolách nadriadených orgánov.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Priateľské a veľmi dynamické pracovné prostredie
- Flexibilitu a partnerské a férové pracovné prostredie
- Pracovné nástroje – dispozičné firemné vozidlo, notebook, mobil
- Multisport karta,
- Refferal bonus - motivujúca finančná odmena za odporúčanie nového zamestnanca
- Flexibilný pracovný čas
- Možnosť profesionálneho a odborného rastu prostredníctvom ďalšieho vzdelávania
- Firemné podujatia, zamestnanecké zľavy na firemné produkty
- Benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
- Stravovanie formou finančného príspevku alebo DOXX karta
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás uvedená pracovná pozícia oslovila, pošlite nám svoj životopis a motivačný list . Vážime si všetky reakcie na naše pracovné ponuky, ktoré si starostlivo pozrieme a kontaktovať budeme len vybraných kandidátov, ktorí spĺňajú požiadavky obsadzovanej pozície. Ostatným kandidátom, ktorí nebudú z našej strany kontaktovaní ďakujeme za prejavený záujem.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Skúsenosť v oblasti prevádzkového riadenia
- Schopnosť pracovať samostatne a v tíme
- Vysokú pozornosť k detailom
- Dobré komunikačné a organizačné schopnosti
- Schopnosť prispôsobiť sa rýchlo meniacim sa potrebám organizácie
- Schopnosť analyzovať a vyhodnocovať dokumenty a procesy, aby sa zabezpečila presnosť a súlad s predpismi a štandardmi.
- Rozumieť relevantným regulačným požiadavkám v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci
- Schopnosť efektívne riadiť čas a prioritizovať úlohy na dosiahnutie stanovených cieľov a termínov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.