Kuchár - brigáda

Miesto práce
Svätý Jur
Druh pracovného pomeru
na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
10 EUR/hod.Samozrejmosťou sú príplatky za víkendy, sviatky a nadčasy.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáš si brigádu? Poď sa s nami podieľať na vytváraní nezabudnuteľných gastro zážitkov v 5 hviezdičkovom boutique Kaštieli. Neváhaj, a daj nám o sebe vedieť :)

  • príprava jedál podľa platných receptúr a s tým spojené dodržiavanie určeného servisu a štandardov
  • podieľanie sa na príprave a servírovaní banketoveho a svadobneho menu
  • príprava a realizácia jedál na eventy
  • zodpovedanie za pridelenú sekciu v kuchyni
  • udržiavanie čistoty prevádzkových priestorov a zariadení na prevádzke
  • dodržiavanie hygienického systému HACCP a sanitačného plánu
  • preberanie tovaru 

Zamestnanecké výhody, benefity

  • stabilné postavenie spoločnosti
  • možnosť ďalšieho profesionálneho rozvoja a rastu – budeš mať príležitosť učiť sa od skúsených kolegov
  • motivačné a férové finančné ohodnotenie – to na čom sa dohodneme budeš mať aj v pracovnej zmluve
  • samozrejmosťou sú príplatky za prácu počas víkendov a sviatkov
  • po evente je možnosť prespať na ubytovaní  

Informácie o výberovom konaní

Ak ťa oslovila naša ponuka, neváhaj poslať nám svoj životopis, motivačný list tiež poteší. Vážime si všetky reakcie na naše pracovné ponuky, ktoré si starostlivo pozrieme a s výsledkom výberového konania budeme kontaktovať každého uchádzača.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • prax na pozícií kuchár min. 3 roky
  • zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve
  • zodpovednosť, precíznosť, pracovitosť a flexibilita
  • dbať na dodržiavanie štandardov prevádzky
  • dobrá komunikácia a spolupráca s kolegami je základ :)

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.

Kto sme – ako tím?

Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.

Kontakt

Kontaktná osoba: Monika Zichová
E-mail: poslať životopis
ID: 4593458  Dátum zverejnenia: 2.6.2023  Pracovná ponuka je prevzatá z inej stránky alebo zdroja. Základná zložka mzdy (brutto): 10 EUR/hod.