Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Zástupca šéfkuchára - Sous Chef
Miesto práce
Svätý Jur
Svätý Jur
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 900 EUR/mesiac
Od 1 900 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V jedinečnom Kaštieli, ktorý aktuálne mení svoj koncept a stáva sa z neho 5 hviezdičkový boutique Kaštieľ, hľadáme skúseného kolegu na pozíciu Sous chef. Ak robíš svoju prácu s radosťou, ktorú vieš zároveň pretaviť do kvalitných výsledkov, daj nám o sebe vedieť. Realizovať sa budeš môcť v nádhernom historickom prostredí a spolu s tímom kolegov plniť aj tie najnáročnejšie očakávania našich klientov.
- asistencia nadriadenému - šéfkuchárovi
- zaistenie funkčného stavu všetkého kuchynského vybavenia
- zaškoľovanie nových kuchárov
- príprava jedál podľa platných receptúr a s tým spojené dodržiavanie určeného servisu a štandardov
- príprava a realizácia jedál na eventy,
- food styling
- udržiavanie čistoty prevádzkových priestorov a zariadení na prevádzke
- dodržiavanie hygienického systému HACCP a sanitačného plánu
- kontrola skladových zásob, objednávanie tovaru, inventúry
Zamestnanecké výhody, benefity
- stabilné postavenie spoločnosti
- možnosť ďalšieho profesionálneho rozvoja a rastu – budeš mať príležitosť učiť sa od skúsených kolegov
- možnosť využiť zamestnanecké ubytovanie
- motivačné a férové finančné ohodnotenie – to na čom sa dohodneme budeš mať aj v pracovnej zmluve
- možnosť odporučiť svojich známych alebo kamarátov a získať tak zaujímavú finančnú odmenu
- firemné podujatia a teambuilding
- zamestnanecké rovnošaty pre jednotlivé pozície
- príspevok na stravovanie
- zľavy na produkty a služby spoločnosti ZAR
- benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
- VIP členstvo v predajni Datart
- zľava na produkty v predajni Starbucks
- Multisport karta
- Metro karta
Informácie o výberovom konaní
Ak Ťa oslovila naša ponuka, neváhaj nám poslať svoj životopis, motivačný list tiež poteší. Vážime si všetky reakcie na naše pracovné ponuky, ktoré si starostlivo pozrieme a s výsledkom výberového konania budeme kontaktovať každého uchádzača..
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- nadšenie a chuť na sebe pracovať
- prax na pozícií kuchár min. 4 roky
- zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve
- hygienické minimum alebo vzdelanie v obore
- zodpovednosť, samostatnosť, pracovitosť a flexibilita
- chuť učiť sa novým veciam a rozvíjať sa v obore
- precíznosť a kreativita
- dbať na dodržiavanie štandardov prevádzky
- dobrá komunikácia a spolupráca s kolegami je základ :)
- organizačné zručnosti
- dôslednosť a trpezlivosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov Bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.