Zástupca šéfkuchára - Sous Chef

Miesto práce
Svätý Jur
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 900 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

V jedinečnom Kaštieli, ktorý aktuálne mení svoj koncept a stáva sa z neho 5 hviezdičkový boutique Kaštieľ, hľadáme skúseného kolegu na pozíciu Sous chef. Ak robíš svoju prácu s radosťou, ktorú vieš zároveň pretaviť do kvalitných výsledkov, daj nám o sebe vedieť. Realizovať sa budeš môcť v nádhernom historickom prostredí a spolu s tímom kolegov plniť aj tie najnáročnejšie očakávania našich klientov.

  • asistencia nadriadenému - šéfkuchárovi
  • zaistenie funkčného stavu všetkého kuchynského vybavenia 
  • zaškoľovanie nových kuchárov
  • príprava jedál podľa platných receptúr a s tým spojené dodržiavanie určeného servisu a štandardov
  • príprava a realizácia jedál na eventy, 
  • food styling
  • udržiavanie čistoty prevádzkových priestorov a zariadení na prevádzke
  • dodržiavanie hygienického systému HACCP a sanitačného plánu
  • kontrola skladových zásob, objednávanie tovaru, inventúry

Zamestnanecké výhody, benefity

  • stabilné postavenie spoločnosti
  • možnosť ďalšieho profesionálneho rozvoja a rastu – budeš mať príležitosť učiť sa od skúsených kolegov
  • možnosť využiť zamestnanecké ubytovanie
  • motivačné a férové finančné ohodnotenie – to na čom sa dohodneme budeš mať aj v pracovnej zmluve
  • možnosť odporučiť svojich známych alebo kamarátov a získať tak zaujímavú finančnú odmenu
  • firemné podujatia a teambuilding
  • zamestnanecké rovnošaty pre jednotlivé pozície
  • príspevok na stravovanie 
  • zľavy na produkty a služby spoločnosti ZAR
  • benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
  • VIP členstvo v predajni Datart
  • zľava na produkty v predajni Starbucks
  • Multisport karta
  • Metro karta 

Informácie o výberovom konaní

Ak Ťa oslovila naša ponuka, neváhaj nám poslať svoj životopis, motivačný list tiež poteší. Vážime si všetky reakcie na naše pracovné ponuky, ktoré si starostlivo pozrieme a s výsledkom výberového konania budeme kontaktovať každého uchádzača..

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Prax na pozícii/v oblasti

Kuchár

Počet rokov praxe

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • nadšenie a chuť na sebe pracovať
  • prax na pozícií kuchár min. 4 roky
  • zdravotný preukaz pracovníka v potravinárstve 
  • hygienické minimum alebo vzdelanie v obore
  • zodpovednosť, samostatnosť, pracovitosť a flexibilita 
  • chuť učiť sa novým veciam a rozvíjať sa v obore
  • precíznosť a kreativita
  • dbať na dodržiavanie štandardov prevádzky
  • dobrá komunikácia a spolupráca s kolegami je základ :)
  • organizačné zručnosti
  • dôslednosť a trpezlivosť


    Inzerujúca spoločnosť

    Stručná charakteristika spoločnosti

    ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov Bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.

    Kto sme – ako tím?

    Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.

    Kontakt

    Kontaktná osoba: Monika Zichová
    E-mail: poslať životopis
    ID: 4589595  Dátum zverejnenia: 29.5.2023  Pracovná ponuka je prevzatá z inej stránky alebo zdroja. Základná zložka mzdy (brutto): 1 900 EUR/mesiac