Chef de partie - Foodcar Selaví

Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 EUR/mesiac(základná zložka mzdy 960 € brutto + osobné ohodnotenie 240 € brutto)

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Nové trendy v streetfood a modernej gastronómie prišli aj na Slovensko. My sa k nim pripájame cez náš štýlový projekt "FOODCAR". Vytvárame priestor pre kreatívnych kuchárov, ktorým ponúkame možnosť zaškolenia našim tímom v Hoteli Lomnica. Máte jedinečnú možnosť stať sa súčasťou konceptu, v rámci ktorého ponúkame gastronomický zážitok či už vo forme degustačných večerí priamo v našich prevádzkach, alebo vo priamo vo FOODCAR, kde ponúkame vysoko kvalitné streetfood jedlo.

Ak sa chceš pridať do tímu kuchárov "Foodcar", rád komunikuješ so zákazníkmi, chceš zažívať a ponúkať kvalitnú gastronómiu celoročne, počas rôznych podujatí, festivalov, koncertov a akcií po celom Slovensku a cestovanie ti je blízke, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis.

Zamestnanecké výhody, benefity

  • profesionálne zaškolenie prostredníctvom kuchárov Hotela Lomnica
  • tímové prostredie
  • priestor pre sebarealizáciu
  • štýlové pracovné prostredie v atraktívnych lokalitách
  • práca v prevádzkach - Hotela Lomnica**** a v novootvorených priestoroch Pálffyovského kaštieľa
  • benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
  • Multisport karta
  • Metro karta

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

kuchár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

kuchár

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • ochota cestovať
  • samostatnosť
  • kreativita
  • zodpovednosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.

Kto sme – ako tím?

Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Ingrid Pastorková
E-mail: poslať životopis
ID: 3465794  Dátum zverejnenia: 6.5.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 200 EUR/mesiac