Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Chef de partie - Foodcar Selaví
Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 EUR/mesiac(základná zložka mzdy 960 € brutto + osobné ohodnotenie 240 € brutto)
1 200 EUR/mesiac(základná zložka mzdy 960 € brutto + osobné ohodnotenie 240 € brutto)
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Nové trendy v streetfood a modernej gastronómie prišli aj na Slovensko. My sa k nim pripájame cez náš štýlový projekt "FOODCAR". Vytvárame priestor pre kreatívnych kuchárov, ktorým ponúkame možnosť zaškolenia našim tímom v Hoteli Lomnica. Máte jedinečnú možnosť stať sa súčasťou konceptu, v rámci ktorého ponúkame gastronomický zážitok či už vo forme degustačných večerí priamo v našich prevádzkach, alebo vo priamo vo FOODCAR, kde ponúkame vysoko kvalitné streetfood jedlo.
Ak sa chceš pridať do tímu kuchárov "Foodcar", rád komunikuješ so zákazníkmi, chceš zažívať a ponúkať kvalitnú gastronómiu celoročne, počas rôznych podujatí, festivalov, koncertov a akcií po celom Slovensku a cestovanie ti je blízke, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis.
Ak sa chceš pridať do tímu kuchárov "Foodcar", rád komunikuješ so zákazníkmi, chceš zažívať a ponúkať kvalitnú gastronómiu celoročne, počas rôznych podujatí, festivalov, koncertov a akcií po celom Slovensku a cestovanie ti je blízke, tak neváhaj a pošli nám svoj životopis.
Zamestnanecké výhody, benefity
- profesionálne zaškolenie prostredníctvom kuchárov Hotela Lomnica
- tímové prostredie
- priestor pre sebarealizáciu
- štýlové pracovné prostredie v atraktívnych lokalitách
- práca v prevádzkach - Hotela Lomnica**** a v novootvorených priestoroch Pálffyovského kaštieľa
- benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
- Multisport karta
- Metro karta
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- ochota cestovať
- samostatnosť
- kreativita
- zodpovednosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.
Kto sme – ako tím?
Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.