Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér reštaurácie a eventového priestoru
YELL cuisine, s.r.o.
Miesto práce
Ružomberok
Ružomberok
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 400 - 1 800 EUR/mesiacMzda je závislá od skúseností kandidáta.
1 400 - 1 800 EUR/mesiacMzda je závislá od skúseností kandidáta.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- zabezpečenie bezproblémového chodu reštaurácie a eventového priestoru
- riadenie, kontrola a organizácia zamestnancov (dochádzka, rozpis pracovných zmien), výber nových zamestnancov
- zodpovednosť za sklad, odťažovanie skladu, príjem, výdaj, fakturácia / po dohode – opcia /
- koordinácia a kontrola pravidelných inventúr
- spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov so šéf kuchármi
- riadenie školení a odborného výcviku podriadených pracovníkov
- prijímanie objednávok, organizácia prípravy a realizácia eventov, svadieb, školení...
- vytváranie cenových ponúk pre klientov
- organizácia, príprava a zabezpečenie svadieb, školení s klientom
- zodpovednosť za plnenie plánov
- podieľanie sa na vytváraní marketingových aktivít spoločnosti
- akvizície zákazníkov pre závodné stravovanie
- starostlivosť o zákazníkov
- riadenie, kontrola a organizácia zamestnancov (dochádzka, rozpis pracovných zmien), výber nových zamestnancov
- zodpovednosť za sklad, odťažovanie skladu, príjem, výdaj, fakturácia / po dohode – opcia /
- koordinácia a kontrola pravidelných inventúr
- spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov so šéf kuchármi
- riadenie školení a odborného výcviku podriadených pracovníkov
- prijímanie objednávok, organizácia prípravy a realizácia eventov, svadieb, školení...
- vytváranie cenových ponúk pre klientov
- organizácia, príprava a zabezpečenie svadieb, školení s klientom
- zodpovednosť za plnenie plánov
- podieľanie sa na vytváraní marketingových aktivít spoločnosti
- akvizície zákazníkov pre závodné stravovanie
- starostlivosť o zákazníkov
Zamestnanecké výhody, benefity
- zázemie stabilnej spoločnosti
- nadštandardné pracovné prostredie
- profesionálny vzdelávací program
- pohyblivá pracovná doba
- najmodernejšie vybavenie pracoviska
- mladý dynamický tím
- nadštandardné pracovné prostredie
- profesionálny vzdelávací program
- pohyblivá pracovná doba
- najmodernejšie vybavenie pracoviska
- mladý dynamický tím
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1) alebo Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Fakturácia - Základy
Hospodárska korešpondencia - Základy
Pokladňa - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Word - Základy
Hospodárska korešpondencia - Základy
Pokladňa - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Word - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
2
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- organizačné schopnosti
- slušné a príjemné vystupovanie
- zvládanie stresových situácií s úsmevom
- rýchla a bezchybná práca
- komunikatívnosť
- spoľahlivosť
- ochota na sebe pracovať
- tímový hráč
- flexibilita a zvyk na prácu nad čas
- slušné a príjemné vystupovanie
- zvládanie stresových situácií s úsmevom
- rýchla a bezchybná práca
- komunikatívnosť
- spoľahlivosť
- ochota na sebe pracovať
- tímový hráč
- flexibilita a zvyk na prácu nad čas
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Nová reštaurácia v Ružomberku rozvoniava svoje priestory pre všetkých milovníkov jedla v modernej budove YELLPOINT na Bystrickej ceste. Nadčasová reštaurácia YELLCUISINE ponúka svojim hosťom až 62 miest v štýlovo zariadenom interiéri a ďalších 24 miest na letnej terase. O dokonalý zážitok z jedla sa postará tím profesionálnych kuchárov pod vedením šéfkuchára Miroslava Halama.
Nové eventové priestory sú vďaka svojmu dokonalému architektonickému návrhu skvelým riešením pre organizáciu eventov, kongresov či výnimočných udalostí ako sú svadby, oslavy alebo rodinné stretnutia s kapacitou do 150 miest.
Nové eventové priestory sú vďaka svojmu dokonalému architektonickému návrhu skvelým riešením pre organizáciu eventov, kongresov či výnimočných udalostí ako sú svadby, oslavy alebo rodinné stretnutia s kapacitou do 150 miest.
ID: 3746273
Dátum zverejnenia: 14.10.2022
2022-10-14
lokalita: Ružomberok Pozícia: F&B manažér, Prevádzkar, Prevádzkový manažér Spoločnosť: YELL cuisine, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 400 EUR/mesiac