Kuchár(ka) na výdaj, gril alebo studenú (aj brigádne) do LE PAPILLON RESTAURANT - Bratislava
XERAT, s. r. o.
Rybárska brána 2, Bratislava
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť, internship, stáž
Od 1 500 EUR/mesiac+ tringelty z dennej tržby
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme zodpovedného a tímového človeka pre našu reštauráciu na pozíciu kuchár na viacero pozícií. Nemusíš vedieť všetko, stači mať záujem sa učiť nové trendy. Vážime si aj vaše skúsenosti a ak viete zaučiť kolektívu niečo nové je to len benefit.
Náplň práce:
- Príprava jedál podľa štandardov reštaurácie.
- Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov.
- Komunikácia s ďalšími kuchármi za účelom hladkého chodu kuchyne,
- Dodržiavanie a sledovanie všetkých hygienických predpisov, vrátane noriem HACCP.
- Zabezpečenie kontroly kvality, množstva, vždy pri prijatí tovaru do skladu, atď., podľa dodacích listov.
- Dodržiavanie vysokého štandardu poskytovaných služieb podniku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Vážime si kolegov a preto od tohto roku máme aj zamestnanecke benefity ako:
- 13. plat
- Multisport carta
Informácie o výberovom konaní
Záujemcovia o zamestnanie absolvujú pohovor s našim šefkuchárom. Prosíme nech nás kontaktujú iba uchádzači s vážnym záujmom a ochotou pracovať.
Kontaktovať budeme iba vhodných uchádzačov.
Ďakujeme za pochopenie.
http://www.le-papillon.sk
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Samostatnosť, dodržiavať stanovené pokyny, spolupracovať v tíme, zodpovednosť, dochviľnosť a úprimnosť. Pozícia je vhodná aj pre absolventa, no musí tam byť veľka ochota sa rýchlo naučit postupy.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
http://www.le-papillon.sk