Ponuka práce pri výrobe cukríkov (Operátor výroby) Levice

Mám záujem

Miesto práce

Levice, okres Levice

Termín nástupu

01.03.2018

Druh pracovného pomeru

plný úväzok

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Jednoduché, opakujúce sa práce a rutinné úlohy s jasným zadaním pri výrobe sladkých pokušení nielen pre deti, ale aj dospelých.
Vykonávanie pomocných, prípravných a manipulačných prác podľa firemných postupov.
Zodpovednosť za základnú obsluhu strojov a kvalitu svojej práce.

Zamestnanecké výhody, benefity

Práca na 4 ,3 aj 1 zmennej prevádzke.
Zabezpečené stravovanie v jedálni + stravné lístky za nočné smeny + za víkend.
Práca v spoločnosti, ktorá je súčasťou veľkého koncernu.
Príplatky za poobednú aj nočnú smenu. Príplatok za prácu na rizikovom prostredí. Príplatok za nadčas. Prémie.
Práca na pracovnú zmluvu.

Informácie o výberovom konaní

Nutnosť mať zdravotný preukaz na prácu s potravinami - vieme zabezpečiť vystavenie

Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná

Výroba potravín, nápojov a tabakových výrobkov

Klient zaoberajúci sa výrobou sladkých pokušení pre malých a veľkých.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

potravinárstvo výhodou

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Manuálna zručnosť. Dochvíľnosť a presnosť. Kvalita práce.
Ochota a chuť pracovať na 3-4 smennej prevádzke.

Nutnosť: ZDRAVOTNÝ PREUKAZ NA PRÁCU S POTRAVINAMI

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Skupina Wincott People pomáha nájsť ľudom prácu v rámci Českej a Slovenskej republiky.
Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce a činnosti agentúry dočasného zamestnávania.

Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.

Počet zamestnancov

1000 a viac zamestnancov

Adresa spoločnosti

McROY Jobliner, s.r.o.
Farská 29
949 01 Nitra
http://www.wincottpeople.com
ID: 3279215   Dátum zverejnenia: 21.2.2018