Logo TEKMAR SLOVENSKO s.r.o.

Potravinársky technológ

TEKMAR SLOVENSKO s.r.o.

Miesto práce
Lužianky
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 700 EUR/mesiacMzdový systém je založený na pohyblivej zložke, ktorá je motivujúca a plniteľná

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Náplňou práce nášho nového kolegu bude zodpovednosť za dodržiavanie technologických postupov vo výrobných celkoch  1. výroba cereálnych a funkčných tyčiniek 2/ výroba sypaných zmesí  3/ výroba vločiek  4/ výroba sypkých  zmesí pre rôzne systémy výživy a to najmä: 

  • Organizovať a riadiť výrobné technologické skúšky, navrhovať zlepšenia a hľadať koreňové príčiny zastavení počas skúšok.
  • Stanovuje špecifické parametre ovplyvňujúce proces - teplota, vodná aktivita, obsah vody, hustota, fyzikálne parametre.
  • Stanovuje výrobné parametre čokoládových a polevových hospodárstiev
  • Zabezpečuje prvú výrobu nového výrobku schváleného úsekom R&D v celom technologickom toku od navažovania komponentov, mechanizmu optimálneho miešania až po záverečné plnenie do zákazníckych balení.
  • Metodický riadi operátorov a preveruje správnosť dodržiavania receptúr a technologických postupov.
  • Navrhuje technologické zmeny v spolupráci s vývojom centrom a vykonáva komplexnú technologickú prípravu receptúr vo výrobnom procese. Zúčastňuje sa pri incidentoch vo výrobnom procese, kde je lídrom a hľadá vhodné preventívne opatrenia.
  • Je súčasťou projektových a inovatívnych tímov, kde navrhuje nové riešenia s cieľom dosahovať stanovené ukazovatele.
  • Je lídrom pri výbere technologických zariadení, komunikuje a spolupracuje s technickým oddelením pri výberových konaniach s externými dodávateľmi. Pripravuje funkčné technické špecifikácie, ktoré prezentuje externým dodávateľom.
  • Je súčasťou senzorického panelu pre špeciálne druhy degustácií
  • Školí operátorov pre nové technologické postupy a inovatívne techniky v celom výrobnom reťazci. Zavádza „Best practice“ princípy na základe interných a externých zdrojov
  • V spolupráci s R&D aplikuje receptúry do výrobného procesu, distribuuje ich do výrobného prostredia a kontroluje ich správne a presné používanie.
  • Pozícia je priamo riadená výrobným riaditeľom, úzko spolupracuje s vedúcim tímu HCCP a manažmentom výrobných procesov


Zamestnanecké výhody, benefity

ČO VÁM MÔŽEME PONÚKNUŤ:

Pracovná pozícia je určená pre odborníka so skúsenosťami vo výrobnom procese, ktorému pri nástupe do nástupe do hlavného pracovného pomeru môžeme garantovať:


  • - Základná mzda 1700 EUR (brutto)
  • - Jednorázový bonus p ukončení skúšobnej doby vo výške 500 EUR
  • - Mesačné výkonnostné  bonusy za plnenie kvalitatívnych a kvantitatívnych parametrov,
  • - Dochádzkové a vernostné príplatky
  • - Koncoročný bonus za splnenie cieľov kvality, výkonnostných a osobných cieľov
  • - Pružnú pracovnú dobu
  • - Letný a zimný príspevok
  •   Ďalej ponúkame:
  • - Stravovanie za dotovanú cenu, doplatok zamestnanca len 0,52 € za obed
  • -  Podporu vzdelávacích aktivít, príležitosti na profesijný rozvoj a realizáciu vlastných     
  •    nápadov
  • - Príspevok na dopravu z bydliska do miesta výkonu pracovnej činnosti
  • - Profesionálne a  žičlivé pracovné prostredie

Informácie o výberovom konaní

Pracovná pozícia je určená kandidátom, ktorých CV a skúsenosti zodpovedajú parametrom pracovnej pozície.
Predpokladáme, že kandidát bude mať miesto trvalého bydliska v tesnej blízkosti nášho sídla. Počas inzercie neposkytujeme informácie o pracovnom mieste. Na osobné stretnutie budú pozvaní kandidáti, ktorí majú prax a odbornú spôsobilosť praxou získanú. Výber kandidáta vedú za spoločnosť výrobný riaditeľ a konateľ spoločnosti.
CV a prípadne referencie na svoju prácu prosíme posielať na adresu personalistu spoločnosti: [email protected]
Ďakujeme Vám za záujem pracovať pre nás.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

14.6.2024 (ostáva ešte 15 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

potravinárstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

MS Office - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

5

Počet rokov praxe

10

Osobnostné predpoklady a zručnosti


POŽADUJEME:

  • Minimálne stredoškolské vzdelanie v potravinárskom, chemickotechnologickom, alebo príbuznom odbore. Prax s čokoládovým hospodárstvom je významnou výhodou, pre uvažované inovácie produktového portfólia s aplikáciou rôznych typov čokoládových poliev
  • Výhodou je vysokoškolské vzdelanie   a prax v odbore
  • Skúsenosť s projektový riadením
  • Veľmi dobré komunikačné schopnosti
  • Výborné znalosti o surovinách, potravinárskych technológiách a produktoch
  • Základné vedomosti o procese vývoja a inovácii výrobkov
  • MS Office (Excel, PowerPoint, Word) na pokročilej úrovni
  • Znalosť anglického jazyka na komunikačnej úrovni (úroveň B2)


Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

TEKMAR je európska výrobná spoločnosť s mnohými oceneniami za inovatívne výrobky. Našou snahou je vývoj výrobkov pre lepší a zdravší život s claimom " Potešenie z výberu". Ponúkame nielen produkty, ale aj riešenia zamerané na stravovacie potreby zákazníka. Sme celosvetovo úspešní a produkty exportujeme do približne 40 krajín. TEKMAR je dynamicky rastúca a medzinárodne akceptovaná spoločnosť, považovaná za produktového lídra so zameraním na inovácie a funkcionalitu výrobkov založená v roku 1997. Našim dlhodobým cieľom je bezpečná a kultúrna výroba potravín.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Magdalena Hunáková
Tel.: +421905596856
E-mail: poslať životopis
ID: 4831040  Dátum zverejnenia: 15.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 700 EUR/mesiac