Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
F&B manager/ prevádzkar v Hoteli Elizabeth****
SYNOT GASTRO SLOVAKIA, s.r.o.
Miesto práce
Hotel Elizabeth, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín
Hotel Elizabeth, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiacNástupná mzda 1500 EUR zahŕňa variabilnú zložku mzdy vo výške 40% . Konečné mzdové ohodnotenie závisí od predchádzajúcich skúseností kandidáta a bude predmetom osobného pohovoru.
1 500 EUR/mesiacNástupná mzda 1500 EUR zahŕňa variabilnú zložku mzdy vo výške 40% . Konečné mzdové ohodnotenie závisí od predchádzajúcich skúseností kandidáta a bude predmetom osobného pohovoru.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Si proaktívny a organizačný typ?
Nebojíš sa viesť team ľudí?
Zvládneš vybaviť aj tie najzložitejšie požiadavky klientov?
Máš výborné nápady a chceš ich zrealizovať?
DAJ NÁM O SEBE VEDIEŤ! HĽADÁME PRÁVE TEBA?!
Zaujíma Ťa, čo budeš u nás robiť? Medzi Tvoje hlavné zodpovednosti bude patriť:
- zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb, čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod zvereného úseku
- vedenie, usmerňovanie a kontrola činnosti podriadených zamestnancov, riešenie krízových situácií
- optimalizácia nákladov a návrhy na zvyšovanie tržieb
- objednávanie, kontrola a príjem, zodpovednosť za kvalitu prijímaných surovín a tovaru
- zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva – efektívne sledovanie a riadenie skladových zásob
- obsluha reštauračného programu, tvorba kalkulácií
- zostavovanie rozpisu pracovných zmien pre zamestnancov, zaškoľovanie nových zamestnancov a študentov na odbornej praxi
- podieľanie sa na tvorbe nápojového, jedálneho lístka a vínnej karty
- príprava a zabezpečenie eventov a akcií
- ďalšie pokyny riaditeľa hotela v súvislosti s výkonom práce
Nebojíš sa viesť team ľudí?
Zvládneš vybaviť aj tie najzložitejšie požiadavky klientov?
Máš výborné nápady a chceš ich zrealizovať?
DAJ NÁM O SEBE VEDIEŤ! HĽADÁME PRÁVE TEBA?!
Zaujíma Ťa, čo budeš u nás robiť? Medzi Tvoje hlavné zodpovednosti bude patriť:
- zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb, čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod zvereného úseku
- vedenie, usmerňovanie a kontrola činnosti podriadených zamestnancov, riešenie krízových situácií
- optimalizácia nákladov a návrhy na zvyšovanie tržieb
- objednávanie, kontrola a príjem, zodpovednosť za kvalitu prijímaných surovín a tovaru
- zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva – efektívne sledovanie a riadenie skladových zásob
- obsluha reštauračného programu, tvorba kalkulácií
- zostavovanie rozpisu pracovných zmien pre zamestnancov, zaškoľovanie nových zamestnancov a študentov na odbornej praxi
- podieľanie sa na tvorbe nápojového, jedálneho lístka a vínnej karty
- príprava a zabezpečenie eventov a akcií
- ďalšie pokyny riaditeľa hotela v súvislosti s výkonom práce
Zamestnanecké výhody, benefity
Medzi hlavné benefity zamestnávateľa patria:
- krásne pracovné prostredie,
- príjemný a priateľský kolektív,
- poskytovanie zamestnaneckej stravy,
- zamestnanecké zľavy na tovar a služby,
- zvýhodnené rekreačné pobyty v rekreačných zariadeniach patriacich do SYNOT holdingu,
- oficiálny spôsob poukazovania mzdy na účet zamestnanca vrátane všetkých zákonných príplatkov :)
- krásne pracovné prostredie,
- príjemný a priateľský kolektív,
- poskytovanie zamestnaneckej stravy,
- zamestnanecké zľavy na tovar a služby,
- zvýhodnené rekreačné pobyty v rekreačných zariadeniach patriacich do SYNOT holdingu,
- oficiálny spôsob poukazovania mzdy na účet zamestnanca vrátane všetkých zákonných príplatkov :)
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o uvedenú pracovnú ponuku Vás prosíme reagovať priamo cez stránku profesia.sk. K životopisu nezabudnite priložiť súhlas so spracúvaním a uchovávaním Vašich osobných údajov.
Vážime si všetkých uchádzačov o zamestnanie ako aj ich nadobudnuté vzdelanie a skúsenosti. Všetky životopisy prechádzajú starostlivým a dôsledným posúdením, avšak vzhľadom na vysoký počet uchádzačov nie je v našich silách reagovať na všetky prijaté žiadosti, a preto budeme kontaktovať iba uchádzačov, ktorí v čo najväčšej miere spĺňajú nami požadované kritéria. Za Vaše pochopenie vopred ďakujeme!
Vážime si všetkých uchádzačov o zamestnanie ako aj ich nadobudnuté vzdelanie a skúsenosti. Všetky životopisy prechádzajú starostlivým a dôsledným posúdením, avšak vzhľadom na vysoký počet uchádzačov nie je v našich silách reagovať na všetky prijaté žiadosti, a preto budeme kontaktovať iba uchádzačov, ktorí v čo najväčšej miere spĺňajú nami požadované kritéria. Za Vaše pochopenie vopred ďakujeme!
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia, hoteliérstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Office - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Ellipse - Mierne pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft PowerPoint - Pokročilý
Ellipse - Mierne pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
Gastronómia, hoteliérstvo
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Čo od Teba očakávame?
- odborné znalosti a orientáciu v aktuálnych trendoch,
- schopnosť viesť a motivovať zamestnancov,
- zodpovednosť a proaktívny prístup k práci,
- precíznosť a zmysel pre detail,
- tímového ducha,
- samostatnosť, spoľahlivosť,
- schopnosť riešiť aktuálne vzniknuté situácie.
- odborné znalosti a orientáciu v aktuálnych trendoch,
- schopnosť viesť a motivovať zamestnancov,
- zodpovednosť a proaktívny prístup k práci,
- precíznosť a zmysel pre detail,
- tímového ducha,
- samostatnosť, spoľahlivosť,
- schopnosť riešiť aktuálne vzniknuté situácie.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť SYNOT GASTRO SLOVAKIA, s.r.o. je silná nadnárodná spoločnosť poskytujúca služby v oblasti cestovného ruchu na tej najvyššej úrovni.
Hotel Elizabeth****, člen skupiny SYNOT HOLIDAY, sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým trenčianskym hradom. Luxusné ubytovanie dopĺňa výnimočná reštaurácia, kaviareň, wellness centrum s hydro-masážnym bazénom, štyrmi druhmi sáun a príjemnou oddychovou zónou, konferenčné centrum a mnoho iného.Z letnej terasy môžete na hradnej skale obdivovať unikátny, takmer 2000 rokov starý rímsky nápis.Okrem biznis mítingov a školení je hotel veľmi obľúbeným miestom na usporiadanie luxusnej svadby či rodinnej oslavy.
Partnermi SYNOT HOLIDAY je taktiež Kúpalisko Zelená žaba, Grandhotel Tatra****, Vínne pivnice Mařatice, Ski areál Synot Kyčerka a Víno Zlomek & Vávra.
Hotel Elizabeth****, člen skupiny SYNOT HOLIDAY, sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým trenčianskym hradom. Luxusné ubytovanie dopĺňa výnimočná reštaurácia, kaviareň, wellness centrum s hydro-masážnym bazénom, štyrmi druhmi sáun a príjemnou oddychovou zónou, konferenčné centrum a mnoho iného.Z letnej terasy môžete na hradnej skale obdivovať unikátny, takmer 2000 rokov starý rímsky nápis.Okrem biznis mítingov a školení je hotel veľmi obľúbeným miestom na usporiadanie luxusnej svadby či rodinnej oslavy.
Partnermi SYNOT HOLIDAY je taktiež Kúpalisko Zelená žaba, Grandhotel Tatra****, Vínne pivnice Mařatice, Ski areál Synot Kyčerka a Víno Zlomek & Vávra.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 4094157
Dátum zverejnenia: 30.5.2023
2023-05-30
lokalita: Trenčín Pozícia: F&B manažér, Team leader, Vedúci prevádzky Spoločnosť: SYNOT GASTRO SLOVAKIA, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac