F & B manager

• Riadi a zodpovedá za stravovaciu prevádzku hotela, za poskytovanie služieb v požadovanej kvalite a v zmysle štandardov s hlavným cieľom zabezpečiť maximálnu spokojnosť klientov;
• Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických postupov, gastronomických zásad;
• Priamo riadi činnosť jednotlivých stredísk stravovacej prevádzky;
• Vedie, riadi, kontroluje a motivuje členov tímu;
• Navrhuje tréningy a odborný výcvik podriadených, zaujíma sa o nové trendy v gastronómii;
• Zodpovedá za prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastro akcií;
• Komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky;
• Vykonáva súvisiace administratívne činnosti (inventúry, evidencia dokladov, výkazy, reporting)

Informácie o pozícii

Iné výhody

• možnosť ďalšieho vzdelávania
• zaujímavý sociálny program ( výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
• kvalitné stravovanie
• možnosť služobného ubytovania
• mzda od 1200 € + motivačné zložky mzdy (osobné hodnotenie, mesačné bonusy,
vianočná mzda)

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelové, ekonomické

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - základy
Personalistika - základy
Microsoft Outlook - pokročilý
Microsoft PowerPoint - pokročilý
Microsoft Excel - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý

Vodičský preukaz

B

Požadovaná prax

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• min. 4 ročná prax vo vedení reštauračnej prevádzky zameranej na zahraničnú klientelu;
• odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP;
• schopnosť viesť, riadiť a motivovať tím;
• veľmi dobré prezentačné, organizačné a komunikačné schopnosti;
• silná proklientská orientácia;
• znalosť slovenského alebo českého jazyka;
• aktívna znalosť anglického alebo nemeckého jazyka;
• skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok;
• riadenie tímu s min. 20 zamestnancami;
• tímový hráč, flexibilita a precíznosť;
• preukázanie zdravotnej spôsobilosti.

Informácie o výberovom konaní

Vaše žiadosti a životopisy zasielajte na kontaktnú adresu. Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním Vašich osobných údajov pre potreby výberového konania. Uvádzajte telefonický kontakt. Vopred ďakujeme všetkým záujemcom o prácu, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybratých uchádzačov.
POŠLI PONUKU
ID: 3618441   Dátum zverejnenia: 14.3.2019   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   od 1200€ brutto mesačne + mzdové príplatky + pohyblivé zložky mzdy