Chef de Partie

  • práca v 4* a 5* hoteloch,
  • zabezpečuje výrobu širokého sortimentu teplých a studených jedál,teplých múčnikov a diétnych jedál,
  • udržiava stabilnú kvalitu jedál, tým že kontroluje dochutenie, veľkosť porcií a vzhľad jedál,
  • je súčasťou komunikácie medzi výrobou ( kuchyňou ) a pracovníkmi obsluhy,
  • zabezpečuje pripravenosť a ochotu v prípade zmeny objednávky na poslednú chvíľu,
  • je potrebná znalosť bezpečnostných a hygienických zásad HACCP, zodpovedá za ich dodržiavanie a uplatňuje v praxi, dodržiava všetky zdravotné, hygienické a bezpečnostné pravidlá,
  • má potrebnú znalosť spotrebných noriem, musí ovládať druhy mäsa a jeho delenie a spracovanie,
  • je zodpovedný za čistotu kuchynských priestorov. Dbá o dodržanie JPO a jeho čistoty,
  • plní ďalšie úlohy podľa pokynov nadriadeného pracovníka súvisiace s druhom práce a pracovnou pozíciou

Informácie o pozícii

Iné výhody

  • práca v stabilnej a perspektívnej medzinárodnej spoločnosti,
  • práca v atraktívnom prostredí Kúpeľného ostrova,
  • sme seriózna spoločnosť, ktorá ponúka príjemné pracovné prostredie a férové pracovné podmienky,
  • možnosti ďalšieho odborného vzdelávania,
  • možnosť kariérneho postupu,
  • motivačný systém odmeňovania (osobné ohodnotenie, mesačné bonusy, Vianočná mzda),
  • zaujímavý sociálny program ( výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
  • kvalitné stravovanie,
  • možnosť služobného ubytovania,...

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

hotelové, gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Požadovaná prax

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • vysoká odbornosť - prax v zahraničí alebo v luxusnejších hotelových prevádzkach výhodou,
  • samostatnosť, kreativita, zodpovednosť, precíznosť,
  • organizačné schopnosti a riadiace skúsenosti,
  • schopnosť viesť a motivovať ľudí,skúsenosti s vedením kolektívu -min.5 rokov,
  • záujem o nové trendy v gastronómii
  • preukázanie zdravotnej spôsobilosti

Informácie o výberovom konaní

Ponúkaná základná zložka mzdy je minimálna a v závislosti od kvalifikácie uchádzača môže byť ponúknutá a dohodnutá vyššia základná mzda.
Žiadosti a štruktúrované životopisy zasielajte v anglickom i slovenskom jazyku, na uvedené kontaktné adresy.
Zasielajte súhlas s evidovaním Vašich osobných údajov v internej databáze spoločnosti a s ich spracovaním v rámci výberového konania.
Uvádzajte telefonický kontakt.
Všetkým záujemcom o prácu v našej spoločnosti vopred ďakujeme, ale zároveň si spoločnosť vyhradzuje právo osloviť iba vybratých uchádzačov, ktorých zaradíme do výberového konania.
POŠLI PONUKU
ID: 3359865   Dátum zverejnenia: 30.7.2018   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   1000 € mesačne brutto + motivačné zložky mzdy