Vedúci Malkie a Cézar reštaurácie

SLOVAKIA RING AGENCY, s.r.o.

Miesto práce
Orechová Potôň
Druh pracovného pomeru
na dohodu (brigády)
Termín nástupu
01.03.2020
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Plánovanie potreby personálu, zodpovednosť za dodržovanie právnych nariadení a schvaľovanie prehľadu služieb personálu v súlade s právnymi predpismi
• Organizácia a zabezpečenie všetkých administratívnych úloh v spolupráci so šéfkuchárom, vedúcim housekeepingu, hotelovým a F&B managerom
• Optimalizácia, školení, audit a rozvoj F&B
• Monitoring a optimalizácia dodávok
• Správa produkčných systémov a terminálov
• Kontrola a riadenie nákladov a porovnávanie s rozpočtom
• Audit vyúčtovania a denné uzávierky účtov
• Pravidelné informovanie hotelového managera prípadne F&B managera o akýchkoľvek rozdieloch, problémoch zamestnancov alebo sťažnostiach hostí
• Pravidelné kontrolovanie rozpisov služieb personálu v súlade s dodávkami a predpokladanou návštevnosťou strediska
• Pravidelné plánovanie operatívnych meetingů vrátane kontroly splnených úloh
• Individuálne tréningy zamestnancov
• Hlásenie akýchkoľvek technických problémov Technickému oddeleniu a po dokončení oprav skontrolovať prácu / opravy údržby
• Zodpovednosť za disciplínu a hygienu zamestnancov
• Kontrola zázemia na všetkých lokáciách chaty z hľadiska dodržiavania zásad čistoty, hygieny
• Zabezpečenie dennej prevádzky – objednávanie jedál, plánovanie personálu, denná uzávierka, pravidelné inventúry, kontrola a koordinácia upratovania spätná záverečná kontrola prevádzky, priama komunikácia s hotelom a spolupráca pri obsadzovaní izieb v Malkia parku,

Informácie o výberovom konaní

Pracovný čas od 08:00 - 19:00
Ide o sezónnu prácu formou brigády od
01.03.2020-31.10.2020 v rozsahu od 3 - 6 dní týždenne. Presný harmonogram pracovného času a počtu dní bude upresnený na pohovore.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

29.2.2020 (ostáva ešte 11 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Stredné odborné vzdelanie v odbore gastronomické služby /ŠP/

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2)

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Dodržovanie pracovnej doby (včasné príchody na pracovisko)
• Evidencia dochádzky
• Lojalita a diskrétnosť
• Optimalizovať priebeh práce vedenie ku zvýšeniu produktivity
• Priateľský, korektní a ústretový prístup k hosťom kolegom a spolupracovníkom
• Správne a profesionálne zachádzanie s vyškerím vybavením a materiálom
• Zamestnanec zná a dodržuje pravidla týkajúce sa šatňových skriniek, fajčenia
• Zamestnanec musí okamžite informovať svojho nadriadeného v prípade dôležitých incidentov alebo udalostí
• Zamestnanec zabezpečí hladkú každodennú prevádzku počas svojej dovolenky tým, že zabezpečí náhradu po celú dobu
• Predávať a poskytovať informácie tretím osobám nie je možné
• Zamestnanec musí poznať správne postupy, ktorými je nutné sa riadiť v prípade zvláštnych udalostí (napr. požiar, krádež, nehoda) a musí jednať podľa nich
• Zúčastniť sa všetkých plánovaných schôdzí a školení
• Ako reprezentant spoločnosti, sa nesmie zamestnanec chovať akýmkoľvek spôsobom, ktorý by mohol poškodiť alebo pošpiniť povesť spoločnosti
• Od zamestnanca sa očakáva, že bude ochotný výpomoci kdekoľvek to bude v jeho oddelení potreba
• Nastavenie štandardov, spojených so vzdelávaním a preškoľovaním personálu
• Dodržiavanie BOZP a PO, štandardov a smerníc spoločnosti
• Zamestnanec musí vykonávať ďalšie nevyhnutné úlohy, relevantné povinnosti alebo ad hoc úlohy, pokiaľ budú zadané priamym nadriadeným alebo prevádzkovým manažérom

Požiadavky na kvalifikáciu:
• SOU/SŠ v oblasti gastronómie
• Aktívna znalosť AJ alebo NJ
• Aspoň 1 rok praxe na rovnakej alebo obdobnej pozícii
• Znalosť odpovedajúcich legislatívnych predpisov
• Skúsenosť s vedením kolektívu
• Výborné komunikační a organizační schopnosti
• Čistý register trestov

Ďaľšie nuté znalosti:
• Znalosť práce s PC – MS Office, Internet
• Znalosť smerníc HACCP
• VP sk. B
• Zdravotný preukaz

• Zodpovednosť za organizáciu a kvalitu servisu všetkých poskytovaných služieb
• Zodpovednosť za organizáciu a vykonávanie súvisiacich administratívnych povinností - inventúr, objednávok, príprava ponukových listov, propagácia, kontrola poriadku, plánovanie zmien podriadeným pracovníkom, organizácia prevádzky
• Zodpovednosť za dodržiavanie HACCP na stredisku
• Zodpovednosť za evidenciu a nahlasovaním požadovaných oprav strediska technickému úseku
• Zodpovednosť za ekonomické výsledky strediska
• Zodpovednosť za náklady daného strediska
• Zodpovednosť za kvalitu predávaného tovaru
• Zodpovednosť za zodpovedajúce preškolenie personálu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

SLOVAKIA RING je profesionálny a univerzálny motoristický areál, ktorého súčasťou je prvý národný automotodróm disponujúci homologizáciou medzinárodnej automobilovej federácie (FIA). Areál SLOVAKIA RING prináša okrem profesionálneho motoršportu aj jedinečnú šancu klientom zdokonaliť svoje vodičské schopnosti, vyskúšať si rýchlu jazdu, precvičiť techniku, vychutnať si radosť zo slobody za volantom. Pretekárske tímy a agentúry získali ideálny priestor pre organizáciu kvalitného podujatia z každej stránky. Okruh spĺňa kritériá FIM a FIA pre organizovanie významných medzinárodných motoristických podujatí, vďaka čomu je SLOVAKIA RING miestom konania každoročných svetových podujatí ako: FIA WTCC, FIA GT Series, ADAC GT Masters, Veľká cena SR cestných automobilov, Alpe Adria Championship. Súčasťou areálu je aj prvé profesionálne Centrum bezpečnej jazdy na Slovensku, offroad areál či zvierací Malkia park.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov

Adresa spoločnosti

MEDANO s.r.o.
Orechová Potôň 800
930 02 Orechová Potôň
http://www.slovakiaring.sk

Kontakt

ID: 3870697  Dátum zverejnenia: 14.2.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac