Prevádzkový manažér/ka gastro prevádzky

Róbert Gašparík s.r.o.

Miesto práce
Trnavský kraj, Trnava (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny
1000

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme kolegu so znalosťou kuchyne na manažovanie prevádzok s kuchyňou a výdajom.
- koordinácia a manažovanie celkového chodu prevádzky
-kontrola kuchyne/personálu prevádzky
-prijímanie personálu a školenie
- spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu;
- dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy;
- dohľad nad administratívou prevádzky
- byť súčasťou tímu.
- práca s mäsom a mäsovými výrobkami
- práca s lahôdkami (bagety , šaláty, teplé jedlá)
- práca s pokladňou
- práca s PC (normovanie jedál)

Zamestnanecké výhody, benefity

- primerané platové ohodnotenie
- zamestnanie v silnej a stabilnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou,
- práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas
- stravné lístky
- systém zamestnaneckých výhod a poskytované zľavy
- vernostné príplatky
- dlhodobá pracovná perspektíva

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

vyučený v odbore mäsiar, predavač , kuchár- nie je podmienkou

Ostatné znalosti

Pokladňa - základy

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Základná znalosť práce s pokladňou.
Zdravotný preukaz.
Vzdelanie v odbore obchod, potravinárstvo a pod., alebo Osvedčenie o odbornej spôsobilosti.
Výhodou sú: znalosti z obchodu, skúsenosti z predaja mäsa, mäsových výrobkov a potravín,
skúsenosti s prípravou jedál,znalosť gastronómie a kalkulácii.
schopnosť riadiť kolektív, vítané sú skúsenosti s riadením predajne, aktívny, dynamický, profesionálny prístup k zákazníkom, práca v kolektíve.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Firma Róbert Gašparík vznikla v roku 1995 v malej výrobni, ktorá sa postupom času rozrástla, vďaka stúpajúcim požiadavkám na trhu, začala rozširovať sortiment, kvalitu a technológiu výroby, čo malo za následok zväčšovanie kapacít ako výrobných, tak i skladovacích.

V roku 2006 sa firma presťahovala do nových priestorov, ktorý spĺňa prísne hygienické a technologické požiadavky Správnej hygienickej praxe so zavedeným funkčným systémom HACCP zodpovedajúcim podmienkam najvyššej kvality.

Počas existenice prešiel náš podnik mnohými výrobnými a organizačnými zmenami a vďaka zachovaniu tradičných receptúr a vysokej kvalite mäsových výrobkov si firma vybudovala stabilné miesto na trhu.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov

Adresa spoločnosti

Róbert Gašprík s.r.o
Zelenečská 83
917 02 Trnava
http://www.gasparikmasovyroba.sk
ID: 3240541   Dátum zverejnenia: 27.7.2018   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   1000