Kuchár

RESTAURANT LV s.r.o.

Miesto práce
Sv.Michala 4, okres Levice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1200

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Prehľad skladu, inventarizácia.

Zamestnanecké výhody, benefity

Možnosť ubytovania
Strava

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Grand Hotel Sole je štvorhviezdičkový hotel priamo v centre Nitry. Svojou polohou, bohatou 130-ročnou históriou a architektúrou patrí k najznámejším hotelom v širokom okolí i významným historickým pamiatkam mesta.

Hotel s reštauráciou na začiatku pešej zóny dal v roku 1887 postaviť podnikateľ František Lakner, po ktorom dostal svoj prvý názov. Ten sa v priebehu času niekoľkokrát zmenil. V roku 2011 bol opäť otvorený po rozsiahlej rekonštrukcii, jeho pôvodná architektúra však zostala zachovaná.

Návštevníkov upúta podmanivý vstupný priestor s presklenou strechou, otvoreným schodiskom a masívnym lustrom.

Súčasťou hotela je reštaurácia s terasou, ktorá je v prevádzke aj počas zimných mesiacov. Pochutnať si u nás môžete na kulinárskych špecialitách. Jeho záľubu v gastronómii cítiť nielen z našej neobyčajnej ponuky à la carte, ale aj kreativity a elegancii pri servírovaní.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3228791  Dátum zverejnenia: 30.10.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1200