Poradíme Vám?

Vedúci kontroly kvality

PRETO Ryba, s.r.o.

Miesto práce
Častkovce
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď/dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac1000€ základná mesačná mzda + prémie po skúšobnej dobe

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

-kontrolovanie dodržiavania hygienickej, pracovnej a technologickej disciplíny, v prípade ich porušovania prijímať a vyvodzovať opatrenia
-vyhodnocovanie výsledkov laboratórnych rozborov a následne prijímanie nápravných opatrení
-podieľanie sa na aktualizácii systému HACCP, navrhovať, realizovať a kontrolovať evidenciu kritických kontrolných bodov, nápravné opatrenia v prípade nezrovnalostí
-vypracovávanie špecifikácie výrobkov podľa platnej legislatívy a smerníc firmy
-spolupodieľanie sa na vývoji nových výrobkov (návrh výroby, realizácia výroby, zhodnotenie výroby, vytvorenie dokumentácie k novým výrobkom, stanovenie technologickej špecifikácie, zapracovanie do systému HACCP)
-organizovanie a zúčastňovanie sa výrobných auditov
-vzdelávanie sa v oblasti právnych predpisov týkajúcich sa potravinového práva národného a nadnárodného
-podieľanie sa na tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality (spracovávanie smerníc kvality, pracovných pokynov kvality, formulárov kvality, ...)
-zodpovednosť za prípravu, realizáciu a vyhodnocovanie interných a externých auditov
-zodpovednosť za kontrolu sanitácie prevádzky, technologických zariadení; kontrola stavu prevádzky a technologických zariadení podľa sanitačného poriadku
-testovanie výrobkov – senzorické hodnotenie
-riadenie činností a zodpovednosť za chod interného laboratória
-vyhodnocovanie analytických (fyzikálno-chemických) a mikrobiologických parametrov + informovanosť nadriadeného
-vyhodnocovanie reportov pre potreby nadriadeného, resp. vedenia spoločnosti
-spolupodieľanie sa na projektoch nových laboratórnych metód a informačných systémov
-pozastavenie výroby v prípade nezhody, resp. nevyhovujúcej kvality výrobku, obalu a pod.

Zamestnanecké výhody, benefity

- príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie (III. pilier)
- príspevok na stravovanie nad rámec Zákonníka práce

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme len vybraných záujemcov. Za pochopenie a všetky reakcie ďakujeme.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

potravinárske, chemické, prírodovedecké

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Základy
Microsoft Outlook - Základy

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

potravinárstvo, laboratórium

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

-znalosť požiadaviek systémov manažérstva bezpečnosti potravín a potravinárskych štandardov HACCP, ISO, BRC
-skúsenosti v potravinárskom priemysle - výhodou
-zodpovednosť, samostatnosť, komunikatívnosť, precíznosť
-organizačné a riadiace schopnosti

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť zabezpečuje výrobu rybích a lahôdkových špecialít vo svojom závode v Žiline a v Častkovciach. Je najväčší výrobca rybacích a lahôdkových šalátov na Slovensku. PRETO Ryba, s.r.o. je dcérska spoločnosť spoločnosti Ryba Žilina, spol. s r.o..

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Martina Hrbálová
Tel.: +421907791711
E-mail: poslať životopis
ID: 4209916  Dátum zverejnenia: 23.11.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac