Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Vedúci kontroly kvality
PRETO Ryba, s.r.o.
Miesto práce
Hviezdoslavova, Žilina
Hviezdoslavova, Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď/dohodou
ihneď/dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 EUR/mesiac1300€ základná mesačná mzda + prémie po skúšobnej dobe
1 300 EUR/mesiac1300€ základná mesačná mzda + prémie po skúšobnej dobe
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
-kontrolovanie dodržiavania hygienickej, pracovnej a technologickej disciplíny, v prípade ich porušovania prijímať a vyvodzovať opatrenia
-vyhodnocovanie výsledkov laboratórnych rozborov a následne prijímanie nápravných opatrení
-podieľanie sa na aktualizácii systému HACCP, navrhovať, realizovať a kontrolovať evidenciu kritických kontrolných bodov, nápravné opatrenia v prípade nezrovnalostí
-vypracovávanie špecifikácie výrobkov podľa platnej legislatívy a smerníc firmy
-spolupodieľanie sa na vývoji nových výrobkov (návrh výroby, realizácia výroby, zhodnotenie výroby, vytvorenie dokumentácie k novým výrobkom, stanovenie technologickej špecifikácie, zapracovanie do systému HACCP)
-organizovanie a zúčastňovanie sa výrobných auditov
-vzdelávanie sa v oblasti právnych predpisov týkajúcich sa potravinového práva národného a nadnárodného
-podieľanie sa na tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality (spracovávanie smerníc kvality, pracovných pokynov kvality, formulárov kvality, ...)
-zodpovednosť za prípravu, realizáciu a vyhodnocovanie interných a externých auditov
-zodpovednosť za kontrolu sanitácie prevádzky, technologických zariadení; kontrola stavu prevádzky a technologických zariadení podľa sanitačného poriadku
-testovanie výrobkov – senzorické hodnotenie
-zodpovednosť za chod interného laboratória
-vyhodnocovanie analytických (fyzikálno-chemických) a mikrobiologických parametrov + informovanosť nadriadeného
-vyhodnocovanie reportov pre potreby nadriadeného, resp. vedenia spoločnosti
-spolupodieľanie sa na projektoch nových laboratórnych metód a informačných systémov
-pozastavenie výroby v prípade nezhody, resp. nevyhovujúcej kvality výrobku, obalu a pod.
-vyhodnocovanie výsledkov laboratórnych rozborov a následne prijímanie nápravných opatrení
-podieľanie sa na aktualizácii systému HACCP, navrhovať, realizovať a kontrolovať evidenciu kritických kontrolných bodov, nápravné opatrenia v prípade nezrovnalostí
-vypracovávanie špecifikácie výrobkov podľa platnej legislatívy a smerníc firmy
-spolupodieľanie sa na vývoji nových výrobkov (návrh výroby, realizácia výroby, zhodnotenie výroby, vytvorenie dokumentácie k novým výrobkom, stanovenie technologickej špecifikácie, zapracovanie do systému HACCP)
-organizovanie a zúčastňovanie sa výrobných auditov
-vzdelávanie sa v oblasti právnych predpisov týkajúcich sa potravinového práva národného a nadnárodného
-podieľanie sa na tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality (spracovávanie smerníc kvality, pracovných pokynov kvality, formulárov kvality, ...)
-zodpovednosť za prípravu, realizáciu a vyhodnocovanie interných a externých auditov
-zodpovednosť za kontrolu sanitácie prevádzky, technologických zariadení; kontrola stavu prevádzky a technologických zariadení podľa sanitačného poriadku
-testovanie výrobkov – senzorické hodnotenie
-zodpovednosť za chod interného laboratória
-vyhodnocovanie analytických (fyzikálno-chemických) a mikrobiologických parametrov + informovanosť nadriadeného
-vyhodnocovanie reportov pre potreby nadriadeného, resp. vedenia spoločnosti
-spolupodieľanie sa na projektoch nových laboratórnych metód a informačných systémov
-pozastavenie výroby v prípade nezhody, resp. nevyhovujúcej kvality výrobku, obalu a pod.
Zamestnanecké výhody, benefity
- príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie (III. pilier)
- príspevok na stravovanie nad rámec Zákonníka práce
- príspevok na stravovanie nad rámec Zákonníka práce
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme len vybraných záujemcov. Za pochopenie a všetky reakcie ďakujeme.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
potravinárske, chemické
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Word - Základy
Microsoft Outlook - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
potravinárstvo, laboratórium
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
-znalosť požiadaviek systémov manažérstva bezpečnosti potravín a potravinárskych štandardov HACCP, ISO, BRC
-skúsenosti v potravinárskom priemysle - výhodou
-zodpovednosť, samostatnosť, komunikatívnosť, precíznosť
-organizačné a riadiace schopnosti
-skúsenosti v potravinárskom priemysle - výhodou
-zodpovednosť, samostatnosť, komunikatívnosť, precíznosť
-organizačné a riadiace schopnosti
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
PRETO Ryba je novovytvorená dcérska spoločnosť Ryba Žilina, ktorá je jej 100-percentným vlastníkom. Je najväčší výrobca rybacích a lahôdkových šalátov na Slovensku s najstarším nepretržite fungujúcim podnikom na spracovanie rýb fungujúcim v Žiline od roku 1924.
Spoločnosť PRETO Ryba vyrába rybacie a lahôdkové špeciality vo svojom závode v Žiline. Výhradným odberateľom spoločnosti PRETO Ryba je Ryba Žilina, ktorá zabezpečuje odbyt jej výrobkov.
Spoločnosť PRETO Ryba vyrába rybacie a lahôdkové špeciality vo svojom závode v Žiline. Výhradným odberateľom spoločnosti PRETO Ryba je Ryba Žilina, ktorá zabezpečuje odbyt jej výrobkov.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 4133084
Dátum zverejnenia: 30.7.2021
2021-07-30
lokalita: Žilina Pozícia: Inžinier kvality, Kontrolór kvality, Manažér kvality, Potravinársky inžinier, Potravinársky technológ Spoločnosť: PRETO Ryba, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac