Logo PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE, a.s.

Technológ a.s.

PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE, a.s.

Miesto práce
Mierová 34, Humenné
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.07.2025
Mzdové podmienky (brutto)
1 050 EUR/mesiac- k základnej zložke mzdy sú prémie do výška 30% zo základnej mzdy - po zaučení, resp. viditeľnom samostatnom fungovaní na danej pozícii sa základná mzda zamestnanca zvyšuje.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

1.) Zodpovednosť za:

a. dodržiavanie THN (technogických noriem);

b. za plnenie výrobného príkazu čo do množstva a kvality, t.j. za výrobu požadovaného množstva kvalitných výrobkov a ich expedovanie;

c. riadny chod a kontrolu čistenia strojov a zariadení na požadovanú úroveň, aby nedochádzalo k poruchám strojov a zariadení. V prípade poruchy ste povinný bezodkladne upovedomiť technický úsek, konkrétne údržbára a jeho nadriadeného;

d. za organizáciu výroby a hospodárenie na stredisku tak, aby dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku;

e. dodržiavanie hygienických predpisov – osobná hygiena zamestnancov, hygiena pracovného náradia a prostredia a hygiena prepravných obalov;

f. dodržiavanie bezpečnostných predpisov na stredisku upozorňovaním zamestnancov pri ich porušovaní; zároveň zodpovedáte za pravidelné sa zúčastňovanie zamestnancov na periodicky sa opakujúcom preškoľovaní ohľadom bezpečnostných predpisov a aj preventívnych lekárskych prehliadok;

g. využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem zamestnancov.

i. hmotná zodpovednosť za výrobňu, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, palivo, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky.


2.) Dbať na presnú dochádzku podriadených zamestnancov do práce (čas príchodu a odchodu z práce), efektívne využívanie pracovnej doby a taktiež čerpania dovoleniek.

3.) Organizovať výrobné porady so všetkými zamestnancami strediska, na ktorých sa riešia problémy organizácie práce, kvalita výrobkov a pripomienky zamestnancov.

4.) Vyhotovovať mzdový podklady pre všetkých pracovníkov výroby.

5.) Zabezpečovať u novoprijatých pracovníkov školenie v zmysle prevádzkovo-bezpečnostných predpisov spracovaných na podmienky a.s. (technológia výroby, hygienické zásady a pod.)

6.) Spolupracovať s nadriadenými zamestnancami, konzultovať vzniknuté problémy a predkladať riešenia na ich odstránenie.

7.) Plniť pokyny svojho nadriadeného.

Zamestnanecké výhody, benefity

  • zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.

Informácie o výberovom konaní

Na osobný pohovor bude telefonicky pozvaný uchádzač (uchádzači), ktorý spĺňa podmienky prijatia do práce.
Kandidát, ktorý nespĺňa podmienku vyučenia v potravinárskom odbore nebude evidovaný ako uchádzač o inzerovanú voľnú pozíciu.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

31.8.2025 (ostáva ešte 46 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Potravinárstvo

Ostatné znalosti

Microsoft balík - Mierne pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

5

Počet rokov praxe

5

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Výroba pekárskych a cukrárenských výrobkov

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Michala Bienová
Tel.: +421902727707
E-mail: poslať životopis
ID: 5103010  Dátum zverejnenia: 19.6.2025  Základná zložka mzdy (brutto): 1 050 EUR/mesiac