
Technológ a.s.
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE, a.s.
Mierová 34, Humenné
plný úväzok
01.07.2025
1 050 EUR/mesiac- k základnej zložke mzdy sú prémie do výška 30% zo základnej mzdy - po zaučení, resp. viditeľnom samostatnom fungovaní na danej pozícii sa základná mzda zamestnanca zvyšuje.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
1.) Zodpovednosť za:
a. dodržiavanie THN (technogických noriem);
b. za plnenie výrobného príkazu čo do množstva a kvality, t.j. za výrobu požadovaného množstva kvalitných výrobkov a ich expedovanie;
c. riadny chod a kontrolu čistenia strojov a zariadení na požadovanú úroveň, aby nedochádzalo k poruchám strojov a zariadení. V prípade poruchy ste povinný bezodkladne upovedomiť technický úsek, konkrétne údržbára a jeho nadriadeného;
d. za organizáciu výroby a hospodárenie na stredisku tak, aby dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku;
e. dodržiavanie hygienických predpisov – osobná hygiena zamestnancov, hygiena pracovného náradia a prostredia a hygiena prepravných obalov;
f. dodržiavanie bezpečnostných predpisov na stredisku upozorňovaním zamestnancov pri ich porušovaní; zároveň zodpovedáte za pravidelné sa zúčastňovanie zamestnancov na periodicky sa opakujúcom preškoľovaní ohľadom bezpečnostných predpisov a aj preventívnych lekárskych prehliadok;
g. využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem zamestnancov.
i. hmotná zodpovednosť za výrobňu, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, palivo, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky.
2.) Dbať na presnú dochádzku podriadených zamestnancov do práce (čas príchodu a odchodu z práce), efektívne využívanie pracovnej doby a taktiež čerpania dovoleniek.
3.) Organizovať výrobné porady so všetkými zamestnancami strediska, na ktorých sa riešia problémy organizácie práce, kvalita výrobkov a pripomienky zamestnancov.
4.) Vyhotovovať mzdový podklady pre všetkých pracovníkov výroby.
5.) Zabezpečovať u novoprijatých pracovníkov školenie v zmysle prevádzkovo-bezpečnostných predpisov spracovaných na podmienky a.s. (technológia výroby, hygienické zásady a pod.)
6.) Spolupracovať s nadriadenými zamestnancami, konzultovať vzniknuté problémy a predkladať riešenia na ich odstránenie.
7.) Plniť pokyny svojho nadriadeného.
Zamestnanecké výhody, benefity
- zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Informácie o výberovom konaní
Kandidát, ktorý nespĺňa podmienku vyučenia v potravinárskom odbore nebude evidovaný ako uchádzač o inzerovanú voľnú pozíciu.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské II. stupňa