čašník/F&B junior Manager v Hoteli pod Lipou Resort 4*
Pod Lipou, s.r.o.
Modra-Harmónia
plný úväzok
ihneď
1 500 - 2 000 EUR/mesiacpríplatky podľa zákona
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Organizácia prevádzky / smien
- Plánovanie dochádzky zamestnancov
- Spolupráca a príprava na eventoch a akciách
- Organizácia bežného chodu hotelovej reštaurácie a baru
- Kontrola prebiehajúcich akcií
- Spolupráca s F&B managerom
- Spolupráca s obchodným oddelením
- Spolupráca s kuchyňou
- Kontrola stavu zásob a objednávanie
- Kontrola stavu zásob spotrebného materiálu a objednávanie
- Kontrola účtovania
- Nadstavenie pokladní
- Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov
- Spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov
Zamestnanecké výhody, benefity
- atraktívne pracovné prostredie 4* hotelového rezortu
- príjemná a priateľská pracovná atmosféra
- hotelové služby za zvýhodnené ceny
- optimistický tím
- krásny areál
- oficiálna mzda
Informácie o výberovom konaní
Zároveň ďakujeme za pochopenie, ale ozveme sa len vybraným uchádzačom, ktorí spĺňajú odborné podmienky. Tešíme sa na osobné stretnutie.
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Vodičský preukaz
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Požadujeme:
- Prax minimálne 1 rok ako čašník na prevádzke reštaurácie / hotela
- Organizačné a komunikačné schopnosti
- Vysoká orientácia na zákazníka
- Zvládanie stresu
- Samostatnosť a schopnosť riešiť problémy
- Počítačová zručnosť
- Schopnosť viesť a motivovať tím