HeadChef/Vedúci kuchár talianskej reštaurácie Bocca Buona

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
podľa dohody, najlepšie HNEĎ
Mzdové podmienky (brutto)
1 800 - 2 000 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

V talianskej hotelovej reštaurácii Bocca Buona spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!

Ak máš rád/a taliansku kuchyňu, rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a vieš prevziať zodpovednosť za veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba! Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)

Veríme v ľudí a ich talent a dávame im priestor rásť v tú najlepšiu verziu samého seba.

Náplň práce:
• prevziať vedúcu pozíciu medzi á la carte kuchármi v reštaurácii Bocca Buona
• mať plnú zodpovednosť za koncept Bocca Buona a kreatívny prístup k receptúram
• dozerať na preberanie a pripravovanie materiálu na výrobu jedál a la carte v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group
• vytváranie nových receptúr, normovanie jedál, objednávanie tovaru a skladové hospodárstvo
• zodpovednosť za HACCP kuchyne, čistotu a sanitáciu určených priestorov
• vedenie tímu a motivovanie kuchárov k stále lepšiemu výkonu a inováciám
• kreatívnosť pri príprave nových jedál talianskeho konceptu
• zodpovednosť za dodržiavanie štandardov pri postupoch a receptúrach
• proaktívny prístup k práci a spoluúčasť na ekonomických výsledkoch reštaurácie Bocca Buona

Zamestnanecké výhody, benefity

Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• priateľský tím kuchyne s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta v garáži hotela a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Radisson Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete

Informácie o výberovom konaní

Dajte o sebe vedieť čím skôr!

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Počet rokov praxe

8

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• priama skúsenosť s talianskou kuchyňou je nevyhnutnou podmienkou
• skúsenosti s vedením tímu kuchyne
• tréningy zamestnancov kuchyne
• objednávky, odpisy, skladové hospodárstvo, normovanie jedál
• minim. prax 8 rokov
• skúsenosť s manažmentom
• skúsenosť ako Sous Chef alebo vedúci Chef de Partie
• skúsenosť s branded hotelmi výhodou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3943803  Dátum zverejnenia: 28.7.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 800 EUR/mesiac