Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
HeadChef/Vedúci kuchár talianskej reštaurácie Bocca Buona
Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
podľa dohody, najlepšie HNEĎ
podľa dohody, najlepšie HNEĎ
Mzdové podmienky (brutto)
1 800 - 2 000 EUR/mesiac
1 800 - 2 000 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V talianskej hotelovej reštaurácii Bocca Buona spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!
Ak máš rád/a taliansku kuchyňu, rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a vieš prevziať zodpovednosť za veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba! Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)
Veríme v ľudí a ich talent a dávame im priestor rásť v tú najlepšiu verziu samého seba.
Náplň práce:
• prevziať vedúcu pozíciu medzi á la carte kuchármi v reštaurácii Bocca Buona
• mať plnú zodpovednosť za koncept Bocca Buona a kreatívny prístup k receptúram
• dozerať na preberanie a pripravovanie materiálu na výrobu jedál a la carte v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group
• vytváranie nových receptúr, normovanie jedál, objednávanie tovaru a skladové hospodárstvo
• zodpovednosť za HACCP kuchyne, čistotu a sanitáciu určených priestorov
• vedenie tímu a motivovanie kuchárov k stále lepšiemu výkonu a inováciám
• kreatívnosť pri príprave nových jedál talianskeho konceptu
• zodpovednosť za dodržiavanie štandardov pri postupoch a receptúrach
• proaktívny prístup k práci a spoluúčasť na ekonomických výsledkoch reštaurácie Bocca Buona
Ak máš rád/a taliansku kuchyňu, rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a vieš prevziať zodpovednosť za veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba! Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)
Veríme v ľudí a ich talent a dávame im priestor rásť v tú najlepšiu verziu samého seba.
Náplň práce:
• prevziať vedúcu pozíciu medzi á la carte kuchármi v reštaurácii Bocca Buona
• mať plnú zodpovednosť za koncept Bocca Buona a kreatívny prístup k receptúram
• dozerať na preberanie a pripravovanie materiálu na výrobu jedál a la carte v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group
• vytváranie nových receptúr, normovanie jedál, objednávanie tovaru a skladové hospodárstvo
• zodpovednosť za HACCP kuchyne, čistotu a sanitáciu určených priestorov
• vedenie tímu a motivovanie kuchárov k stále lepšiemu výkonu a inováciám
• kreatívnosť pri príprave nových jedál talianskeho konceptu
• zodpovednosť za dodržiavanie štandardov pri postupoch a receptúrach
• proaktívny prístup k práci a spoluúčasť na ekonomických výsledkoch reštaurácie Bocca Buona
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• priateľský tím kuchyne s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta v garáži hotela a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Radisson Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
• priateľský tím kuchyne s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta v garáži hotela a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Radisson Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
Informácie o výberovom konaní
Dajte o sebe vedieť čím skôr!
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Počet rokov praxe
8
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• priama skúsenosť s talianskou kuchyňou je nevyhnutnou podmienkou
• skúsenosti s vedením tímu kuchyne
• tréningy zamestnancov kuchyne
• objednávky, odpisy, skladové hospodárstvo, normovanie jedál
• minim. prax 8 rokov
• skúsenosť s manažmentom
• skúsenosť ako Sous Chef alebo vedúci Chef de Partie
• skúsenosť s branded hotelmi výhodou
• skúsenosti s vedením tímu kuchyne
• tréningy zamestnancov kuchyne
• objednávky, odpisy, skladové hospodárstvo, normovanie jedál
• minim. prax 8 rokov
• skúsenosť s manažmentom
• skúsenosť ako Sous Chef alebo vedúci Chef de Partie
• skúsenosť s branded hotelmi výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3943803
Dátum zverejnenia: 28.7.2020
2020-07-28
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár, Šéfkuchár Spoločnosť: Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Základná zložka mzdy (brutto): 1 800 EUR/mesiac