Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár / Chef de Partie v talianskej reštaurácii Bocca Buona hotela Park Inn Danube
Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
podľa dohody, najlepšie HNEĎ
podľa dohody, najlepšie HNEĎ
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 EUR/mesiacmožnosť rastu mzdy po skúšobnej dobe v prípade veľkej spokojnosti a výborného výkonu
1 200 EUR/mesiacmožnosť rastu mzdy po skúšobnej dobe v prípade veľkej spokojnosti a výborného výkonu
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V Park Inn by Radisson a hotelovej reštaurácii Bocca Buona spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!
Ak máš rád/a rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba!
Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)
Toto je tvoja veľká šanca naučiť sa všetko potrebné na to, aby si sa stal/a talentovaným top kuchárom. Veríme v ľudí a ich talent a dávame im priestor rásť v tú najlepšiu verziu samého seba.
Náplň práce:
• preberať a pripravovať materiál na výrobu jedál a la carte podľa požiadaviek šéfkuchára v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group
• vykonávať sanitáciu určených priestorov
• dodržiavať postupy a receptúry pri príprave jedla
• pripravovať a la carte jedál podľa našich štandardov a zásobovať pult ingrediencií na výrobu jedál, byť plne zodpovedný za svoj "mise en place"
Ak máš rád/a rýchlo meniace sa prostredie, ktoré pridáva farby životu a veselú kopu ľudí, ktorí sú zapálení pre varenie, potom hľadáme práve Teba!
Môžeš sa stať našou pravou ingredienciou. :)
Toto je tvoja veľká šanca naučiť sa všetko potrebné na to, aby si sa stal/a talentovaným top kuchárom. Veríme v ľudí a ich talent a dávame im priestor rásť v tú najlepšiu verziu samého seba.
Náplň práce:
• preberať a pripravovať materiál na výrobu jedál a la carte podľa požiadaviek šéfkuchára v súlade so štandardmi Radisson Hotel Group
• vykonávať sanitáciu určených priestorov
• dodržiavať postupy a receptúry pri príprave jedla
• pripravovať a la carte jedál podľa našich štandardov a zásobovať pult ingrediencií na výrobu jedál, byť plne zodpovedný za svoj "mise en place"
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• ľudomilný šéfkuchár a priateľský tím s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
• ľudomilný šéfkuchár a priateľský tím s prenikavým zmyslom pre humor
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• Parking v centre mesta a MultiSport karta
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• hodiny angličtiny zadarmo
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
Informácie o výberovom konaní
Daj o sebe vedieť čím skôr, nástup je možný od 1.4.2020 alebo od 15.4.2020.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Dokončil/a si svoju odbornú prípravu ako kuchár/ka a nazbieral/a si už prvé skúsenosti v tomto odvetví? Ak nie, je pre teba varenie vášeň a hobby?
• Máš rád talianskú kuchyňu a vyžívaš sa v tom, keď môžeš potešiť klientov hotela exkluzívnym
a la carte menu?
• Je varenie Tvojou pasiou, ktorej by si sa chcel/a venovať vo svojom živote?
• Je potešenie hostí Tvojou prioritou?
Chceš, aby ľudia instagramovali a facebookovali TVOJE jedlo? Potom je táto príležitosť presne pre teba!
• Máš rád talianskú kuchyňu a vyžívaš sa v tom, keď môžeš potešiť klientov hotela exkluzívnym
a la carte menu?
• Je varenie Tvojou pasiou, ktorej by si sa chcel/a venovať vo svojom živote?
• Je potešenie hostí Tvojou prioritou?
Chceš, aby ľudia instagramovali a facebookovali TVOJE jedlo? Potom je táto príležitosť presne pre teba!
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3875141
Dátum zverejnenia: 20.2.2020
2020-02-20
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Základná zložka mzdy (brutto): 1 200 EUR/mesiac