Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kreatívny kuchár (Chef de partie)
Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
najlepšie IHNEĎ !
najlepšie IHNEĎ !
Mzdové podmienky (brutto)
od 1200 Eur Brutto podľa skúsenosti, po úspešnom dokončení skúšobnej doby možné navýšenie
od 1200 Eur Brutto podľa skúsenosti, po úspešnom dokončení skúšobnej doby možné navýšenie
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
V Park Inn by Radisson spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!
Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!
Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.
Náplň práce:
• Zabezpečuje najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiava štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliada na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využíva všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracuje so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečuje dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáha zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
• V prípade potreby pripraví s radosťou aj PIZZU a doplní pult ingrediencií na pizzu
Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!
Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.
Náplň práce:
• Zabezpečuje najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiava štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliada na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využíva všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracuje so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečuje dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáha zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
• V prípade potreby pripraví s radosťou aj PIZZU a doplní pult ingrediencií na pizzu
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
Informácie o výberovom konaní
Ozvite sa nám čím skôr. Nástup možný IHNEĎ!
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
kuchár
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Máš aspoň 3-ročné skúsenosti v gastronomickom odvetví?
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?
Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?
Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3465390
Dátum zverejnenia: 7.8.2018
2018-08-07
lokalita: Rybné námestie 1, Bratislava Pozícia: Kuchár, Pomocný kuchár Spoločnosť: Park Inn by Radisson Danube Bratislava
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: od 1200 Eur Brutto podľa skúsenosti, po úspešnom dokončení skúšobnej doby možné navýšenie