Kreatívny kuchár (Chef de partie)

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Miesto práce
Rybné námestie 1, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
najlepšie IHNEĎ !
Mzdové podmienky (brutto)
od 1200 Eur Brutto podľa skúsenosti, po úspešnom dokončení skúšobnej doby možné navýšenie

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

V Park Inn by Radisson spolu tvoríme jeden tím, ktorý vytvára nezabudnuteľné momenty pre hostí, pretože sme hotel, na ktorý sa dá spoľahnúť!

Vrie v tebe vášeň pre varenie? Chceš si okoreniť svoju kariéru? Ak áno, si presne ten energetický človek, ktorého potrebujeme!

Si veselý človek, ktorého dobrá nálada je nákazlivá? Pridaj sa do nášho tímu a spoločne vytvoríme nezabudnuteľné gurmánske zážitky našim hosťom.

Náplň práce:
• Zabezpečuje najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiava štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliada na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využíva všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracuje so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečuje dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáha zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
• V prípade potreby pripraví s radosťou aj PIZZU a doplní pult ingrediencií na pizzu

Zamestnanecké výhody, benefity

Pracuj v tíme zanietených hoteliérov a využívaj tieto benefity:
• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete

Informácie o výberovom konaní

Ozvite sa nám čím skôr. Nástup možný IHNEĎ!

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Máš aspoň 3-ročné skúsenosti v gastronomickom odvetví?
• Nebojíš sa ukázať svoju kreativitu v kuchyni?
• Si otvorený novým veciam a rád sa učíš od iných?
• Zvládaš tlak aj v rušnejších časoch výdaju jedla?
• Si hrdý na svoju prácu?
• Rád/rada by si sa stal/stala súčasťou zanieteného tímu s heslom “Jeden za všetkých, všetci za jedného”?

Chceš, aby ľudia instagramovali TVOJE jedlo? Potom je táto kuchyňa presne pre teba!

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Park Inn by Radisson® je farebná, dynamická hotelová značka, ktorá poskytuje bezproblémový hotelový zážitok. Priateľský. Pozitívny. Vibrujuci. Nekomplikovaný. Park Inn by Radisson je určený pre moderného cestovateľa. Značka dodáva farbu životu prostredníctvom flexibilných a funkčných priestorov, personálu a energie v každom zo svojich 2000+ hotelov po celom svete.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3465390  Dátum zverejnenia: 7.8.2018  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: od 1200 Eur Brutto podľa skúsenosti, po úspešnom dokončení skúšobnej doby možné navýšenie