Logo OCEAN TOUR s.r.o.

Hlavný Kuchár/kuchárka

OCEAN TOUR s.r.o.

Miesto práce
Hotel Mousson, Teodora Jozefa Moussona, Michalovce
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 500 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

je výkonným pracovníkom kuchyne, podieľa sa podľa špecializácie na výrobe v teplej alebo v studenej kuchyni,

samostatne pracuje na príprave hotových jedál, jedál na objednávku a špecialít kuchyne,

zodpovedá za kontrolu a dodržiavanie technologickej prípravy pokrmov, za hmotnosť porcií,

zabezpečuje varenie, krájanie porcií, prípravu osobitne pracovných jedál a prípravu cudzokrajných jedál,

vykonáva správne preberanie zmien – potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín, zodpovedá za správne uskladnenie potravín vrátane ovocia a zeleniny.


Zamestnanecké výhody, benefity

Práca v príjemnom kolektíve.
Zamestnanecké zľavy.

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme len vybraných záujemcov.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

25.5.2024 (ostáva ešte 26 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

kuchár

Prax na pozícii/v oblasti

2

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

požadujeme flexibilitu, pracovitosť a kreativitu, samostatnosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť prevádzkuje reštauračné a hotelierske služby.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Alena Maximová
Tel.: +421918185185
E-mail: poslať životopis
ID: 4789469  Dátum zverejnenia: 23.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac