Можливість для людей з України

Kuchár/ Výdajca stravy

NOVATRI GASTRO s. r. o.

Miesto práce
Banská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
IHNEĎ
Mzdové podmienky (brutto)
1 550 - 1 780 EUR/mesiachodnotenie aj podľa skúseností

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Je varenie Vašou vášňou? Tu ste na správnom mieste. A ako bonus ponúkame príjemný kolektív a štýlové zariadenie. Novootvorená prevádzka R2N CANTÍNA v Banskej Bystrici hľadá do svojich kruhov šikovného kuchára, ktorého náplň práce bude: 

  • príprava jedál podľa jedálneho lístka a stanovených receptúr, kreativita je viac než vítaná
  • zodpovednosť za kvalitu a množstvá vyrobených jedál
  • výdaj jedál vo vopred určenom čase, priamo pred očami zákazníka s dôrazom na kvalitu a vzhľad podávaných pokrmov.
  • rešpektovanie pokynov šéfkuchára a manažéra prevádzky
  • ​kontrola príjmu a výdaja tovaru, zodpovednosť za skladové zásoby​
  • dodržiavanie HACCP, štandardov BOZP a PPO
  • udržiavanie čistoty pracovného prostredia
  • 8 hodinová pracovná doba, PO - PIA

Zamestnanecké výhody, benefity

Ako sme už spomínali, sme veľmi príjemný a priateľský kolektív. Dbáme na to, aby sme sa neustále posúvali vpred. Uvítame každý nový nápad, kreativite sa medze nekladú. Hľadáme medzi nás niekoho, kto to s nami bude "ťahať" dlhodobo. Okrem pravidelného platu si viete privyrobiť na eventoch, ktoré v našej prevádzke organizujeme ( spolupráca s Catering Party Servis).

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že Vás naša ponuka oslovila prosíme poslať životopis s osobnou fotografiou na nižšie uvedený email.
Vhodných uchádzačov následne pozveme na osobný pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2)

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

V prípade seriózneho záujmu preferujeme: 

  • vzdelanie v gastronómii, prípadnú prax v tejto oblasti
  • zručnosť v samostatnej príprave jedál, znalosť technologických postupov
  • pozitívny prístup k práci
  • zodpovednosť, spoľahlivosť, zvládanie tempa pri výdaji jedla
  • komunikatívnosť a práca v zohratom tíme
  • organizačné schopnosti a zvládnutie stresových situácií prípadná improvizácia
  • rešpektovanie hygienických a bezpečnostných pokynov v kuchyni

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Reštaurácia

Počet zamestnancov

5-9 zamestnancov
ID: 4794060  Dátum zverejnenia: 28.3.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 550 EUR/mesiac