Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Vedúci výrobnej prevádzky / potravinársky technológ
Munet group, s.r.o.
Miesto práce
Dovalovo, Liptovský Hrádok-Dovalovo
Dovalovo, Liptovský Hrádok-Dovalovo
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
900 € brutto
900 € brutto
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Popis práce:
Ponúkame prácu pre aktívneho človeka na pozíciu vedúci výrobnej prevádzky, ktorého náplňou práce bude príprava a riadenie výrobnej potravinárskej prevádzky.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Participácia pri rozbiehaní technologického zariadenia potravinárskej prevádzky
• Spolupráca pri implementácii technologických postupov výroby a manažmentu kvality
• Vedenie dokumentácie pre výrobu (HACCP, HSP, THN, VP, STP,...)
• Plánovanie materiálových zdrojov výroby (obaly, prídavné látky, surovina,...)
• Plánovanie ľudských zdrojov (plánovanie pracovníkov do zmien, dovolenky,...)
• Denné sledovanie prevádzkových aspektov vo výrobe
• Plánovanie, riadenie a koordinovanie výrobných procesov a kapacít
• Zodpovednosť za kvalitu vyrobených produktov a efektivitu výrobných procesov
• Analýza výroby - výrobné parametre, ekonomické parametre (normy spotrieb, produktivity práce,...)
• Spolupráca pri úpravách v technologických postupoch existujúcich výrobkov
• Riadenie technologických zmien, implementovanie nových technológií a postupov na zvyšovanie konkurencieschopnosti
• Testovanie nových obalov, prídavných látok vo výrobe
• Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných noriem ako aj noriem kvality
• Zabezpečenie funkčnej a efektívnej výrobnej potravinárskej prevádzky
Ponúkame prácu pre aktívneho človeka na pozíciu vedúci výrobnej prevádzky, ktorého náplňou práce bude príprava a riadenie výrobnej potravinárskej prevádzky.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Participácia pri rozbiehaní technologického zariadenia potravinárskej prevádzky
• Spolupráca pri implementácii technologických postupov výroby a manažmentu kvality
• Vedenie dokumentácie pre výrobu (HACCP, HSP, THN, VP, STP,...)
• Plánovanie materiálových zdrojov výroby (obaly, prídavné látky, surovina,...)
• Plánovanie ľudských zdrojov (plánovanie pracovníkov do zmien, dovolenky,...)
• Denné sledovanie prevádzkových aspektov vo výrobe
• Plánovanie, riadenie a koordinovanie výrobných procesov a kapacít
• Zodpovednosť za kvalitu vyrobených produktov a efektivitu výrobných procesov
• Analýza výroby - výrobné parametre, ekonomické parametre (normy spotrieb, produktivity práce,...)
• Spolupráca pri úpravách v technologických postupoch existujúcich výrobkov
• Riadenie technologických zmien, implementovanie nových technológií a postupov na zvyšovanie konkurencieschopnosti
• Testovanie nových obalov, prídavných látok vo výrobe
• Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných noriem ako aj noriem kvality
• Zabezpečenie funkčnej a efektívnej výrobnej potravinárskej prevádzky
Zamestnanecké výhody, benefity
- stabilná práca v prosperujúcej spoločnosti
- istota finančného ohodnotenia
- možnosť odborného rastu
- istota finančného ohodnotenia
- možnosť odborného rastu
Informácie o výberovom konaní
Ďakujeme všetkým uchádzačom; kontaktovať však budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
potravinárstvo
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Strategické myslenie
• Organizačná schopnosť
• Zodpovednosť a spoľahlivosť
• Odolnosť voči stresu
• Schopnosť pracovať v tíme
• Komunikatívnosť
• Samostatnosť a rozhodnosť
• Proaktívny prístup
• Organizačná schopnosť
• Zodpovednosť a spoľahlivosť
• Odolnosť voči stresu
• Schopnosť pracovať v tíme
• Komunikatívnosť
• Samostatnosť a rozhodnosť
• Proaktívny prístup
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Keď sa pripojíte ku značke Restart Burger, pripojíte sa k našej rodine!
Naša rodina Restart Burger je hrdá na naše štandardy kvality, pohostinnosť inšpirovanú južanskými krajinami. Máme vášeň pre ľudí - nielen našich hostí, ale vážime si našich zamestnancov a chápeme, ako sa v našich reštauráciách odlišujete! Práca v reštauráciách Restart Burger je viac ako len práca! Tvoríme ikonická značku, ktorá ponúka školiace programy, ktoré vám pomôžu rásť s príležitosťami na postup.
Naša rodina Restart Burger je hrdá na naše štandardy kvality, pohostinnosť inšpirovanú južanskými krajinami. Máme vášeň pre ľudí - nielen našich hostí, ale vážime si našich zamestnancov a chápeme, ako sa v našich reštauráciách odlišujete! Práca v reštauráciách Restart Burger je viac ako len práca! Tvoríme ikonická značku, ktorá ponúka školiace programy, ktoré vám pomôžu rásť s príležitosťami na postup.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 3626807
Dátum zverejnenia: 22.3.2019
2019-03-22
lokalita: okres Liptovský Mikuláš Pozícia: Potravinársky technológ, Vedúci prevádzky Spoločnosť: Munet group, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 900 € brutto