Reagujte bez životopisu
Можливість для людей з України
Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár alebo pizzér v talianskej reštaurácií
Mgr. Linda Hulínová
Miesto práce
Zámok 105, Bytča
Zámok 105, Bytča
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
7 - 12 EUR/hod.+osobné ohodnotenie
7 - 12 EUR/hod.+osobné ohodnotenie
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- príprava jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem
- zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov
- dodržiavanie zásad HACCP
- efektívne využívanie surovín a starostlivosť o čerstvosť skladových zásob
- fond pracovného času 155 - 165 hodín mesačne (podľa dohody)
- s momentálnym otváracím časom je deň pondelok vždy voľný
Zamestnanecké výhody, benefity
- príjemné pracovné prostredie a kolektív
- vzdelávanie
- pracovný rast / prehodnocovanie mzdy
- vzdelávanie
- pracovný rast / prehodnocovanie mzdy
Informácie o výberovom konaní
Ďakujeme všetkým uchádzačom za ich záujem a tešíme sa na osobné stretnutie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Bystrá myseľ.
Kreativita.
Odhodlanie učiť sa, zlepšovať sa a pracovne rásť.
Práca v tíme.
Spoľahlivosť a samostatnosť.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Útulná reštaurácia nachádzajúca sa v areáli zámku. Kladieme veľký dôraz na to, aby sa u nás zákazníci cítili dobre, užívali si atmosféru a hlavne výborné jedlo, ktoré pripravujeme s láskou. Pravidelne meníme náš jedálniček a starostlivo vyberáme použité suroviny. Radi by sme prinavrátili slovo ,,kvalita" do gastronómie a brali ho ako samozrejmosť :). Snažili sme sa nadviazať na históriu, a síce tak, ako dakedy povolal František Thurzo talianskeho majstra na stavbu renesančného zámku v Bytči, dnes v reštaurácii vedie kuchyňu taliansky šéfkuchár.
ID: 4643767
Dátum zverejnenia: 13.5.2024
2024-05-13
lokalita: Bytča Pozícia: Kuchár, Pizzér Spoločnosť: Mgr. Linda Hulínová
Základná zložka mzdy (brutto): 7 EUR/hod.