



Hľadáme dynamického manažéra prevádzky v závodnom stravovaní – Pridajte sa k nášmu tímu v Seredi!
Miesto práce:
Sereď
Mzdové podmienky:
Od 1 600 EUR/mesiacV závislosti od skúseností a seniority kandidáta
Termín nástupu:
ihneď
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Pracovná doba:
8 hodinová pracovná doba 5 dní v týždni (ranná/nočná)

Starostlivosť o gastronomické potreby veľkých korporátnych klientov vyžaduje perfektný projektový manažment a bezchybnú exekutívu. Oboje vieme zabezpečiť vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, profesionálnemu know-how, ako aj technologickému a personálnemu zázemiu. Prostredníctvom našich firemných kantín dodávame denne kvalitnú stravu pre tisíce zamestnancov spoločnosti Amazon v Seredi či v martinskej a bratislavskej fabrike firmy Volkswagen.
Chceš byť lídrom, ktorý dokáže viesť tím, zabezpečiť plynulý chod prevádzky a zároveň vytvárať príjemnú atmosféru pre svojich kolegov? Ak áno, táto pozícia je práve pre Teba!

Čím nás určite oslovíš?
Riadenie prevádzky (kantíny) a zabezpečenie jej bezproblémového chodu.Vedenie tímu zamestnancov a organizovanie ich práce.
Zodpovednosť za inventúry, pokladničnú hotovosť a správnosť finančných operácií.
Príprava a vedenie krátkych porád s personálom.
Zabezpečenie dodržiavania hygienických a bezpečnostných štandardov (BOZP, HACCP, OOP).
Kontrola a dodržiavanie štandardov a procesov v prevádzke.
Evidence dochádzky zamestnancov
Riešenie zákazníckych podnetov a neustála orientácia na zákazníka.
Motivácia tímu a vytváranie pozitívnej pracovnej atmosféry.
Čo ti ponúkame navyše?
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti na Slovensku.Zľavová karta do reštaurácií Medusa – aby si mohol vychutnávať skvelé jedlá.
Široká ponuka zamestnaneckých benefitov, vrátane multisport karty.
Strava + pitný režim zdarma.
Možnosť kariérneho rastu a ďalší rozvoj v stabilnej spoločnosti.
Máme o teba záujem, takže:
Z dôvodu veľkého záujmu budeme kontaktovať iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme za pochopenie!
Ako si ťa predstavujeme:
Skúsenosti s vedením tímu a prevádzky (minimálne 1 rok), ideálne v oblasti gastronómie.Orientáciu na zákazníka a schopnosť efektívne komunikovať.
Organizačné schopnosti a samostatnosť pri riadení prevádzky.
Znalosť práce s počítačovými programami (Word, Excel, Outlook).
Flexibilita - práca na zmeny - denné/nočné zmeny.