Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér kantíny / Floor manager
Miesto práce:
Devínska Nová Ves
Mzdové podmienky:
1 800 EUR/mesiacMožnosť zárobku až 1500 - 1600 netto mesačne.
Termín nástupu:
Ihneď
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Pracovná doba:
Krátky/ dlhý týždeň (12 - hodinové zmeny) Denné aj nočné zmeny
Starostlivosť o gastronomické potreby veľkých korporátnych klientov vyžaduje perfektný projektový manažment a bezchybnú exekutívu. Oboje vieme zabezpečiť vďaka našim dlhoročným skúsenostiam, profesionálnemu know-how, ako aj technologickému a personálnemu zázemiu. Prostredníctvom našich firemných kantín dodávame denne kvalitnú stravu pre tisíce zamestnancov spoločnosti Amazon v Seredi či v martinskej a bratislavskej fabrike firmy Volkswagen.
Na pozíciu Manažér kantíny/ Floor manager hľadáme prirodzenú autoritu, ale zároveň príjemného človeka, ktorý dokáže viesť tím ľudí.
Čím nás určite oslovíš?
Čo Ťa čaká?- riadenie zverenej prevádzky / kantíny a zabezpečenie jej bezproblémového chodu
- riadenie tímu zamestnancov kantíny
- zodpovednosť za priebeh inventúr, pokladničnú hotovosť
- vedenie krátkych porád s personálom
- zodpovednosť za sanitáciu, dodržiavanie BOZP, Oop, HACCP
- zastrešovať kontrolu nad dodržiavaním štandardov a procesov
- evidencia dochádzky, príprava podkladov k spracovaniu miezd
- riešenie zákazníckych podnetov a silná prozákaznícka orientácia
- motivácia tímu a vytváranie pozitívnej atmosféry na pracovisku
Čo ti ponúkame navyše?
- zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti
- zľavová karta do všetkých reštaurácií Medusa
- príspevok na ubytovanie, príspevok na dopravu
- zamestnanecké benefity, poukážky
- možnosť kariérneho rastu
- multisport karta
- dochádzkový bonus
- strava a pitný režim zdarma
Máme o teba záujem, takže:
Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem. Z dôvodu veľkého záujmu budeme kontaktovať iba vybraných uchádzačov. Za pochopenie ďakujeme.
Ako si ťa predstavujeme:
- skúsenosť s vedením tímu a prevádzky, resp. oddelenia minimálne 1 rok (prax z prostredia gastronómie a potravín je podmienkou)
- prozákaznícka orientácia
- komunikatívnosť
- organizačné schopnosti
- počítačové zručnosti: Microsoft Word, Microsoft Excel, Outlook
- vodičský preukaz skupiny B je podmienkou