Šéfkuchár v hľadáčiku

Medusa

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ASAP/Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 900 - 2 050 EUR/mesiacVýška mzdy bude závisieť od skúseností kandidáta

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ak zvažuješ zmenu alebo hľadáš prácu ako šéfkuchár vyskúšaj si prácu v úspešnej gastro firme, ktorú nezlomila ani pandémia.
Našou prioritou je mať stabilný tím zamestnancov a robíme všetko preto, aby sme si ich udržali aj v prípade 3. či 8. pandemickej vlny!
Rozširujeme sa každým rokom, príkladom je aj nové bistro v Ružinove, ktoré sme otvorili začiatkom júna a tento rok nás čakajú ešte ďalšie nové prevádzky.

Momentálne hľadáme šéfkuchára, ktorý by zvládol udržať harmóniu medzi manažovaním tímu kuchárov a pomocných síl, medzi nastavením a udržaním kvalitného produktu a medzi zdravými medziľudskými vzťahmi.

Tvojou úlohou ako šéfkuchár bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Produkt:
- tvorba jedálneho lístka v spolupráci s manažmentom
- zodpovednosť za prípravu jedál na zverenej prevádzke podľa určeného menu a stanovených štandardov a koeficientov
- kontrola kvality produktov určených pre zákazníka (vzhľad, teplota, množstvo, chuť a správna receptúra)
- správne a včasné vyplňovanie formulárov HACCP

Zodpovednosti/Personál:
- zodpovednosť za dodržiavanie dress codu kuchárov a pomocných síl v súlade s prevádzkovým manuálom
- zodpovednosť za dodržiavanie hygieny, hygienických návykov a bezpečnosti zamestnancov pri práci
- kontrola zodpovedností zamestnancov a vypracovávanie hodnotení za účelom zlepšovania pracovných výkonov
- zodpovednosť za tvorbu rozpisu zmien zamestnancov v spolupráci s manažmentom
- zaškolenie nových zamestnancov podľa stanoveného postupu, zodpovednosť za tréningové programy

Zodpovednosti/Prostredie
- zodpovednosť za čistotu kuchyne a prideleného riadu
- zodpovednosť za správne zaobchádzanie personálu so strojmi , zariadeniami a technológiami

Zodpovednosti/Profit:
- dodržiavanie stanovených personálnych nákladov reštaurácie a plánu šetrenia variabilných nákladov v kuchyni
- inventúra surovín, majetku (správne zrátané počty, správne vyplnené formuláre) a jej odovzdanie v stanovenom termíne nákupným oddelením.

Zamestnanecké výhody, benefity

- Ponúkame Ti zázemie v stabilnej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
- Dobré platové podmienky, možnosť realizácie, vzdelávanie, firemné akcie a benefity, samozrejme stravu, profesionálne výhody ako zamestnaneckú zľavu na prevádzkach či Multisport kartu.
- Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v modernom prostredí.
- Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.
- Ak by sa rozhodol presťahovať do Bratislavy kvôli našej ponuke, vieme Ti zabezpečiť príspevok na ubytovanie.

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - pokročilý
Skladové hospodárstvo - pokročilý

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Naše požiadavky:
- minimálne 3 ročná skúsenosť s vedením tímu podmienkou
- znalosť receptov
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- dobré organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- zreteľné a účinné komunikačné, prezentačné a ovplyvňovacie schopnosti
- dobré schopnosti motivovať a podieľať sa na rozvoji (školenia, tréningy, atď.) spolupracovníkov
- schopnosť zvládania stresových situácií
- spoľahlivosť, zodpovednosť, lojalita
- flexibilita
- sledovanie súčasných trendov v rámci kuchyni

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Medusa vznikla v roku 2003 otvorením legendárneho podniku Medusa pod Michalskou bránou. Postupne sa stala lídrom v oblasti gastronómie a nočného života v Bratislave a rozšírila svoje pôsobenie o ďalšie prevádzky na Slovensku, v Prahe a v Rakúsku. Do jej portfólia patrí napríklad sieť mediteránnych reštaurácií Primi a Kubu, legendárna reštaurácia a bar Rio, trattoria La Pala, sieť pivární Klubovňa, ale aj Áziou inšpirovaný franchise wagamama s dvomi prevádzkami v Bratislave a v nákupnom centre McArthuer Glenn Designer Outle v Parndorfe, v Rakúsku. Na bratislavskej nočnej scéne patria medzi najvychytenejšie hudobný klub Trafo či legendárny rockový Barrock. Na denné business stravovanie v Bratislave aj Prahe je zameraná sieť samoobslužných kantín Presto. V roku 2019 taktiež Medusa otvorila vlastnú centrálnu výrobu a remeselnú pekáreň a cukráreň Crustino. Najvýznamnejšou prevádzkou v Prahe je Epic, najmodernejší nočný klub v úplnom centre Prahy, ktorý sa nachádza na ulici Revoluční na 3 podzemných podlažiach. Spoločnosť je tiež exkluzívnym dodávateľom závodného stravovania pre fabriky Volkswagen Slovakia a.s., pre logistické centrum Amazon v Seredi či pre Jaguar Land Rover pri Nitre. Cateringové a eventové služby zabezpečuje Medusa vlastnou eventovou a cateringovou divíziou. Spoločnosť zamestnáva viac ako 1.400 zamestnancov vo viac ako 40 prevádzkach na Slovensku, v Čechách a Rakúsku, v siedmich mestách. Medzi významné projekty patrí jej vlastný vzdelávací program a systém Medusa Academy a vlastný lojalitný systém MedusaCard s viac ako 120 000 členmi.

Počet zamestnancov

1000 a viac zamestnancov

Adresa spoločnosti

MEDUSA GROUP, s.r.o.
Einsteinova 23
851 01 Bratislava
http://www.medusarestaurants.sk
ID: 4105716  Dátum zverejnenia: 25.6.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 900 EUR/mesiac