Prevádzkový manažér / závodné stravovanie - Devínska Nová Ves

Miesto práce:

Jána Jonáša, Devínska Nová Ves

Mzdové podmienky:

1 800 EUR/mesiacUvedená mzda predstavuje minimum dohodnutej nástupnej mzdy, konečná suma závisí od skúsenosti a seniority vybraného kandidáta

Termín nástupu:

Dohodou

Druh pracovného pomeru:

plný úväzok, živnosť

Čím nás určite oslovíš?

Hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu Prevádzkový manažér/Prevádzková manažérka.

Naša predstava kandidáta na túto pozíciu:
Hľadáme výraznú a dynamickú osobnosť, prirodzenú autoritu, vhodnú do prostredia závodného stravovania, ktorej je vlastná komunikácia so zamestnancami na rôznych pozíciách, ale aj ústretová, proklientska so zákazníkom.
Nový kolega na pozícii Prevadzkový manažér by mal mať drive, vášeň k práci, vítané sú nové nápady a návrhy na zmeny.
Podmienkou sú skúsenosti v gastronómii na vedúcej pozicii a predchádzajúca skúsenosť s vedením tímu.

Agenda:
  • Vedenie jednej alebo viac prevádzok závodného stravovania
  • Zodpovednosť za bezproblémový chod a výsledky celej prevádzky
  • Dochádzka zamestnancov
  • Vedenie Floor managerov a ostatných zamestnancov prevádzky
  • Komunikácia s klientom
  • Spolupráca s HR na pravidelnej báze
  • V prípade potreby nočná zmena

Skúsenosti sú na tejto pozícii veľmi dôležité.

Ak Vás pracovná pozícia zaujala, prosím zašli svoj profesijný životopis na doleuvedenú emailovú adresu.

Komplexný obraz pozície Vám radi predstavíme na osobnom stretnutí.

Čo ti ponúkame navyše?

  • nadštandardné platové podmienky (Vaša konečná mzda môže predstavovať až výšku 2000 € netto)
  • príspevok na dopravu alebo ubytovanie
  • školenia a profesionálny rozvoj
  • možnosť kariérneho rastu
  • motivačné ohodnotenie
  • spolupráca s profesionálnym manažérskym tímom
  • strava a pitný režim zdarma
  • rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody

Máme o teba záujem, takže:

Ak Vás naša ponuka zaujala, prosím zasielajte svoje životopisy na doleuvedenú emailovú adresu.
Tešíme sa na všetky životopisy a reakcie. Na základe veľkého počtu reakcií, budeme kontaktovať iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme za pochopenie.

Ako si ťa predstavujeme:

  • Skúsenosť s vedením tímu a prevádzky
  • Chuť pracovať v dynamickom prostredí
  • Prax v gastronómii minimálne 5 rokov
  • Zrelá osobnosť, schopná viesť a motivovať svoj tím
  • Schopnosť riešiť operatívne vzniknuté situácie
  • Vysoké pracovné nasadenie, rozhodnosť
  • Komunikatívnosť a organizačné schopnosti
Poslať životopis
ID: 3518624  Dátum zverejnenia: 1.6.2022  Základná zložka mzdy (brutto): 1 800 EUR/mesiac