Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Brand Bar manager - sieť prevádzok
Medusa
Miesto práce
Bratislavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
Bratislavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
800 - 1500 + variabilná zložka
800 - 1500 + variabilná zložka
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pre našu spoločnosť hľadáme kandidáta na pozíciu Brand Bar manager. Jedná sa o kompletné vedenie barovej časti siete/brandu prevádzok našej spoločnosti.
Vašou úlohou bude:
- nastavenie štandardov pre produkty baru v sieti reštaurácií a kontrola ich dodržiavania
- kontrola kvality nápojov podľa určených štandardov
- kontrola a dodržovanie receptúr podľa určených štandardov a priebežné audity
- zabezpečenie kontroly plnenia stanoveného koeficientu spotreby tovaru
- vzdelávanie šéf barmanov na daných prevádzkach v rôznych oblastiach
- kontrola hygieny a čistoty, určenie sanitárnych dní
- zabezpečenie správnej manipulácie s potravinami a ich uskladnenie.
- kontrola vyplňovania formulárov HACCP
- tvorba kreatívnych sezónnych vsuviek na dané obdobia jar, leto jeseň, zima
- tvorba nových receptúr pre nápoje (z pohľadu kvality, chute, vizuálu)
- vedenie tímu šéfbarmanov a pravidelné meetingy s tímom
- participácia pri vytváraní resp. vytváranie menu pre sieť reštaurácií (jeho vyhodnotenie a predstavenie menu Executive Bar)
- implementácia stratégie menu pre Executive bar
- úloha garanta kvality pre bar v rámci sieti reštaurácií
- nastavenie a dodržiavanie značky
- participácia na výbere zamestnancov na prevádzky
- hľadanie a implementácia optimalizačných riešení pre prevádzky
Vašou úlohou bude:
- nastavenie štandardov pre produkty baru v sieti reštaurácií a kontrola ich dodržiavania
- kontrola kvality nápojov podľa určených štandardov
- kontrola a dodržovanie receptúr podľa určených štandardov a priebežné audity
- zabezpečenie kontroly plnenia stanoveného koeficientu spotreby tovaru
- vzdelávanie šéf barmanov na daných prevádzkach v rôznych oblastiach
- kontrola hygieny a čistoty, určenie sanitárnych dní
- zabezpečenie správnej manipulácie s potravinami a ich uskladnenie.
- kontrola vyplňovania formulárov HACCP
- tvorba kreatívnych sezónnych vsuviek na dané obdobia jar, leto jeseň, zima
- tvorba nových receptúr pre nápoje (z pohľadu kvality, chute, vizuálu)
- vedenie tímu šéfbarmanov a pravidelné meetingy s tímom
- participácia pri vytváraní resp. vytváranie menu pre sieť reštaurácií (jeho vyhodnotenie a predstavenie menu Executive Bar)
- implementácia stratégie menu pre Executive bar
- úloha garanta kvality pre bar v rámci sieti reštaurácií
- nastavenie a dodržiavanie značky
- participácia na výbere zamestnancov na prevádzky
- hľadanie a implementácia optimalizačných riešení pre prevádzky
Zamestnanecké výhody, benefity
Jedinečná možnosť stať sa členom manažmentu úspešnej spoločnosti a práca v tíme skúsených profesionálov v oblasti gastronómie.
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia, vzdelávanie a rozvoj v rámci unikátneho konceptu MEDUSA ACADEMY.
Rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia, vzdelávanie a rozvoj v rámci unikátneho konceptu MEDUSA ACADEMY.
Rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Informácie o výberovom konaní
Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelové, gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
5
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Minimálne 5 ročná skúsenosť s riadením barového tímu ľudí.
Očakávame:
- schopnosť viesť barové tímy prevádzok k dosiahnutiu stanovených výsledkov predaja, spokojnosti zákazníkov
- skúsenosť s budovaním značky, marketinových stratégií a podobne je nutná
- vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácií
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- výborné komunikačné a prezentačné schopnosti
- ťah na bránu a proaktívny prístup
- strategické a analytické myslenie
Očakávame:
- schopnosť viesť barové tímy prevádzok k dosiahnutiu stanovených výsledkov predaja, spokojnosti zákazníkov
- skúsenosť s budovaním značky, marketinových stratégií a podobne je nutná
- vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácií
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- výborné komunikačné a prezentačné schopnosti
- ťah na bránu a proaktívny prístup
- strategické a analytické myslenie
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Medusa vznikla v roku 2003 otvorením legendárneho podniku Medusa pod Michalskou bránou. Postupne sa stala lídrom v oblasti gastronómie a nočného života v Bratislave a rozšírila svoje pôsobenie o ďalšie prevádzky na Slovensku, v Prahe a v Rakúsku. Do jej portfólia patrí napríklad sieť mediteránnych reštaurácií Primi a Kubu, legendárna reštaurácia a bar Rio, trattoria La Pala, sieť pivární Klubovňa, ale aj Áziou inšpirovaný franchise wagamama s dvomi prevádzkami v Bratislave a v nákupnom centre McArthuer Glenn Designer Outle v Parndorfe, v Rakúsku. Na bratislavskej nočnej scéne patria medzi najvychytenejšie hudobný klub Trafo či legendárny rockový Barrock. Na denné business stravovanie v Bratislave aj Prahe je zameraná sieť samoobslužných kantín Presto. V roku 2019 taktiež Medusa otvorila vlastnú centrálnu výrobu a remeselnú pekáreň a cukráreň Crustino. Najvýznamnejšou prevádzkou v Prahe je Epic, najmodernejší nočný klub v úplnom centre Prahy, ktorý sa nachádza na ulici Revoluční na 3 podzemných podlažiach. Spoločnosť je tiež exkluzívnym dodávateľom závodného stravovania pre fabriky Volkswagen Slovakia a.s., pre logistické centrum Amazon v Seredi či pre Jaguar Land Rover pri Nitre. Cateringové a eventové služby zabezpečuje Medusa vlastnou eventovou a cateringovou divíziou. Spoločnosť zamestnáva viac ako 1.400 zamestnancov vo viac ako 40 prevádzkach na Slovensku, v Čechách a Rakúsku, v siedmich mestách. Medzi významné projekty patrí jej vlastný vzdelávací program a systém Medusa Academy a vlastný lojalitný systém MedusaCard s viac ako 120 000 členmi.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov