Sous Chef - závodné stravovanie

Miesto práce:

Nitra

Mzdové podmienky:

Od 800 € až 1300€, závisí od seniority a skúseností daného uchádzača

Termín nástupu:

Ihneď

Druh pracovného pomeru:

plný úväzok

Čím nás určite oslovíš?

Ako najväčší gastro zamestnávateľ na Slovensku, Medusa Group, hľadáme pre našu kantínu v Nitre kolegov, ktorí už nechcú pracovať 350 hodín, no chcú pracovať 8 hodín od pondelka do piatku. Na základe rozpisu sa budú striedať na doobednej a poobednej zmene.

Termín nástupu je možný aj ihneď.
Pre zamestnancov zabezpečujeme dopravu prostredníctvom autobusovej dopravy JLR.

Náplň práce:
  • v prípade neprítomnosti Šéfkuchára preberať zodpovednosť za bezpečnosť, kvalitu, vzhľad, množstvo, teplotu podávaných produktov a koordináciu ostatných procesov na výrobnom pracovisku.
  • koordinovať tím teplej kuchyne
  • byť nápomocný Šéfkuchárovi pri administratívnych prácach, školiacich alebo kontrolných procesoch.
  • sám vykonávať prípravný a výrobný proces.
  • pripravovať jedlá podľa stanoveného jedálneho lístka/schváleného rozpisu.
  • zabezpečovať kvalitu pripravených pokrmov.
  • dodržiavať hygienické normy a čistotu na pracovisku.
  • zodpovedať za správnu manipuláciu so základnými surovinami, dodržiavať normy, technologický postup pri výrobe.
  • zabezpečovanie tovaru potrebného pre výrobu.
  • iné podľa určenia nadriadeného.

Čo ti ponúkame navyše?

  • zázemie stabilnej spoločnosti a istota pravidelnej mzdy
  • kariérny rast
  • zabezpečená strava a neobmedzený pitný režim
  • kompletné pracovné oblečenie a príspevok na jeho údržbu
  • preplácanie nadčasov
  • zamestnanecká zľava 30% vo všetkých prevádzkach spoločnosti MG
  • zabezpečená doprava

Ako si ťa predstavujeme:

Odborné schopnosti:
  • skúsenosť na pozícií Šéfkuchár/Sous Chef
  • skúsenosť s riadením ľudí
  • skúsenosť s riadením viacerých výrobných
jednotiek výhodou
  • potravinársky preukaz
  • hygienické minimum/výučný list

Osobnostné predpoklady:
  • riadiace a organizačné schopnosti
  • rozhodnosť
  • komunikatívnosť
  • pro klientska orientácia
  • reprezentatívnosť
  • sledovanie súčasných trendov v rámci kuchyni
Poslať životopis
ID: 3475856  Dátum zverejnenia: 23.8.2019  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Od 800 € až 1300€, závisí od seniority a skúseností daného uchádzača