Technológ v potravinárskej výrobe

MEDAS, s.r.o.

Miesto práce
Sadová 12, okres Spišská Nová Ves
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.03.2018

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- asistencia pri uvádzaní nových výrobných liniek do prevádzky,
- návrh, vývoj, výskum a inovácie výrobkov,
- vyhľadávanie a výber dodávateľov surovín,
- vypracovanie technologických postupov výroby,
- zavádzanie zmien v receptúrach výrobkov,
- vytváranie a aktualizácia špecifikácií výrobkov podľa platnej legislatívy a internej dokumentácie,
- vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu,
- súčinnosť pri aktualizácií systému riadenia kvality: HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000,
- spolupráca pri tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality,
- vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie,
- senzorické hodnotenie surovín a výrobkov.

Informácie o výberovom konaní

Spoločnosť MEDAS, s.r.o. je slovenským lídrom v oblasti spracovania včelieho medu. V roku 2018 rozširujeme náš sortiment o nové výrobky. Výhodou uchádzača sú skúsenosti v oblasti spracovania čokolády, výroby cukroviniek, výroby dražovaných výrobkov, orechov a sušeného ovocia.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

potravinárstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Osobnostné predpoklady a zručnosti

-prehľad v oblasti zdravého životného štýlu a zdravej výživy,
-záujem o nové trendy vo výrobe potravín,
-organizovanie a plánovanie práce,
-pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti),
-samostatnosť,

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spracovanie včelieho medu, orechov, sušeného ovocia a distribúcia potravín.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 3304982  Dátum zverejnenia: 7.2.2018