Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Technológ v potravinárskej výrobe
MEDAS, s.r.o.
Miesto práce
Sadová 12, okres Spišská Nová Ves
Sadová 12, okres Spišská Nová Ves
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
01.03.2018
01.03.2018
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- asistencia pri uvádzaní nových výrobných liniek do prevádzky,
- návrh, vývoj, výskum a inovácie výrobkov,
- vyhľadávanie a výber dodávateľov surovín,
- vypracovanie technologických postupov výroby,
- zavádzanie zmien v receptúrach výrobkov,
- vytváranie a aktualizácia špecifikácií výrobkov podľa platnej legislatívy a internej dokumentácie,
- vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu,
- súčinnosť pri aktualizácií systému riadenia kvality: HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000,
- spolupráca pri tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality,
- vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie,
- senzorické hodnotenie surovín a výrobkov.
- návrh, vývoj, výskum a inovácie výrobkov,
- vyhľadávanie a výber dodávateľov surovín,
- vypracovanie technologických postupov výroby,
- zavádzanie zmien v receptúrach výrobkov,
- vytváranie a aktualizácia špecifikácií výrobkov podľa platnej legislatívy a internej dokumentácie,
- vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu,
- súčinnosť pri aktualizácií systému riadenia kvality: HACCP, IFS, BRC, FSSC 22000,
- spolupráca pri tvorbe a uplatňovaní platnej dokumentácie systému kvality,
- vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie,
- senzorické hodnotenie surovín a výrobkov.
Informácie o výberovom konaní
Spoločnosť MEDAS, s.r.o. je slovenským lídrom v oblasti spracovania včelieho medu. V roku 2018 rozširujeme náš sortiment o nové výrobky. Výhodou uchádzača sú skúsenosti v oblasti spracovania čokolády, výroby cukroviniek, výroby dražovaných výrobkov, orechov a sušeného ovocia.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
potravinárstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
-prehľad v oblasti zdravého životného štýlu a zdravej výživy,
-záujem o nové trendy vo výrobe potravín,
-organizovanie a plánovanie práce,
-pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti),
-samostatnosť,
-záujem o nové trendy vo výrobe potravín,
-organizovanie a plánovanie práce,
-pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti),
-samostatnosť,
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spracovanie včelieho medu, orechov, sušeného ovocia a distribúcia potravín.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 3304982
Dátum zverejnenia: 7.2.2018
2018-02-07
lokalita: okres Spišská Nová Ves Pozícia: Potravinársky technológ Spoločnosť: MEDAS, s.r.o.