Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár do úspešného hotela na Donovaloch! Ubytovanie úplne zdarma.
Manuvia, a. s.
Miesto práce
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Mzdové podmienky (brutto)
1 000-1 400 EUR/mes
1 000-1 400 EUR/mes
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Kuchár v tomto hoteli:
- Samostatne pracuje na príprave jedál.
- Pripravuje pracovisko pred začatím prevádzky, dbá o jeho čistotu vrátane skladov.
- Neustále spolupracuje so strediskom bar.
- Pripomienky, želania a špeciálne požiadavky hostí okamžite tlmočí šéfkuchárovi alebo ním poverenému zástupcovi a vybavuje ich k plnej spokojnosti zákazníka.
- Vedie záznam o výrobe a výdaji jedál pre zamestnancov.
- Dodržiava miery, váhy a technologické postupy pri príprave jedál.
- Je bezprostredne zodpovedný za dodržiavanie kvantity a kvality jedál, asistuje pri kalkuláciách novo zavádzaných jedál.
- Zodpovedá za čistotu, kvalitu a správnosť použitého inventáru a po skončení prevádzky dbá o správne uloženie inventáru.
- Vedie evidenciu týkajúcu sa kompletných zápisov o výrobnej praxi – HACCP a dokumentáciu sanitačného programu.
- Dbá o včasné dopĺňanie potravín. Pomáha pri zabezpečovaní pohotovostných zásob potravín.
- Zodpovedá za správne skladovanie tovaru tak, aby nedochádzalo k zbytočným stratám a škodám
- Po skončení prevádzky dbá o správne uloženie inventáru, denne čistí technologické zariadenia (chladiace zariadenia, konvektomaty, šporáky atď.), pripravuje svoje pracovisko na nasledujúci deň a zamyká vchody na svoje stredisko a do skladov (zodpovedá za šetrenie energiami).
- Kontroluje záručné doby zvereného tovaru (mesiac pred uplynutím záručnej doby upozorní nadriadeného a rozhodnú o ďalšom postupe).
- Vždy po ukončení mesiaca alebo na požiadanie nadriadeného vypracuje podľa predtlače inventúru zásob, ktoré sú určené k zúčtovaniu.
- Odovzdáva svoje odborné skúsenosti spolupracovníkom, zaúča najmä novoprijatých zamestnancov a vedie ich k tímovej práci.
- Pri komunikácii s hosťom, kolegom, či nadriadeným dodržiava pravidlá slušného správania.
- Samostatne pracuje na príprave jedál.
- Pripravuje pracovisko pred začatím prevádzky, dbá o jeho čistotu vrátane skladov.
- Neustále spolupracuje so strediskom bar.
- Pripomienky, želania a špeciálne požiadavky hostí okamžite tlmočí šéfkuchárovi alebo ním poverenému zástupcovi a vybavuje ich k plnej spokojnosti zákazníka.
- Vedie záznam o výrobe a výdaji jedál pre zamestnancov.
- Dodržiava miery, váhy a technologické postupy pri príprave jedál.
- Je bezprostredne zodpovedný za dodržiavanie kvantity a kvality jedál, asistuje pri kalkuláciách novo zavádzaných jedál.
- Zodpovedá za čistotu, kvalitu a správnosť použitého inventáru a po skončení prevádzky dbá o správne uloženie inventáru.
- Vedie evidenciu týkajúcu sa kompletných zápisov o výrobnej praxi – HACCP a dokumentáciu sanitačného programu.
- Dbá o včasné dopĺňanie potravín. Pomáha pri zabezpečovaní pohotovostných zásob potravín.
- Zodpovedá za správne skladovanie tovaru tak, aby nedochádzalo k zbytočným stratám a škodám
- Po skončení prevádzky dbá o správne uloženie inventáru, denne čistí technologické zariadenia (chladiace zariadenia, konvektomaty, šporáky atď.), pripravuje svoje pracovisko na nasledujúci deň a zamyká vchody na svoje stredisko a do skladov (zodpovedá za šetrenie energiami).
- Kontroluje záručné doby zvereného tovaru (mesiac pred uplynutím záručnej doby upozorní nadriadeného a rozhodnú o ďalšom postupe).
- Vždy po ukončení mesiaca alebo na požiadanie nadriadeného vypracuje podľa predtlače inventúru zásob, ktoré sú určené k zúčtovaniu.
- Odovzdáva svoje odborné skúsenosti spolupracovníkom, zaúča najmä novoprijatých zamestnancov a vedie ich k tímovej práci.
- Pri komunikácii s hosťom, kolegom, či nadriadeným dodržiava pravidlá slušného správania.
Zamestnanecké výhody, benefity
Tento hotel Vám ponúka:
- motivujúce finančné ohodnotenie
- prácu v hoteli v príjemnom horskom a klientmi obľúbenom prostredi
- moderné priestory kuchyne
- ubytovanie zdarma
- možnosť kariérneho postupu
- motivujúce finančné ohodnotenie
- prácu v hoteli v príjemnom horskom a klientmi obľúbenom prostredi
- moderné priestory kuchyne
- ubytovanie zdarma
- možnosť kariérneho postupu
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu mi pošlite svoj životopis. Budem kontaktovať vybraných uchádzačov. Ďakujem všetkým za spoluprácu.
Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná
Hotely, penzióny, ubytovne a pod.
Našim klientom je trojhviezdičkový hotel s tradíciou, neformálnou rodinnou atmosférou ako aj historickým významom pre dnes už rozsiahle a vybudované lyžiarske stredisko Donovaly. Hotel ponúka kvalitné, nadštardné služby a servis v nových priestoroch reštaurácie, lobby baru, kavierne či zmodernizovaných kongresových priestoroch.
Našim klientom je trojhviezdičkový hotel s tradíciou, neformálnou rodinnou atmosférou ako aj historickým významom pre dnes už rozsiahle a vybudované lyžiarske stredisko Donovaly. Hotel ponúka kvalitné, nadštardné služby a servis v nových priestoroch reštaurácie, lobby baru, kavierne či zmodernizovaných kongresových priestoroch.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Ste vhodným kandidátom ak máte:
- skúsenosť v práci na pozícii Kuchár
- chuť pracovať, precíznosť a sebadisciplínu
- motiváciu uspokojiť zákazníkov dobrým jedlom
- tímového ducha
- skúsenosť v práci na pozícii Kuchár
- chuť pracovať, precíznosť a sebadisciplínu
- motiváciu uspokojiť zákazníkov dobrým jedlom
- tímového ducha
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme Manuvia – medzinárodná personálna agentúra, ktorá pôsobí na slovenskom a českom trhu už vyše 20 rokov. Zaisťujeme komplexný servis služieb náboru zamestnancov do spoločností. A to od dopravy a ubytovania až po starostlivosť koordinátorov o pracovníkov pri nástupe na pracovisko. Okrem náboru robotníckych pozícií vám môžeme ponúknuť aj naše služby v oblasti recruitmentu profesionálov a manažérov. Náš skúsený tím operuje naprieč Českom, Slovenskom a Maďarskom a je schopný vám poskytnúť špecialistov v niekoľkých rôznych odvetviach. Nezmeškajte tie najlepšie pracovné ponuky a kontaktujte nás ešte dnes! Naši skúsení náborári nájdu každému prácu na mieru.
Počet zamestnancov
5000 a viac zamestnancov
Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.
Počet zamestnancov
5000 a viac zamestnancov
Spoločnosť je držiteľ povolenia na sprostredkovanie práce.
Počet zamestnancov
1000 a viac zamestnancov
ID: 3559788
Dátum zverejnenia: 15.1.2019
2019-01-15
lokalita: okres Banská Bystrica Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Manuvia, a. s.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1 000-1 400 EUR/mes