Šéfkuchár v reštaurácii Bernard Pub Maladinovo / Poskytujeme ubytovanie

Maladinovo s.r.o.

Miesto práce
Pri Zátoke 66/6, Liptovský Mikuláš
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
1.5.2024
Mzdové podmienky (brutto)
2 500 - 3 000 EUR/mesiacMzda sa skladá z fixnej zložky a variabilnej zložky. Konečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu a profesionálnych schopností kandidáta. Pracovná zmluva je na dobu neurčitú.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme nadšeného a skúseného šéfkuchára, ktorý bude mať pod palcom komplexné vedenie našej kuchyne a zamestnancov. Tvojou úlohou bude nielen viesť, organizovať a efektívne rozdeľovať úlohy členom kuchárskeho tímu, ale aj zabezpečovať, aby všetko išlo hladko a bez problémov.

Od našeho ideálneho kandidáta očakávame minimálne päťročnú prax na pozícii šéfkuchára a schopnosť byť prirodzeným a ľudským lídrom, ktorý vie motivovať a riadiť tím. Budeš mať možnosť sledovať a implementovať nové trendy v gastronómii a modernej kuchyni, a to nielen v tvorbe receptúr, ale aj vo vedení personálnej agendy a organizovaní práce v kuchyni.

Tvoj zmysel pre detail a kreativita pri varení jedál nám pomôžu zachovať excelentnú kvalitu jedál, pričom budeš mať príležitosť navrhovať menu. Okrem toho sa budeš starať aj o čistotu pracovného prostredia a dodržiavanie hygienického systému HACCP. Tvojou úlohou bude sledovať skladové zásoby, objednávať a prijímať ich. 

Bernard Pub je franšíza známeho rodinného pivovaru Bernard. Na Slovensku sme zatiaľ jediní a musíme sa pochváliť, že kvalita jedál a čapovaného piva je u nás na naozaj vysokej úrovni. Veď sa príď presvedčiť :)

Nie sme len reštaurácia, sme apartmánový rezort, ktorý, aj vďaka jedlu a perfektne fungujúcej reštaurácii, poskytuje svojim hosťom zážitky.

Pokiaľ sa cítiš byť správnou osobou pre túto pozíciu, neváhaj nám poslať svoj životopis a pár slov o tom, prečo by si mal byť práve ty naším novým šéfkuchárom!


Tvojou úlohou bude:

  • zodpovednosť za kvalitu a chuť pripravovaných jedál
  • zodpovednosť za ekonomickú stránku kuchyne
  • viesť a motivovať kuchárov
  • rozdeľovať prácu, plánovať zmeny podľa obsadenosti rezortu
  • mať pod palcom pravidelnú mesačnú inventúru a jej vyhodnotenie
  • spolupracovať s F&B manažérom, marketingom a obchodným manažérom na tvorbe ponuky pre rôzne eventy




Zamestnanecké výhody, benefity

- práca v príjemnom kolektíve
- 8 hodinový prac. čas/ flexibilné rozvrhnutie

- stabilné zázemie v rozrastajúcej sa spoločnosti
- zabezpečené stravovanie

- poskytujeme ubytovanie    
- práca v prestížnom rezorte Maladinovo

- zľavy na všetky služby v rezorte - reštaurácia, wellness, ubytovanie, pivné kúpele, prenájom priestorov na osobné oslavy
- bohatý benefitný program - dochádzkový bonus, benefity pri dôležitých životných udalostiach, sick days, flexibilný pracovný čas...

- karta Multisport (príspevok 50%) a stravovacia karta UP

Informácie o výberovom konaní

Poprosíme o zaslanie životopisu. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár

Prax na pozícii/v oblasti

kuchár

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti


-        asertívny a pozitívny prístup k ľudom

-        ochota a chuť pracovať

-        tímový hráč

-        samostatnosť

-        technické myslenie a schopnosť rozmýšľať v súvislostiach


Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Ubytovací komplex na brehu Liptovskej Mary, ktorý tvorí 7 apartmánových domov s 91 apartmánmi, wellness a reštaurácia Bernard Pub Maladinovo. Miesto práce sa nachádza len 10 min. pešo od Aquaparku Tatralandia, na brehu Liptovskej Mary a 1,8 km od vlakovej stanice v Liptovskom Mikuláši.

Viac info o rezorte: www.maladinovo.sk

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Tereza Tkáčová
Tel.: +421911553387
E-mail: poslať životopis
ID: 4813381  Dátum zverejnenia: 22.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 2 500 EUR/mesiac