Šéfkuchár v reštaurácii Bernard Pub Maladinovo / Poskytujeme ubytovanie
Maladinovo s.r.o.
Pri Zátoke 66/6, Liptovský Mikuláš
plný úväzok, živnosť
1.5.2024
2 500 - 3 000 EUR/mesiacMzda sa skladá z fixnej zložky a variabilnej zložky. Konečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu a profesionálnych schopností kandidáta. Pracovná zmluva je na dobu neurčitú.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme nadšeného a skúseného šéfkuchára, ktorý bude mať pod palcom komplexné vedenie našej kuchyne a zamestnancov. Tvojou úlohou bude nielen viesť, organizovať a efektívne rozdeľovať úlohy členom kuchárskeho tímu, ale aj zabezpečovať, aby všetko išlo hladko a bez problémov.
Od našeho ideálneho kandidáta očakávame minimálne päťročnú prax na pozícii šéfkuchára a schopnosť byť prirodzeným a ľudským lídrom, ktorý vie motivovať a riadiť tím. Budeš mať možnosť sledovať a implementovať nové trendy v gastronómii a modernej kuchyni, a to nielen v tvorbe receptúr, ale aj vo vedení personálnej agendy a organizovaní práce v kuchyni.
Tvoj zmysel pre detail a kreativita pri varení jedál nám pomôžu zachovať excelentnú kvalitu jedál, pričom budeš mať príležitosť navrhovať menu. Okrem toho sa budeš starať aj o čistotu pracovného prostredia a dodržiavanie hygienického systému HACCP. Tvojou úlohou bude sledovať skladové zásoby, objednávať a prijímať ich.
Bernard Pub je franšíza známeho rodinného pivovaru Bernard. Na Slovensku sme zatiaľ jediní a musíme sa pochváliť, že kvalita jedál a čapovaného piva je u nás na naozaj vysokej úrovni. Veď sa príď presvedčiť :)
Nie sme len reštaurácia, sme apartmánový rezort, ktorý, aj vďaka jedlu a perfektne fungujúcej reštaurácii, poskytuje svojim hosťom zážitky.
Pokiaľ sa cítiš byť správnou osobou pre túto pozíciu, neváhaj nám poslať svoj životopis a pár slov o tom, prečo by si mal byť práve ty naším novým šéfkuchárom!
Tvojou úlohou bude:
- zodpovednosť za kvalitu a chuť pripravovaných jedál
- zodpovednosť za ekonomickú stránku kuchyne
- viesť a motivovať kuchárov
- rozdeľovať prácu, plánovať zmeny podľa obsadenosti rezortu
- mať pod palcom pravidelnú mesačnú inventúru a jej vyhodnotenie
- spolupracovať s F&B manažérom, marketingom a obchodným manažérom na tvorbe ponuky pre rôzne eventy
Zamestnanecké výhody, benefity
- 8 hodinový prac. čas/ flexibilné rozvrhnutie
- stabilné zázemie v rozrastajúcej sa spoločnosti
- zabezpečené stravovanie
- poskytujeme ubytovanie
- práca v prestížnom rezorte Maladinovo
- zľavy na všetky služby v rezorte - reštaurácia, wellness, ubytovanie, pivné kúpele, prenájom priestorov na osobné oslavy
- bohatý benefitný program - dochádzkový bonus, benefity pri dôležitých životných udalostiach, sick days, flexibilný pracovný čas...
- karta Multisport (príspevok 50%) a stravovacia karta UP
Informácie o výberovom konaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- asertívny a pozitívny prístup k ľudom
- ochota a chuť pracovať
- tímový hráč
- samostatnosť
- technické myslenie a schopnosť rozmýšľať v súvislostiach
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Viac info o rezorte: www.maladinovo.sk