Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kontrolór závodných gastro prevádzok
Grand Gastro s.r.o.
Miesto práce
Bratislavský kraj, Žilinský kraj, Trnavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
Bratislavský kraj, Žilinský kraj, Trnavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
01.07.2018
01.07.2018
Mzdové podmienky (brutto)
1000
1000
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Spoločnosť Little Paradise Gastronomy Service s.r.o. obsadzuje pozíciu kontrolóra závodných gastro
prevádzok, ktoré sú situované na západnom a strednom Slovensku. Ak sa orientujete v biznise HORECA, ste
líderský typ, dokážete si presadiť svoje záujmy, máte cit pre riešenie medziľudských vzťahov na pracovisku,
ste precízny v dodržiavaní pravidiel, ste flexibilný v čase aj mieste, pošlite nám svoj motivačný list so
životopisom.
Aktívna práca na prevádzkach závodného stravovania - kontrola dodržiavania vzhľadu výdajných miest, vitrín,
regálov, vystavovania a prezentácie jedál a doplnkového sortimentu, poriadku a čistoty
Jednotný dizajn prevádzok
Nábor zamestnancov
Unifikované oblečenie personálu, vystupovanie a správanie sa personálu
Riešenie dotazov a požiadaviek existujúcich klientov
Vyhľadávanie nových klientov
Vypracovávanie ponúk pre nových klientov
Inovácie
Technické vybavenie prevádzok
Zabezpečenie presunov, údržby a opráv technického vybavenia
prevádzok, ktoré sú situované na západnom a strednom Slovensku. Ak sa orientujete v biznise HORECA, ste
líderský typ, dokážete si presadiť svoje záujmy, máte cit pre riešenie medziľudských vzťahov na pracovisku,
ste precízny v dodržiavaní pravidiel, ste flexibilný v čase aj mieste, pošlite nám svoj motivačný list so
životopisom.
Aktívna práca na prevádzkach závodného stravovania - kontrola dodržiavania vzhľadu výdajných miest, vitrín,
regálov, vystavovania a prezentácie jedál a doplnkového sortimentu, poriadku a čistoty
Jednotný dizajn prevádzok
Nábor zamestnancov
Unifikované oblečenie personálu, vystupovanie a správanie sa personálu
Riešenie dotazov a požiadaviek existujúcich klientov
Vyhľadávanie nových klientov
Vypracovávanie ponúk pre nových klientov
Inovácie
Technické vybavenie prevádzok
Zabezpečenie presunov, údržby a opráv technického vybavenia
Zamestnanecké výhody, benefity
Výhodné stravovanie
Profesijný rast
Flexibilita
Profesijný rast
Flexibilita
Informácie o výberovom konaní
Dovoľujeme si informovať uchádzačov, že kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú
kladené požiadavky a majú prax v gastro segmente.
kladené požiadavky a majú prax v gastro segmente.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Maďarský jazyk - Pokročilý (C1)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Expert
Fakturácia - Pokročilý
Personalistika - Pokročilý
Fakturácia - Pokročilý
Personalistika - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Ovládanie predpisov v oblasti gastro, HACCP
Skúsenosti so zostavovaním receptúr a modifikáciou jedál
Poznanie malooobchodného sortimentu bufetov
Kvalita surovín a hotových jedál, poskytovaných služieb
Práca s HORECA programami
Inventarizácia
Marketing gastro prevádzok
Cestovanie
Zmysel pre detail, precíznosť
Komunikačné schopnosti
Analytické myslenie
Inovatívny prístup
Obchodné cítenie
Flexibilita
Vytrvalosť
Skúsenosti so zostavovaním receptúr a modifikáciou jedál
Poznanie malooobchodného sortimentu bufetov
Kvalita surovín a hotových jedál, poskytovaných služieb
Práca s HORECA programami
Inventarizácia
Marketing gastro prevádzok
Cestovanie
Zmysel pre detail, precíznosť
Komunikačné schopnosti
Analytické myslenie
Inovatívny prístup
Obchodné cítenie
Flexibilita
Vytrvalosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3418251
Dátum zverejnenia: 12.6.2018
2018-06-12
lokalita: Bratislavský kraj, Žilinský kraj, Trnavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie) Pozícia: F&B manažér, Manažér kvality, Marketingový manažér, Regionálny / Oblastný manažér Spoločnosť: Grand Gastro s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1000