Kontrolór závodných gastro prevádzok

Grand Gastro s.r.o.

Miesto práce
Bratislavský kraj, Žilinský kraj, Trnavský kraj (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.07.2018
Mzdové podmienky (brutto)
1000

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Spoločnosť Little Paradise Gastronomy Service s.r.o. obsadzuje pozíciu kontrolóra závodných gastro
prevádzok, ktoré sú situované na západnom a strednom Slovensku. Ak sa orientujete v biznise HORECA, ste
líderský typ, dokážete si presadiť svoje záujmy, máte cit pre riešenie medziľudských vzťahov na pracovisku,
ste precízny v dodržiavaní pravidiel, ste flexibilný v čase aj mieste, pošlite nám svoj motivačný list so
životopisom.
Aktívna práca na prevádzkach závodného stravovania - kontrola dodržiavania vzhľadu výdajných miest, vitrín,
regálov, vystavovania a prezentácie jedál a doplnkového sortimentu, poriadku a čistoty
Jednotný dizajn prevádzok
Nábor zamestnancov
Unifikované oblečenie personálu, vystupovanie a správanie sa personálu
Riešenie dotazov a požiadaviek existujúcich klientov
Vyhľadávanie nových klientov
Vypracovávanie ponúk pre nových klientov
Inovácie
Technické vybavenie prevádzok
Zabezpečenie presunov, údržby a opráv technického vybavenia

Zamestnanecké výhody, benefity

Výhodné stravovanie
Profesijný rast
Flexibilita

Informácie o výberovom konaní

Dovoľujeme si informovať uchádzačov, že kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú
kladené požiadavky a majú prax v gastro segmente.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Maďarský jazyk - Pokročilý (C1)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Expert
Fakturácia - Pokročilý
Personalistika - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Ovládanie predpisov v oblasti gastro, HACCP
Skúsenosti so zostavovaním receptúr a modifikáciou jedál
Poznanie malooobchodného sortimentu bufetov
Kvalita surovín a hotových jedál, poskytovaných služieb
Práca s HORECA programami
Inventarizácia
Marketing gastro prevádzok
Cestovanie
Zmysel pre detail, precíznosť
Komunikačné schopnosti
Analytické myslenie
Inovatívny prístup
Obchodné cítenie
Flexibilita
Vytrvalosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3418251  Dátum zverejnenia: 12.6.2018  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1000