Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér prevádzky reštaurácie a hotela/F&B manager
Kaštieľ Kubínyi s.r.o.
Miesto práce
Vyšný Kubín
Vyšný Kubín
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť
plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1300 Eur + ďalšie bonusy v závislosti od skúseností a znalostí kandidáta
1300 Eur + ďalšie bonusy v závislosti od skúseností a znalostí kandidáta
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Organizovanie, riadenie, kontrola a zodpovednosť za plynulý a bezproblémový chod výrobného a odbytových stredísk hotela (kuchyňa, bar a reštaurácia)
- Komplexný a operatívny manažment prevádzky
- Zodpovednosť za tvorbu kalkulácií, jedálnych lístkov, menu zostáv
- Zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva
- Zodpovednosť za riadne a včasné spracovanie inventúr
- Zodpovednosť za celkovú kvalitu poskytovaných služieb
- Zodpovednosť za zvyšovanie kvality a úrovne poskytovaných služieb
- Sledovanie a uplatňovanie noviniek a trendov v oblasti gastronómie
- Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych noriem
- Dohľad a realizácia firemných akcií, školení, seminárov, rodinných osláv a spoločenských podujatí
- Zodpovednosť za správne, včasné a riadne spracovanie príslušných prevádzkových dokladov a výkazov, podklady pre účtovníctvo
- Zabezpečovanie a kontrola dodržiavania prevádzkových, hygienických a bezpečnostných štandardov
- Kontrola a zodpovednosť za efektivitu práce na zverených úsekoch
- Komunikácia s klientom a vytváranie dlhodobých pozitívnych vzťahov
- Príprava, koordinovanie a zabezpečovanie požiadaviek klientov
- Komunikácia s dodávateľmi a udržiavanie dobrých obchodných vzťahov
- Riešenie prípadných krízových situácií
- Navrhovanie a zlepšovanie nových pracovných postupov
- Vedenie, koordinácia a motivácia pracovníkov (kontrolná a riadiaca činnosť)
- Zodpovednosť za plnenie cieľov a úloh stanovených vedením spoločnosti
- Komplexný a operatívny manažment prevádzky
- Zodpovednosť za tvorbu kalkulácií, jedálnych lístkov, menu zostáv
- Zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva
- Zodpovednosť za riadne a včasné spracovanie inventúr
- Zodpovednosť za celkovú kvalitu poskytovaných služieb
- Zodpovednosť za zvyšovanie kvality a úrovne poskytovaných služieb
- Sledovanie a uplatňovanie noviniek a trendov v oblasti gastronómie
- Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych noriem
- Dohľad a realizácia firemných akcií, školení, seminárov, rodinných osláv a spoločenských podujatí
- Zodpovednosť za správne, včasné a riadne spracovanie príslušných prevádzkových dokladov a výkazov, podklady pre účtovníctvo
- Zabezpečovanie a kontrola dodržiavania prevádzkových, hygienických a bezpečnostných štandardov
- Kontrola a zodpovednosť za efektivitu práce na zverených úsekoch
- Komunikácia s klientom a vytváranie dlhodobých pozitívnych vzťahov
- Príprava, koordinovanie a zabezpečovanie požiadaviek klientov
- Komunikácia s dodávateľmi a udržiavanie dobrých obchodných vzťahov
- Riešenie prípadných krízových situácií
- Navrhovanie a zlepšovanie nových pracovných postupov
- Vedenie, koordinácia a motivácia pracovníkov (kontrolná a riadiaca činnosť)
- Zodpovednosť za plnenie cieľov a úloh stanovených vedením spoločnosti
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v neštandardnom a krásnom prostredí renesančného kaštieľa.
Firemné teambildingy.
Možnosť ďalšieho vzdelávania, stačí ochota a chuť napredovať.
Firemné stravovanie samozrejmosťou.
Firemné teambildingy.
Možnosť ďalšieho vzdelávania, stačí ochota a chuť napredovať.
Firemné stravovanie samozrejmosťou.
Informácie o výberovom konaní
O výberom konaní budeme informovať len vybraných kandidátov. Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Manažment, hotelová akadémia, reštauračné služby
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Pokročilý (C1) alebo Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1)
Vodičský preukaz
A
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Vedieť pracovať pod stresom.
Nemecký jazyk - výhodou.
5 rokov praxe v obore reštauračných a hotelových služieb je nevyhnutnosť.
Od kandidáta sa vyžaduje ekonomická gramotnosť, manažérske zručnosti, schopnosť viesť a koučovať ľudí tak aby prinášali čo najlepšie výsledky.
Znalosť programu Hores a Food je výhodou.
Nemecký jazyk - výhodou.
5 rokov praxe v obore reštauračných a hotelových služieb je nevyhnutnosť.
Od kandidáta sa vyžaduje ekonomická gramotnosť, manažérske zručnosti, schopnosť viesť a koučovať ľudí tak aby prinášali čo najlepšie výsledky.
Znalosť programu Hores a Food je výhodou.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Kaštieľ Kubínyi je historický areál, ktorý sa nachádza vo Vyšnom Kubíne. Celý objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou a v súčastnosti slúži ako hotel s reštauráciou. Naše priestory sú ideálnym miestom pre relax spojený s kvalitnou gastronómiou. Organizujeme kultúrne podujatia, zabezpečuje výnimočný catering, realizujeme svadby, firemné akcie či rodinné oslavy. Viac sa o nás dozviete na www.kastielkubinyi.sk
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 3613395
Dátum zverejnenia: 17.7.2019
2019-07-17
lokalita: Vyšný Kubín Pozícia: F&B manažér Spoločnosť: Kaštieľ Kubínyi s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1300 Eur + ďalšie bonusy v závislosti od skúseností a znalostí kandidáta