Raňajkový kuchár/ka v hoteli PANORAMA **** Štrbské Pleso
INVEST-TATRA s.r.o. - Hotel Panorama ****, Štrbské Pleso
Hotel Panorama Resort ****, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry-Štrbské Pleso
plný úväzok
2024-06-01
1 540 - 1 700 EUR/mesiacPlatové podmienky: 1540 – 1700 EUR brutto / mesiac cca 170 hodín + príplatky podľa zákonníka práce
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Raňajkový Kuchár - Buďte tvorcom kulinárskych zážitkov v Hoteli PANORAMA **** Štrbské Pleso!
Hotelová reštaurácia "PANORAMA" zaradená do kulinárskeho bedekra GURMAN na rok 2024.
Lokalita: Štrbské Pleso, Vysoké Tatry, Slovensko
️ O pozícii:
Ako raňajkový kuchár v našom hoteli budete súčasťou kreatívneho a dynamického tímu, ktorý má za cieľ každodenne potešiť našich hostí vynikajúcimi bufetovými delikatesami na raňajky.
Vaše úlohy a zodpovednosti:
Príprava jedál na raňajkový bufet
Udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
Spolupráca s celým kuchárskym a servisným tímom pri príprave a podávaní jedál
Aktívna účasť na vytváraní nových a inovatívnych pokrmov
Čo od vás očakávame:
Skúsenosti na pozícii kuchár – vášeň pre gastronómiu je kľúčová!
Tvorivý prístup k vareniu, záujem o najnovšie kulinárske trendy
Tímovosť, flexibilita a proklientský prístup
Chuť učiť sa a neustále sa zlepšovať
Čo ponúkame:
Prácu v prestížnom 4-hviezdičkovom hoteli v srdci Vysokých Tatier
Konkurencieschopné platové ohodnotenie a zamestnanecké benefity
Možnosť osobného a profesionálneho rastu a rozvoja
Pracovný pomer na dobu neurčitú s možnosťou ubytovania
Dynamický a priateľský kolektív
Pracovný čas: 06:00 -14:30
Zmeny: krátky/dlhý týždeň
Zaujali sme vás? Ak máte chuť stať sa kulinárskou tvárou nášho hotela a prispieť k nezabudnuteľným gastronomickým zážitkom našich hostí, neváhajte a pošlite svoj životopis spolu s motivačným listom. Tešíme sa na Vás!
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Pozícia je vhodná pre absolventa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Zodpovedný a pozitívny prístup
- Ochota pracovať v tíme
- Kreativita pri tvorbe jedál
- Zmysel pre detail
- Profesionál v gastronómii
- Vzdelanie v oblasti gastronómie
- Zručnosť a rýchlosť
- Dobré organizačné schopnosti
- Soft skills: komunikácia, adaptabilita, tímová spolupráca
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Špičkový 4-hviezdičkový hotel nachádzajúci sa v srdci Vysokých Tatier. Pýšime sa vysokým štandardom služieb, jedinečným prostredím a profesionálnym prístupom k našim hosťom. Reštaurácia bola zaradená do kulinárskeho bedekra GURMÁN na rok 2024.