Prevádzkar reštaurácie

Ing. Jozef Chupek

Miesto práce
okres Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.11.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pre našu reštauráciu v Žiline, hľadáme kandidátov na pozíciu manažér prevádzky.
Hľadáme človeka, ktorý sa bude podieľať na zaistení efektívneho riadenia prevádzky a organizácie práce personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov.

Vašou úlohou bude:
- dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, interné predpisy, prevádzkový manuál a všetky štandardy našej spoločnosti
- zaistiť riadne otvorenie a uzatvorenie prevádzky
- udržiavať vysokú úroveň servisu poskytovaného zákazníkom, efektívne riešiť sťažnosti od zákazníkov
- ovládať kompletné portfólio produktov, zodpovedať za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri ich príprave/servírovaní
- zabezpečiť organizáciu a správne prevedenie fyzických inventúr tovaru
- riadiť, organizovať a kontrolovať prácu personálu na prevádzke
- zabezpečovať dodržovanie zásad BOZP, PO, hygienických predpisov a dress code
- podieľať sa na školení a kontrole znalostí zamestnancov prevádzky a tiež na výbere nových zamestnancov na prevádzku
- zabezpečiť manipuláciu s hotovosťou v rámci odvodu tržieb z pokladní
- má hmotnú zodpovednosť za zverené finančné hodnoty a ich riadne vyúčtovanie
- riešiť mimoriadne situácie, okamžite informovať nadriadeného o vzniknutých situáciách

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom, ktorí prejavia záujem.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Základy

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- skúsenosti s vedením tímu
- schopnosť viesť tím prevádzky k dosiahnutiu stanovených výsledkov predaja, spokojnosti zákazníkov
- vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- MS Office – mierne pokročilý
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť zaoberajúca sa gastronómiou.

Počet zamestnancov

5-9 zamestnancov
ID: 3183938  Dátum zverejnenia: 11.9.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou