Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkar reštaurácie
Ing. Jozef Chupek
Miesto práce
okres Žilina
okres Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
01.11.2017
01.11.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pre našu reštauráciu v Žiline, hľadáme kandidátov na pozíciu manažér prevádzky.
Hľadáme človeka, ktorý sa bude podieľať na zaistení efektívneho riadenia prevádzky a organizácie práce personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov.
Vašou úlohou bude:
- dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, interné predpisy, prevádzkový manuál a všetky štandardy našej spoločnosti
- zaistiť riadne otvorenie a uzatvorenie prevádzky
- udržiavať vysokú úroveň servisu poskytovaného zákazníkom, efektívne riešiť sťažnosti od zákazníkov
- ovládať kompletné portfólio produktov, zodpovedať za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri ich príprave/servírovaní
- zabezpečiť organizáciu a správne prevedenie fyzických inventúr tovaru
- riadiť, organizovať a kontrolovať prácu personálu na prevádzke
- zabezpečovať dodržovanie zásad BOZP, PO, hygienických predpisov a dress code
- podieľať sa na školení a kontrole znalostí zamestnancov prevádzky a tiež na výbere nových zamestnancov na prevádzku
- zabezpečiť manipuláciu s hotovosťou v rámci odvodu tržieb z pokladní
- má hmotnú zodpovednosť za zverené finančné hodnoty a ich riadne vyúčtovanie
- riešiť mimoriadne situácie, okamžite informovať nadriadeného o vzniknutých situáciách
Hľadáme človeka, ktorý sa bude podieľať na zaistení efektívneho riadenia prevádzky a organizácie práce personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov.
Vašou úlohou bude:
- dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, interné predpisy, prevádzkový manuál a všetky štandardy našej spoločnosti
- zaistiť riadne otvorenie a uzatvorenie prevádzky
- udržiavať vysokú úroveň servisu poskytovaného zákazníkom, efektívne riešiť sťažnosti od zákazníkov
- ovládať kompletné portfólio produktov, zodpovedať za dodržiavanie noriem a technologických postupov pri ich príprave/servírovaní
- zabezpečiť organizáciu a správne prevedenie fyzických inventúr tovaru
- riadiť, organizovať a kontrolovať prácu personálu na prevádzke
- zabezpečovať dodržovanie zásad BOZP, PO, hygienických predpisov a dress code
- podieľať sa na školení a kontrole znalostí zamestnancov prevádzky a tiež na výbere nových zamestnancov na prevádzku
- zabezpečiť manipuláciu s hotovosťou v rámci odvodu tržieb z pokladní
- má hmotnú zodpovednosť za zverené finančné hodnoty a ich riadne vyúčtovanie
- riešiť mimoriadne situácie, okamžite informovať nadriadeného o vzniknutých situáciách
Informácie o výberovom konaní
Vopred ďakujeme všetkým kandidátom, ktorí prejavia záujem.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Základy
Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Základy
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- skúsenosti s vedením tímu
- schopnosť viesť tím prevádzky k dosiahnutiu stanovených výsledkov predaja, spokojnosti zákazníkov
- vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- MS Office – mierne pokročilý
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- schopnosť viesť tím prevádzky k dosiahnutiu stanovených výsledkov predaja, spokojnosti zákazníkov
- vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
- vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- MS Office – mierne pokročilý
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť zaoberajúca sa gastronómiou.
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 3183938
Dátum zverejnenia: 11.9.2017
2017-09-11
lokalita: okres Žilina Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: Ing. Jozef Chupek
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou