Manager - Assistent prevádzky F&B

Hotel & Spa Resort Kaskady****

Miesto práce
KASKADY HOTEL & SPA RESORT, Letecká, Sliač-Sielnica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zabezpečenie prioritne GASTRO prevádzky počas dňa na základe informácií vopred, nástrojmi a štandardami hotela Kaskady. Byť k dispozícii ostatným zamestnancom hotela, ktorí v daný deň majú službu, operatívne riešenie vzniknutých situácií, vrátane spokojnosti hosťa počas svojej služby.

Manažér hotelovej prevádzky je priamo podriadený FB direktorovi.
Zúčastňuje sa porád vedenia hotela.
Priama zodpovednosť a kompetencie:
Priamo organizovať prácu svojho tímu tak, aby boli splnené všetky požiadavky hostí podľa vopred upresnených požiadaviek:
- pripravenosť prevádzky na daný deň podľa požiadaviek
- pripravenosť personálu
- dostatok inventáru a tovaru na daný deň
- kontrola Mice En Place v kuchyni, pripravenosť kuchyne, dostatok tovaru
Dohliadnie nad dodržiavaním štandardov a konceptov:
- štandardy obsluhy, štandardy komunikácie, koncept raňajok, bufetov, coffeebreakov
Dohliadanie nad dodržiavaním zákonných noriem a predpisov pre Gastro prevádzku počas služby:
- pokladničné systémy, závierky, účtovanie
- HACCP normy, preventívne kontroly nad ich dodržiavaním, zapisovaním, evidenciou
- BOZP normy, dbať na bezpečnosť personálu pri výkone tak, aby neboli ohrození počas výkonu práce
Priame vedenie tímu, dodržiavanie metód motivácie, odmeňovania, pomáhať svojmu tímu dosahvať denné ciele, podieľať sa na ich mesačnom hodnotení. Stanovovanie denných operatívnych cieľov, UPSALE v rámci svojho tímu. Na dennej báze vyhodnocovať výkon svojho tímu, dávať im spätnú väzbu na ich prácu a výkon, dávať návrhy na zlepšenie a za týmto účelom viezť predpísanú evidenciu hodnotenia výkonov svojho tímu , navrhovanie mimoriadnych odmien.
Návrhy a realizácia vhodných aktivít pre posilnenie a podporu tímu.
Komunikácia s manažérmi ostatných stredísk.
Spolupráca s FB Di rektorom pri:
- mesačných inventúrach
- mesačnom odmeňovaní svojho tímu
- hodnotení plánov a prijímaní opatrení za účelom ich plnenia
- pri tvorbe gastrokalendára na celý rok vopred
- riešení podnetov od hostí a návrhov na prevenciu
- návrhu technologického vybavenia Gastro úseku
- návrhu školení, vzdelávania svojho tímu
Počas neprítomnosti General Managera (počas víkendov, v týždni po 18:00)
- preberanie zodpovednosti za celý hotel, preventívna kontrola všetkých stredísk, či je všetko v poriadku, riešenie vzniknutých situácií, požiadaviek a podnetov hostí
- dohliadanie na bezproblémový, funkčný chod prevádzky
- počas víkendov a sviatkov túto pozíciu preberá služba MOD

Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny

750 EUR brutto + pohyblivá zložka do 500 EUR mesačne v skúšobnej dobe, 850 EUR brutto + pohyblivá zložka do 1000 EUR brutto po skúš.dobe

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame:
• Dynamická práca v stabilnom kolektíve
• Práca v úspešnej spoločnosti, ktorá je na trhu už viac ako 15 rokov
• Doprava do práce a z práce zo stanice BB a Sliač
• Zamestnanecká strava
• Ubytovanie
• Príspevok na pracovné oblečenie
• Čistenie pracovného oblečenia
• Karta MULTISPORT
• Ostatné nepeňažné benefity
• Možnosť pracovného postupu

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí budú spĺňať naše požiadavky na danú pracovnú pozíciu. Ďakujeme za pochopenie.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastro, hotelierstvo, kuchyňa, reštaurácia

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Odborné predpoklady:
SŠ, VŠ vzdelanie
Anglický jazyk
Skúsenosti v oblasti práce na gastroprevádzke a v leadership (s vedením tímu)
Skúsenosti s prácou informačných systémov gastroprevádzky (pokladničný systém, uzávierky)
Skúsenosti s hodnotiacimi a motivačnými systémami zamestnancov
Skúsenosti s prácou s hosťami, proklientsky prístup
Orientácia v predpisoch HACCP, mzdových normách
Vodičský preukaz

Osobnostné predpoklady:
Schopnosť analyzovať a riešiť problémy
Komunikatívnosť a príjemné vystupovanie
Schopnosť motivovať ľudí
Kultivovaný ústny prejav
Organizačné schopnosti
Informačná gramotnosť
Samostatnosť
Schopnosť vyjednávania
Flexibilita, schopnosť prispôsobiť sa rýchlo sa meniacim podmienkam
Empatia
Pozitívne myslenie
Sebareflexia
Schopnosť hľadať riešenia na vzniknuté problémy
Schopnosť konštruktívnej debaty

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel & Spa Resort Kaskady**** v obci Sielnica medzi mestami Zvolen a Banská Bystrica.
Kapacita ubytovania 89 komfortne zariadených izieb rôzneho štandardu, 10 moderných rodinných apartmánov, 4 apartmánové domy, reštaurácia s kapacitou 140 osôb, lobby bar, letná terasa, slovenská koliba s terasou, kongresová sála pre 300 osôb, wellness centrum s termálnymi oddychovými a relaxačnými bazénmi, saunový svet, masáže. Hotel sa nachádza v tichom a veľmi príjemnom prostredí na okraji Kremnických vrchov.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov

Adresa spoločnosti

Hotel Kaskády****
Letecká 19
962 31 Sliač
http://www.hotelkaskady.sk
ID: 3554671   Dátum zverejnenia: 6.3.2019   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   750 EUR brutto + pohyblivá zložka do 500 EUR mesačne v skúšobnej dobe, 850 EUR brutto + pohyblivá zložka do 1000 EUR brutto po skúš.dobe