Event & MICE manažér

Miesto práce
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Mzdové podmienky (brutto)
1200 € . Finálna výška platu sa upravuje v závislosti od skúsenosti a dosiahanutej praxe

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme nadšeného a vysoko organizovaného event & MICE manažéra, so schopnosťou plynulého zabezpečenia celého priebehu eventu od začiatku po dokončenie. Náš ideálny kandidát bude schopný poskytnúť vynikajúce služby zákazníkom a organizovať nezabudnuteľné podujatia, ktoré spĺňajú zamýšľané ciele a očakávania a to nielen kreatívne, ale aj dôsledne. Musí disponovať schopnosťou pracovať vo vymedzených časových limitoch a stanovenom rozpočte.
Táto pozícia si vyžaduje silné komunikačné schopnosti, pretože je založená na priamej komunikácií s klientom, kde je potrebná priama identifikácie jeho potrieb a zabezpečenie jeho spokojnosti. Multitasking a prioritizácia činností sú nevyhnutnosťou z dôvodu tak koncepčného, ako aj detailného zabezpečenia.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame neopakovateľnú možnosť podieľať sa na úspešnom návrate takmer strateného symbolu Tatier – historického Hotela Lomnica, priateľské pracovné prostredie a férové podmienky. A okrem toho aj:

  • vzdelávanie a príležitosti k ďalšiemu odbornému a kariérnemu rastu
  • stravovanie v rámci hotela
  • zamestnanecké rovnošaty pre jednotlivé pozície
  • možnosť využitia zamestnaneckej práčovne
  • teambuildingové aktivity pre zamestnancov aj podujatia pre rodinných príslušníkov
  • benefity v oblasti zdravotnej starostlivosti
  • 24.12. voľný deň
  • fin. bonusy podľa hospodárskeho výsledku

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

vysokoškolské II. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Pokročilý (C1)

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Komunikácia s klientom a zadefinovanie presných požiadaviek s ohľadom na charakter a hlavnú myšlienku organizovaných akcií a podujatí.
  • Vypracovanie podrobných návrhov priebehu akcií(časový harmonogram, potrebná vybavenosť, komunikácia s externými dodávateľmi, plánovanie rozpočtu a personálu)
  • Zodpovednosť za navrhovanie, plánovanie, organizovanie a realizovanie spoločenských akcií a podujatí.
  • Komunikovanie podrobnosti o udalostiach vedeniu všetkých hotelových stredísk a poskytovanie podrobných informácie ako sú napríklad požadované potreby potravín a nápojov, audiovizuálne požiadavky, usporiadanie miestnosti, fakturácia, dekorácia priestorov atď.
  • Vedenie propagačných aktivít v súvislosti s eventom
  • Kreatívna tvorba eventových konceptov
  • Navrhovanie a prezentovanie ideových námetov klientom.
  • Uzatváranie objednávok s externými dodávateľmi, vyjednávanie zmluvných podmienok
  • Koordinovanie dodávateľov, riešenie otázok klientov a riešenie problémov v deň podujatia
  • Príprava a sledovanie čerpania stanoveného rozpočtu
  • Kontrolovanie a koordinovanie činností externých dodávateľov
  • Vyhodnocovanie úspešnosti realizovaných akcií a podujatí, analyzovanie nedostatkov a navrhovanie opatrení na ich odstránenie
  • Operatívnosť a schopnosť zabezpečiť riešenie akýchkoľvek problémov
  • Skúsenosti s vedením tímu, alebo skúsenosti na podobnej pozícií sú výhodou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

ZAR, a.s. je investičná spoločnosť, ktorej aktivity smerujú do oblasti rozvoja cestovného ruchu, hotelierstva a gastronómie. Prioritne investuje do opätovného vybudovania tradičných kultúrno-historických hodnôt. Na ich základe buduje a obnovuje kultúrne dedičstvo na Slovensku. Všetky jej projekty (Hotel Lomnica*****, Kuszmannov bazár, Kaštieľ Pálffy, Selaví, VIAJUR, Kuulinair a iné) spájajú hodnoty, umenie žiť dobrý život a pripomínať historické korene súčasným aj budúcim generáciám.

Kto sme – ako tím?

Sme kolektív, ktorý spája nadšenie pre to, čo robíme a tvoríme. Máme radi tímových ľudí, ktorí sa vedia nadchnúť pre všetky naše „brands“ v hospitality a gastronómií. Vybrali sme sa náročnou cestou, pretože veríme, že vieme tento segment na Slovensku posunúť a rozvinúť, dať príležitosť svetovej gastronómií a hotelierstvu aj doma.

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Ingrid Pastorková
E-mail: poslať životopis
ID: 3557987  Dátum zverejnenia: 14.11.2019  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1200 € . Finálna výška platu sa upravuje v závislosti od skúsenosti a dosiahanutej praxe