F&B manažér pre nový horský rezidenčný rezort vo Vysokých Tatrách

Hotel Elements Properties s.r.o.

Miesto práce
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
3Q/2024
Mzdové podmienky (brutto)
2 000 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Garantuje normálny chod prevádzky vo všetkých F&B strediskách z pohľadu ziskovosti, udržiavania a zvyšovania kvality štandardov, ako aj komunikácie, riadenia, pokynov a dohliadania nad zodpovednými pracovníkmi.

Úlohou F&B manažéra bude:

Koordinovať organizačnú a administratívnu činnosť vo všetkých oblastiach oddelenia Food and Beverage.

Zúčastňovať/spolupodieľať sa na príprave každoročného biznis plánu a obchodného a marketingového plánovania.

Úzko monitorovať zisky všetkých prevádzok Food and Beverage.

Poskytovať riešenia k zdokonaľovaniu problémových oblastí a asistovať pri vykonávaní nápravných opatrení.

Zaistiť, že rozpočet pre jednotlivé prevádzky je striktne dodržiavaný.

Zaistiť, že všetky strediská podliehajúce F&B dodržiavajú všetky hotelové zásady spoločnosti a minimálne štandardy pre prevádzku.

Zaistiť, že všetky prevádzkové manuály sú pripravené a aktualizované.

Koordinovať špeciálne podujatia a aktivity, ktoré vytvárajú dodatočný zisk a populárny záujem.

Viesť pravidelné schôdze v rámci oddelenia a denné krátke porady s podriadenými.

Predkladať odporúčania manažmentu pre modernizáciu vybavenia, servisných metód, prezentáciu a vylepšenie potrieb hostí.

Spolupodieľať sa na aktivitách s verejnosťou, predajných návštevách u zákazníkov alebo ďalších propagačných aktivitách, ktoré sú vytvorené, zlepšovať povesť a ziskovosť na oddelení Food and Beverage a hotela.

Rozvíjať nápady a zvyšovať predaj/obchod Food and Beverage, vylepšovať produktivitu.

Monitorovať a analyzovať aktivity a trendy konkurenčných reštaurácií, barov a iných hotelových zariadení.

Konať ako Duty Manager pre hotel ak je tak naplánované.

Reagovať na akékoľvek zmeny vo Food and Beverage činnosti, ako je diktované priemyslom, spoločnosťou alebo hotelom

V spolupráci so šéfkuchárom, someliérom, baristom vytvárať jedálne a nápojové lístky.

Zodpovedať za celú administratívu odbytových stredísk.

Kontrolovať dochádzku zamestnancov a ich prítomnosť na pracovisku.

Vykonávať mimoriadne kontroly na strediskách F&B.

Kontrolovať účtovný stav s dodávkami tovaru a predaným tovarom podľa jednotlivých druhov.

Kontrolovať predaj tovaru podľa uzávierok.

Kontrolovať jednotlivé F&B strediská (dodržiavanie otváracích hodín, čistotu predajných a skladovacích priestorov, atď.).

Operatívne riadiť prevádzku reštaurácie / baru.

Vykonávať inventarizácie tovaru a materiálu.

Podieľať sa na plánovaní ľudských zdrojov, aktualizácii popisov pracovného miesta, nábore/výbere zamestnancov, programov ich adaptácie, motivácie, rozvoja, optimalizovania individuálnych cieľov, pravidelného hodnotenia a odmeňovania.

Zamestnanecké výhody, benefity

práca v príjemnom prostredí nového rezortu

zamestnanecká strava

vstup do hotelového wellness a fitness

pobyty v spriatelených ubytovacích zariadeniach
ročné odmeny podľa hospodárskeho výsledku rezortu

Informácie o výberovom konaní

Pre zaradenie do výberového konania je potrebné zaslať spoločnosti životopis. Spoločnosť si vyhradzuje právo kontaktovať iba vybraných uchádzačov.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

15.6.2024 (ostáva ešte 18 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia, hotelierstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Reštauračný software (ideálne Mews) - Pokročilý
Pokladňa - Mierne pokročilý
Práca s počítačom - Pokročilý

Prax na pozícii/v oblasti

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

flexibilita

tímová práca / spolupráca

príjemné vystupovanie a uhladený vzhľad

empatia

flexibilita, schopnosť adaptovať sa

zameranie na kvalitu

iniciatíva

inovácia

odolnosť voči stresu

plánovanie/organizovanie

riešenie problémov a následné rýchle rozhodovanie sa

strategické/analytické zmýšľanie

vyrovnaná osobnosť

excelentné komunikačné schopnosti

sebarozvoj / sebamotivácia

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť prevádzkuje horský rezidenčný rezort vo Vysokých Tatrách.
ID: 4828590  Dátum zverejnenia: 13.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 2 000 EUR/mesiac