Šéfcukrár/Šéfcukrárka hotela

TEHELNÉ POLE, a.s.

Miesto práce
DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, Trnavská cesta 27/A, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 EUR/mesiacZákladná mzda 1300€ brutto + pohyblivá zložka mzdy 200€ brutto

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme kreatívneho cukrára so zameraním na kvalitnú cukrárenskú tvorbu pre hostí hotela.
Práca je zameraná na každodennú prípravu dezertov počas:
firemných večierkov, konferencií, podujatí, prípravu dezertného stola počas svadieb a taktiež prípravu dezertov do hotelovej reštaurácie.

Úspešný kandidát bude mať zodpovednosť:
- Zodpovednosť za výrobu cukrárenských a pekárenských výrobkov tak, aby spĺňali vysoké štandardy hotela
- Zodpovednosť za kvalitu a kvantitu vyrobených výrobkov, optimálne hospodárenie so surovinami
- Ovládanie všetkých položiek v menu, ich receptov, metód výroby a štandardov prezentácie
- Spolupráca s ostatnými úsekmi kuchyne
- Dodržiavanie štandardov
- Kontrola nákladov potravín

Zamestnanecké výhody, benefity

- Možnosť vzdelávania sa a kariérneho rastu
- Zázemie v stabilnej spoločnosti medzinárodnej hotelovej siete Hilton Worldwide
- Cestovanie v rámci hotelovej siete Hilton
- Výplata vždy načas, do 15. dňa v mesiaci na účte zamestnancov
- Príplatky za soboty, nedele, sviatky a nočné zmeny zaplatené v zmysle zákonníka práce sú samozrejmosťou a pripočítavajú sa k základnej mzde navyše
- "Vianočná finančná odmena" vyplácaná v novembrovej výplate v decembri

Informácie o výberovom konaní

Ak Vás naša ponuka zaujala a radi by ste sa stali členom nášho tímu, prosím pošlite Váš podrobný profesný životopis na doleuvedený mail.

Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Ďakujem vopred za rešpektovanie tejto skutočnosti.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

hotelierstvo, gastronómia

Prax na pozícii/v oblasti

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Úspešné ukončenie vzdelania v odbore cukrár/ kuchár,
- Minimálne 3 roky praxe v rovnakej pozícii (kreatívna tvorba dezertov) alebo v cukrárenskej výrobe PODMIENKA,
- Schopnosť samostatne pripravovať dezerty a riešiť chod hotelovej cukrárne
- Orientácia na kvalitu,
- Kreativita a inovácia,
- Pripravovať kalkulácie dezertov
- Viesť skladové hospodárstvo cukrárne
- Znalosti s medzinárodnou a Európskou cukrárenskou výrobou,
- Čistý register trestov,
- Platný zdravotný preukaz.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

TEHELNÉ POLE, a.s. prevádzka Hotel DOUBLETREE BY HILTON je 4* moderný hotel, ktorý sa nachádza pri Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 3852858  Dátum zverejnenia: 10.2.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac