Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Šéfcukrár/Šéfcukrárka hotela
TEHELNÉ POLE, a.s.
Miesto práce
DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, Trnavská cesta 27/A, Bratislava
DoubleTree by Hilton Hotel Bratislava, Trnavská cesta 27/A, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 EUR/mesiacZákladná mzda 1300€ brutto + pohyblivá zložka mzdy 200€ brutto
1 300 EUR/mesiacZákladná mzda 1300€ brutto + pohyblivá zložka mzdy 200€ brutto
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme kreatívneho cukrára so zameraním na kvalitnú cukrárenskú tvorbu pre hostí hotela.
Práca je zameraná na každodennú prípravu dezertov počas:
firemných večierkov, konferencií, podujatí, prípravu dezertného stola počas svadieb a taktiež prípravu dezertov do hotelovej reštaurácie.
Úspešný kandidát bude mať zodpovednosť:
- Zodpovednosť za výrobu cukrárenských a pekárenských výrobkov tak, aby spĺňali vysoké štandardy hotela
- Zodpovednosť za kvalitu a kvantitu vyrobených výrobkov, optimálne hospodárenie so surovinami
- Ovládanie všetkých položiek v menu, ich receptov, metód výroby a štandardov prezentácie
- Spolupráca s ostatnými úsekmi kuchyne
- Dodržiavanie štandardov
- Kontrola nákladov potravín
Práca je zameraná na každodennú prípravu dezertov počas:
firemných večierkov, konferencií, podujatí, prípravu dezertného stola počas svadieb a taktiež prípravu dezertov do hotelovej reštaurácie.
Úspešný kandidát bude mať zodpovednosť:
- Zodpovednosť za výrobu cukrárenských a pekárenských výrobkov tak, aby spĺňali vysoké štandardy hotela
- Zodpovednosť za kvalitu a kvantitu vyrobených výrobkov, optimálne hospodárenie so surovinami
- Ovládanie všetkých položiek v menu, ich receptov, metód výroby a štandardov prezentácie
- Spolupráca s ostatnými úsekmi kuchyne
- Dodržiavanie štandardov
- Kontrola nákladov potravín
Zamestnanecké výhody, benefity
- Možnosť vzdelávania sa a kariérneho rastu
- Zázemie v stabilnej spoločnosti medzinárodnej hotelovej siete Hilton Worldwide
- Cestovanie v rámci hotelovej siete Hilton
- Výplata vždy načas, do 15. dňa v mesiaci na účte zamestnancov
- Príplatky za soboty, nedele, sviatky a nočné zmeny zaplatené v zmysle zákonníka práce sú samozrejmosťou a pripočítavajú sa k základnej mzde navyše
- "Vianočná finančná odmena" vyplácaná v novembrovej výplate v decembri
- Zázemie v stabilnej spoločnosti medzinárodnej hotelovej siete Hilton Worldwide
- Cestovanie v rámci hotelovej siete Hilton
- Výplata vždy načas, do 15. dňa v mesiaci na účte zamestnancov
- Príplatky za soboty, nedele, sviatky a nočné zmeny zaplatené v zmysle zákonníka práce sú samozrejmosťou a pripočítavajú sa k základnej mzde navyše
- "Vianočná finančná odmena" vyplácaná v novembrovej výplate v decembri
Informácie o výberovom konaní
Ak Vás naša ponuka zaujala a radi by ste sa stali členom nášho tímu, prosím pošlite Váš podrobný profesný životopis na doleuvedený mail.
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Ďakujem vopred za rešpektovanie tejto skutočnosti.
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov. Ďakujem vopred za rešpektovanie tejto skutočnosti.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo, gastronómia
Prax na pozícii/v oblasti
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Úspešné ukončenie vzdelania v odbore cukrár/ kuchár,
- Minimálne 3 roky praxe v rovnakej pozícii (kreatívna tvorba dezertov) alebo v cukrárenskej výrobe PODMIENKA,
- Schopnosť samostatne pripravovať dezerty a riešiť chod hotelovej cukrárne
- Orientácia na kvalitu,
- Kreativita a inovácia,
- Pripravovať kalkulácie dezertov
- Viesť skladové hospodárstvo cukrárne
- Znalosti s medzinárodnou a Európskou cukrárenskou výrobou,
- Čistý register trestov,
- Platný zdravotný preukaz.
- Minimálne 3 roky praxe v rovnakej pozícii (kreatívna tvorba dezertov) alebo v cukrárenskej výrobe PODMIENKA,
- Schopnosť samostatne pripravovať dezerty a riešiť chod hotelovej cukrárne
- Orientácia na kvalitu,
- Kreativita a inovácia,
- Pripravovať kalkulácie dezertov
- Viesť skladové hospodárstvo cukrárne
- Znalosti s medzinárodnou a Európskou cukrárenskou výrobou,
- Čistý register trestov,
- Platný zdravotný preukaz.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
TEHELNÉ POLE, a.s. prevádzka Hotel DOUBLETREE BY HILTON je 4* moderný hotel, ktorý sa nachádza pri Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3852858
Dátum zverejnenia: 10.2.2020
2020-02-10
lokalita: Bratislava Pozícia: Cukrár Spoločnosť: TEHELNÉ POLE, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac