Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
F&B manager
HOTEL CROCUS ŠTRBSKÉ PLESO, a.s.
Miesto práce
Štrbské Pleso, Vysoké Tatry-Štrbské Pleso
Štrbské Pleso, Vysoké Tatry-Štrbské Pleso
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 - 1 500 EUR/mesiac
1 300 - 1 500 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Zodpovedanie za ziskovosť, poskytovanú úroveň služieb, čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod zverenej prevádzky.
Nábor, vedenie, koordinovanie, motivovanie a hodnotenie podriadených pracovníkov.
Kontrolovanie dochádzky personálu.
Riešenie reklamácií, problémových a neštandardných situácií.
Výpomoc pri obsluhe v reštaurácii.
Komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok.
Prijímanie objednávok, organizácia prípravy, realizácie a zúčtovania gastronomických akcií.
Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami.
Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
Pripravovanie, tvorenie a realizácia cenovej politiky.
Spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov.
Zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy.
Zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva.
Zodpovednosť za riadne a včasné spracovanie inventúr na zverených strediskách.
Sledovanie a uplatňovanie noviniek a trendov v oblasti gastronómie.
Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych noriem.
Zodpovednosť za správne, včasné a riadne spracovanie príslušných prevádzkových dokladov a výkazov.
Komunikácia s klientom a vytváranie dlhodobých pozitívnych vzťahov.
Nábor, vedenie, koordinovanie, motivovanie a hodnotenie podriadených pracovníkov.
Kontrolovanie dochádzky personálu.
Riešenie reklamácií, problémových a neštandardných situácií.
Výpomoc pri obsluhe v reštaurácii.
Komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok.
Prijímanie objednávok, organizácia prípravy, realizácie a zúčtovania gastronomických akcií.
Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami.
Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
Pripravovanie, tvorenie a realizácia cenovej politiky.
Spolupráca pri tvorbe jedálnych a nápojových lístkov.
Zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy.
Zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva.
Zodpovednosť za riadne a včasné spracovanie inventúr na zverených strediskách.
Sledovanie a uplatňovanie noviniek a trendov v oblasti gastronómie.
Zodpovednosť za dodržiavanie legislatívnych noriem.
Zodpovednosť za správne, včasné a riadne spracovanie príslušných prevádzkových dokladov a výkazov.
Komunikácia s klientom a vytváranie dlhodobých pozitívnych vzťahov.
Zamestnanecké výhody, benefity
Bezplatná strava a ubytovanie
Možnosť využívania Wellness a ostatných hotelových služieb
Možnosť využívania Wellness a ostatných hotelových služieb
Informácie o výberovom konaní
V prípade Vášho záujmu o túto pracovnú pozíciu nám prosím zašlite svoj profesijný životopis. Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
kuchár - čašník
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Pokladňa - Základy
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Základy
Pokladňa - Základy
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Základy
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Zodpovednosť, cieľavedomosť, zmysel pre tímovosť a schopnosť komunikovať s ľuďmi sú základné predpoklady pre úspešné zaradenie sa do nášho pracovného kolektívu.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotel Crocus leží v ideálnej polohe pri centrálnom parkovisku Štrbského Plesa, konečnej stanici električky a zubačky. Hosťom ponúka ubytovanie v 35 apartmánoch ideálnych pre rodiny s deťmi a klientelu vyhľadávajúci priestor a komfort ubytovania v modernom prostredí.
Hotel si získal množstvo priaznivcov a stálych hostí, pre ktorých neustále vylepšuje a rozširuje svoje služby. V oblasti gastronómie sa snažíme o modernú ale domácu kuchyňu, ktorú podporujeme aj mnohými gastropodujatiami a neustálym vzdelávaním.
Sme pracovitý a cieľavedomý tím mladých ľudí, ktorí ku sebe hľadajú rovnako ladených kolegov a priateľov, spolu s ktorými budeme vedieť našim hosťom ponúknuť služby, na ktoré budeme spoločne hrdí.
Hotel si získal množstvo priaznivcov a stálych hostí, pre ktorých neustále vylepšuje a rozširuje svoje služby. V oblasti gastronómie sa snažíme o modernú ale domácu kuchyňu, ktorú podporujeme aj mnohými gastropodujatiami a neustálym vzdelávaním.
Sme pracovitý a cieľavedomý tím mladých ľudí, ktorí ku sebe hľadajú rovnako ladených kolegov a priateľov, spolu s ktorými budeme vedieť našim hosťom ponúknuť služby, na ktoré budeme spoločne hrdí.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 3798530
Dátum zverejnenia: 15.6.2022
2022-06-15
lokalita: Štrba Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: HOTEL CROCUS ŠTRBSKÉ PLESO, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac