Kuchár

Hotel Bystrička s.r.o.

Miesto práce
Hotel Bystrička, Bystrička
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ASAP

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

príprava pokrmov a dodržiavanie platných technologických postupov
zodpovednosť za dodržanie hmotnosti, akosti, chutnosti a zdravotnú nezávadnosť pokrmov
organizovanie a riadenie výrobných procesov prípravy pokrmov
aranžovanie a servírovanie pripravovaných jedál
samostatnosť, precíznosť, kreativita
12 hodinová prevádzka, krátky/dlhý týždeň

Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny

850 € čistá mzda

Zamestnanecké výhody, benefity

využitie hotelového wellnessu
zamestnanecké zľavy

Informácie o výberovom konaní

V hoteli Bystrička sa nachádza reštaurácia Paté, ktorá ponúka svojim hosťom široký výber jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

30.6.2019 (ostáva ešte 35 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár

Vodičský preukaz

B

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel Bystrička *** je prímestský business hotel, ktorý je ľahko dostupný z centra mesta Martin. Poloha z hľadiska prepojenia ciest a okresov hotel predurčuje na miesto príjemného ubytovania nielen pre obchodných cestujúcich, ale aj pre ostatných hostí a turistov.

Počet zamestnancov

20-24 zamestnancov

Adresa spoločnosti

Hotel Bystrička s.r.o.
Bystrička 152
038 04 Bystrička
http://www.hotelbystricka.sk
ID: 3423991   Dátum zverejnenia: 15.4.2019   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   850 € čistá mzda